Görüş Bildir
Haberler
Boşanma Aşamasındaki Karısına Tehdit Mesajları Attı: “Başını Keseceğim”

Boşanma Aşamasındaki Karısına Tehdit Mesajları Attı: “Başını Keseceğim”

Ali Can YAYCILI
19.06.2023 - 17:29 Son Güncelleme: 19.06.2023 - 17:41

Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. 

Şikayetçi olan Karslıoğlu, 'Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Olay, İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe Karslıoğlu (28), 1 yıl önce boşanma davası açtığı Hakan K. 'dan çalışmak istediği için ölüm tehditleri alıyordu.

Olay, İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe Karslıoğlu (28),  1 yıl önce boşanma davası açtığı  Hakan K. 'dan çalışmak istediği için ölüm tehditleri alıyordu.

Tehditlere devam eden Hakan K. (32), 2 çocuğunun  annesi  Ayşe Karslıoğlu'nun ailesiyle birlikte yaşadığı eve dün akşam taşla saldırdı. Saldırının ardından Karslıoğlu'nun kız kardeşi Aycan Yılmaz korkudan bayıldı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, kendisine atılan tehdit mesajlarını göstererek, daha önce defalarca eve saldırdığını iddia etti.

Yaşadıklarını anlatan Karslıoğlu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Yaşadıklarını anlatan Karslıoğlu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var. Daha önce yurt dışında yaşıyordu. Şimdi de her gün gelip camları kırıyor. Çocukları benden istiyor ama çocuklar kendilerini istemiyor. Defalarca çocukları da tehdit etti. Ben de çocuklarımı ona vermem. 11 yıldır evliyim, 1 yıldır boşanmaya çalışıyorum. Ne yakalanıyor, ne başka bir şey. Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp kafanı keseceğim' diye mesajlar atıyor.  Artık yakalanmasını istiyorum, evde ailem var.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
16
8
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Bunların sevdiği aile düzeni bu işte. Korumaya çalıştıkları ailede bundan ibaret... Biz eşcinseliz belki ama en azından böyle insanlık dışı şeyler yapmıyoruz... Devamını Gör

Friedrich Nietzsche

Size sonuna kadar saygım var toplum olarak her görüşe saygı duymak benimsemek zorundayız.

ipimle kuşağım

arkadaşı hızlıca içeri alıp kendisini ıslah etmezseniz söylediklerini yapar bilginiz olsun sayın devlet

Friedrich Nietzsche

Ailesinde bu Hakanın am1n4 koyacak delikanlı yokmuymuş.? Böyle durumda tüfeğe plastik mermiyi doldurup 8 el art arta sıkacaksın üstüne aklı başına gelecek. Y... Devamını Gör