Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi'ne İki Yeni Fakülte Kararı İçin 'Hayırlı Olsun' Diyen Melih Bulu'ya Tepkiler

etiket Boğaziçi'ne İki Yeni Fakülte Kararı İçin 'Hayırlı Olsun' Diyen Melih Bulu'ya Tepkiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Boğaziçi Üniversitesi'ne iletişim ve hukuk fakültesi kurulması kararı alınırken, rektör Prof. Dr. Melih Bulu'dan 'hayırlı olsun' açıklaması geldi. Sosyal medya kullanıcıları ise Bulu'ya 'Bu fakültelerin açılacağından haberiniz var mıydı?' diye sordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atamasının tartışmaları sürerken; Resmi Gazete’de yayımlanan kararla üniversitede iki fakülte kuruldu.

Detaylar 👇

Kararın ardından Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

Prof. Dr. Bulu, “Cumhurbaşkanımızın imzasıyla kurulan İletişim ve Hukuk Fakültelerinin Boğaziçi'ne farklı perspektifler ve zenginlikler katacağına inanıyorum. Bundan sonraki sürecin işleyişini ilgili akademik kurullarımız ile ilerleteceğiz. Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

twitter.com

Bulu'nun paylaşımına gelen yanıtlardan bazıları şöyle 👇

Bulu'nun paylaşımına gelen yanıtlardan bazıları şöyle 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
90
20
15
10
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

"İlk 100'e sokacağım demedim; son 100 bine düşüreceğim dedim."

mertens

Oraya atanmışsın, hiçbir öğretim görevlisi seni istemiyor, seni desteklesinler diye 2 fakülte açılıyor, nasıl orada utanmadan gezebilecek acaba

SEMİR DÖNDER

Pardon filminde 7 mahkum hapishaneden firar etmişti hapishane müdürü Melih Bulu gibi gazeteden öğreniyordu benzer İşler ama acı olan Melih Bulu gerçek...