Görüş Bildir
Haberler
Breaking Bad'in Efsane Oyuncusu Bryan Cranston'ın Yer Aldığı En Sevilen Dizi ve Filmler

Breaking Bad'in Efsane Oyuncusu Bryan Cranston'ın Yer Aldığı En Sevilen Dizi ve Filmler

Beyza
18.03.2023 - 20:19

Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı olan Bryan Cranston, Breaking Bad'de Walter White ve Fox durum komedisi Malcolm in the Middle'da Hal karakterleri ile tanınır. Ünlü oyuncu bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol almıştır. Gelin ünlü aktörün en sevilen dizi ve filmlerini beraber inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Gerçeğe Çağrı, 2012

18. Gerçeğe Çağrı, 2012

IMDb: 6,2/10

Özet: Çok sevdiği güzel bir eşi olan ve hayatını sıradan bir işçi olarak kazanan Douglas Quaid, gündelik yaşamından çok sıkılmıştır. Hayatında yaşayabileceği en güzel anların, bir süper ajanın anılarında saklı olduğuna inanır. Ama başvurduğu Rekall şirketinde ortaya çıkan bir prosedür hatasından dolayı belleğine, aranan bir ajanın hafızası yüklenir ve Douglas kendisini hiç ummadığı tehlikeli bir maceranın ortasında bulur.

Yönetmen: Len Wiseman

Oyuncular: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel

17. Why Him?, 2016

17. Why Him?, 2016

IMDb: 6,2/10

Özet: Ned ailesine bağlı, sevecen ve korumacı bir babadır. Her tatilde Stanford'ta okuyan kızını ziyarete gitmekte olan aile bu sefer de yollarını üniversiteye çevirmiştir. Ancak Ned ve ailesi kızıyla buluştuğunda Ned'in en büyük kabusunun gerçek olduğunu görürler. Stephanie'nin bir erkek arkadaşı vardır. Hem de bu erkek arkadaş Silikon Vadisi'nde başarılı olmuş genç bir milyarderdir. Ned kızını bu adamdan kıskanarak farkında olmadan tuhaf ama iyi kalpli olan Laird ile rekabete girer. 

Yönetmen: John Hamburg

Oyuncular: James Franco, Bryan Cranston, Megan Mullally

16. Wakefield, 2016

16. Wakefield, 2016

IMDb: 6,3/10

Özet: Büyük sorunlar yaşayan bir adam karısını terkederek bir çatı katında aylarca yaşamaya başlar.

Yönetmen: Robin Swicord

Oyuncular: Bryan Cranston, Jennifer Garner, Beverly D'Angelo

15. Godzilla, 2014

15. Godzilla, 2014

IMDb: 6,4/10

Özet: Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait kalıntılara rastlanmıştır. Bundan çok kısa bir süre sonra, Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelir. Şehirde santrale yakın olan bölge nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir. Amerikalı Joe Brody, resmi açıklamanın aksine bu felaketin bir deprem olmadığına inanmaktadır. Oğlu Ford askeri kuvvetlere alındığında, aklına gelen ilk düşünce Japonya'ya gidince babasını alıp Amerika'ya geri götürmek olur. 

Yönetmen: Gareth Edwards 

Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Ken Watanabe

14. Muhteşem Ivan, 2016

14. Muhteşem Ivan, 2016

IMDb: 6,5/10

Özet: Stella isimli bir fil ve sokak köpeği Bob ile birlikte alışveriş merkezindeki bir kafeste yaşayan goril, alışveriş merkezinden önceki hayatı hatırlamaz fakat Ruby adında bebek bir fil hayatına girdiğinde onunla ilgilenmeye başlar. Ivan, bebek fille birlikte önceki hayatını yeniden keşfeder ve onu istismarcı sahibinden uzaklaştırmak için planlar hazırlamaya başlar.

Yönetmen: Thea Sharrock

Oyuncular: Bryan Cranston, Sam Rockwell, Danny DeVito

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Sıkı Dostlar, 2017

13. Sıkı Dostlar, 2017

IMDb: 6,9/10

Özet: Vietnam’da savaşmış eski bir asker olan Doc, kendisi gibi asker olan oğlunun ölüm haberini alır. Aldığı haber sonrasında tam anlamıyla yıkılan Doc, oğlunu defnetmek için yıllardır görüşmediği eski asker dostlarından yardım ister. Doc, oğluna yapacağı son görevde 30 yıldır görüşmediği asker arkadaşları Sal ve Richard ile yeniden bir araya gelir. Oğlunun ölümünün arkasındaki gerçekler ortaya çıkınca üç dost kendi geçmişleriyle de yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Steve Carell

12. Sonuna Kadar, 2016

12. Sonuna Kadar, 2016

IMDb: 7,3/10

Özet: All the Way, Lyndon Johnson’ın John F. Kennedy’nin suikast sonucu öldürülmesinin ardından Amerika Birleşik Devleti Başkanı olmasını ve ardından yaşadıklarını konu ediyor.

Yönetmen: Jay Roach

Oyuncular: Bryan Cranston, Anthony Mackie, Melissa Leo

11. Güneşin Karanlığında, 2011

11. Güneşin Karanlığında, 2011

IMDb: 7,4/10

Özet: Zamanının çoğunu Los Angeles’ta ofisi olarak kullandığı Lincoln marka arabasında geçiren yakışıklı ve karizmatik avukat Mick Haller’ın kariyeri, önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmakla geçmiştir. Bir gün karşısına önemli bir dava dosyası çıkar. Beverly Hills’in oldukça zengin ve tanınmış kişilerinden biri cinayetle suçlanmaktadır.

