Görüş Bildir
Haberler
Boşanmak İsteyen Eşinin Baba Evini Bastı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Boşanmak İsteyen Eşinin Baba Evini Bastı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Boşanmak istemeyen koca' dehşeti bu kez Hakkari'de yaşandı. Yüksekova'da, boşanmak isteyen ve babasının yanına sığınan kadının kocası kayınpederinin evini basarak bir katliam gerçekleştirdi. İki kadın ve bir çocuğu öldürdü, bir kadın ve bir çocuğu da ağır yaraladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı muhabiri Yaşar Kaplan, Hakkari Yüksekova'da meydana gelen olayı şu şekilde aktardı:

Akşam saatlerinde boşanmak isteyen eşini ikna etmek için kayınbabasının evine giden Hasan Kızıltaş, çocuklarına ve eşinin baldızlarına kurşun yağdırdı. 

Kızıltaş'ın silahından çıkan kurşunlar çocukları 2 yaşındaki Avjin ve 5 yaşındaki Arjin ile bir baldızını yaraladı.

Silah seslerini duyulması üzerine eve koşan çevredekiler, eve girip Kızıltaş'ı ikna ettikten sonra 3 yaralıyı dışarı çıkarı hastaneye götürdü. 

Bu sırada Hasan Kızıltaş, tabancayla tehdit ettiği 2 baldızını daha rehin aldı. Baldızların rehin alınması üzerine köylüler, olayı güvenlik güçlerine haber verdi. 

Bu sırada Kızıltaş, 2 baldızını da silahla yaralayınca polisler eve operasyon yaptı. Kızıltaş, sağ olarak ele geçirilirken, yaralanan 2 baldız hazır bekletilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Hasan Kızıltaş ise zırhlı araca bindirilerek köyden uzaklaştırılmak istendi. Bu sırada sırada çevrede toplananlar Kızıltaş'ı linç etmek istedi. Kızıltaş'a ulaşamayan kalabalık, zırhlı aracı taş yağmuruna tuttu.

3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralı

3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralı

Babasının silahından çıkan kurşunla yaralanan 5 yaşındaki Arjin yolda hayatını kaybetti. 

Hastanede tedaviye alınan 14 yaşındaki Şükran ile 16 yaşındaki Hediye Durmaz da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Ağır yaralanan 2 yaşındaki Avjin ile Hatice Durmaz'ın ise tedavileri ise sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Hasan Kızıltaş'ın da emniyetteki sorgusu sürüyor.

Yaşar Kaplan / DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın