Görüş Bildir
Haberler
Brezilya’da Bir Bebek 12 Santimetre Kuyrukla Doğdu

Brezilya’da Bir Bebek 12 Santimetre Kuyrukla Doğdu

Brezilya'da bir bebeğin 12 cm kuyrukla dünyaya geldiği açıklandı. Sinir sistemine bağlı olmayan ve ucunda yuvarlak bir et parçasının bulunduğu kuyruk, cerrahi operasyonla alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmi açıklanmayan bebeğin, Brezilya’daki Albert Sabin Çocuk Hastanesi’nde bu yıl erken doğumla (35 haftalık) dünyaya geldiği belirtildi.

İlki 19. yüzyılda olmak üzere bugüne kadar dünya üzerinde 39 kişinin kuyrukla doğduğunu ifade eden bilim insanları, Brezilya’daki son örneği Journal of Pediatric Surgery Case Reports (Pediatrik Cerrahi Vaka Raporları Dergisi) isimli tıp dergisine yazdı.

Sinir sistemine bağlı değil

Sinir sistemine bağlı değil

Normalde anne karnındaki her bebekte kuyruk gelişimi gözlendiğini fakat zaman içinde bunun beden içinde kaldığını aktaran bilim insanları kuyruğun ucundaki et parçasının yağ ve embriyonik dokular olduğu söylerken kuyrukta da kemik olmadığını sadece doku olduğunu duyurdu.

Bilim insanları yapılan incelemeler sonucunda kuyruğun çocuğun sinir sistemine bağlı olmadığını açıklarken incelemelerin devam ettiğini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
11
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

tam teknik adi atavizm. bazen evrimsel surecde kaybolan organlar geri donus yapar, arka yuzgecleri legen kemikleri olan yunuslar, bacakli yilanlar ve tabi ku... Devamını Gör

Sedat Mamuk

Herkes kendine göre yorumlar