Yönetmen: Brad Furman

Oyuncular: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe

10. Köstebek, 2016

10. Köstebek, 2016

IMDb: 7/10

Özet: ABD’li Gümrük Memuru, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın karıştığı kara para aklama düzenini ortaya çıkarır. Brad Furman filmin yönetmenliğini üstlenirken, filmin başrollerde ise; Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger, Amy Ryan gibi isimleri görüyoruz.

Yönetmen: Brad Furman

Oyuncular: Bryan Cranston, Diane Kruger, John Leguizamo

9. Olacak İş Değil, 2017

9. Olacak İş Değil, 2017

IMDb: 7/10

Özet: Eski bir mahkum olan Dell, şartlı tahliye edilmesinin ardından, yaşamını sürdürmek için iş arayışına girer. Kendisini sürekli yanlış iş görüşmelerinde bulan Dell, bir türlü istediği gibi bir iş bulamaz. Bu sırada Paris'te yaşayan zengin bir iş adamı olan Phillip, sağlık problemleri nedeniyle bir yardımcıya ihtiyaç duymaktadır. Phillip, iş görüşmesine gelen Dell’in aksi ve saygısız tavırlarından hoşlanınca, aradığı kişiyi bulduğunu düşünür.

Yönetmen: Neil Burger

Oyuncular: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Kopma, 2011

8. Kopma, 2011

IMDb: 7,7/10

Özet: Henry Barthes, öğrencileriyle birebir ilişkiler kurabilen, oldukça yetenekli bir eğitimcidir; fakat bu yeteneğini arka plana atarak, geçici öğretmenlik yapmaktadır. Okula kadrolu öğretmen gelinceye kadar yedek öğretmenlik yapan Henry, hiçbir okulda öğrencilerle ya da iş arkadaşlarıyla duygusal bağ kuracak kadar uzun süreli kalamaz. 

Yönetmen Tony Kaye

Oyuncular: Adrien Brody, Marcia Gay Harden, James Caan, Bryan Cranston

7. Küçük Gün Işığım, 2006

7. Küçük Gün Işığım, 2006

IMDb: 7,8/10

Özet: Hoover ailesi, uzaktan bakılırsa oldukça sıradan ve modern bir Amerikan ailesidir. Ancak birbirlerine taban tabana zıt üyeleriyle ve çatışmalarıyla aslında hiç de öyle değildir. Küçük, akıllı ancak şişman kızları Olive'in tüm hayali ülkenin öteki yakasında düzenlenecek bir güzellik yarışmasına katılmaktır. Eski bir minibüse atlayarak yola çıkan aile, bu yolda bir aile olmanın ne demek olduğunu yeniden keşfedecektir.

Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Oyuncular: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano

6. Sürücü, 2011

6. Sürücü, 2011

IMDb: 7,8/10

Özet: Film, Hollywood'da dublörlük yapan ve keskin araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan bir araba sürücüsünün yaşamını merkeze alıyor. Sürücünün yasa dışı hayatı, güzel komşusu Irene'nin hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hale bürünür. Zira bir anda kendisini Los Angeles'ın en tehlikeli adamlarının hedef listesinde bulur. Şimdi hem kendi hayatını, hem Irene ve oğlununkini kurtarmak için yapacağı tek şey en iyi bildiği şekilde sadece araba sürmektir!

Yönetmen: Nicolas Winding Refn

Oyuncular: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston

5. Er Ryan'ı Kurtarmak, 1988

5. Er Ryan'ı Kurtarmak, 1988

IMDb: 8,6/10

Özet: Er Ryan’ı Kurtarmak'ta, dört çocuk annesi bir kadı İkinci Dünya Savaşı’nda kaybettiği üç oğlunun ardından fazlasıyla yaralanmıştır. Şimdi tek dileği hayatta kalan tek oğlunun savaştan sağ salim dönmesidir. Yakarışları karşılık bulur ve Başkan tarafından verilen bir emirle James Ryan’ın ne pahasına olursa olsun bu savaştan sağ çıkması sağlanacaktır.

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Ryan Hurst, Tom Hanks, Tom Sizemore

4. Breaking Bad, 2008

4. Breaking Bad, 2008

Özet: Breaking Bad, Vince Gilligan tarafından tasarlanmış Amerikan suç draması televizyon dizisidir. Dizide, üstün yetenekli olmasına rağmen geçimini sağlamakta zorlanan lise kimya öğretmeni Walter White, üçüncü evre akciğer kanseri olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Better Call Saul, 2015

3. Better Call Saul, 2015

Özet: Better Call Saul, AMC'de gösterilen Amerikan suç/drama dizisidir. Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılan dizi, daha önce Gilligan tarafından yaratılan Breaking Bad'in devamı niteliğindedir ve öncesindeki olayları ekrana taşımaktadır.

Oyuncular: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn

2. How I Met Your Mother, 2005

2. How I Met Your Mother, 2005

Özet: Dizi, 2030 yılında, Ted Mosby'nin çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlar. Dizi 2005 yılına geri dönerek anıların anlatılması şeklinde ilerler. 

Oyuncular: Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders ve Alyson Hannigan

1. Düzenbaz Pete, 2015

1. Düzenbaz Pete, 2015

Özet: Dizi, David Shore ve Bryan Cranston tarafından yaratılan bir Amerikan suç drama dizisidir . Dizi, geçmiş yaşamından kaçınmak için hücre arkadaşı Pete Murphy'nin kimliğini benimseyen serbest bırakılmış bir mahkum olan Marius Josipović'i takip eder.

Oyuncular: Marin Ireland , Shane McRae , Libe Barer , Michael Drayer , Peter Gerety, Bryan Cranston

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?