Görüş Bildir
Haberler
Boğa Burcu Kadınına En Uygun Partner Hangi Burç? Sevgiliniz Boğa Burcu Mu?

Boğa Burcu Kadınına En Uygun Partner Hangi Burç? Sevgiliniz Boğa Burcu Mu?

Sadık ve Sevecen Boğa Burcu Kadınını Hangi Burcun Erkeği Daha Mutlu Edebilir?

Boğa Burcu Kadınının Diğer Burçlar ile Uyumu Nedir? Boğa Burcu Kadını İdeal İlişkiyi Hangi Burcun Erkeği ile Yaşayabilir?Boğa Burcu Kadınına mı Aşık sınız? Yoksa siz Bir Boğa Burcu Kadını mısınız?Acaba Aşk, Cinsellik ve İlişkilerde Hangi Burç Erkeği size daha uygun? Mükemmel İlişkiyi Hangi Burç Erkeği ile Yaşayabilirsiniz?

Yükselen burçları da izlemeyi unutmayın...

www.astrofoni.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. BOĞA BURCU KADINI

Boğa Kadını ve Koç Erkeği Arasındaki İlişki Çaba Gerektirir...

Koç erkeğini zaptetmeniz zor olacaktır. Sizin güvenlik isteğiniz ve sakin doğanız, ona ters gelebilir. O aksiyon ve tehlikelerden hoşlanır, siz ise rahatlık ve güvenlikten. Onu biraz zor değiştirirsiniz, bu nedenle sizin değişmeye çalışmanız daha etkin bir çözüm olabilir.

Hareketli olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Ayrıca, güvenliği evinizde veya alıştığınız diğer mekanlarda değil de Koç erkeğinin yanında olduğunuz herhangi bir yerde bulmayı başarırsanız, onunla her yere girip çıkabilirsiniz demektir. Hareketli yaşamında onun yanında gitmeniz kendisini mutlu edecektir.

2. KOÇ BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını ve Boğa Erkeği ilişkisinde Aşırı Huzur Rahatsız Edebilir...

Sanki kendinizle ilişki yaşıyormuşçasına huzurlu bir iletişim kurabilirsiniz. Ancak, birinizden birinin zorlukları göğüslemesi gerekli. İkiniz de güvenliğe sığınmak için çalışırsanız, sonunda kendinizi aşılmaz duvarların ardına hapsedersiniz. Ayrıca, yine biriniz, zamanı geldiğinde rahatı bırakıp girişken olmak konusunda diğerini telkin etmelidir.

Herşeyi biraz daha az ciddiye alıp rahatlamayı öğrenmelisiniz. Herşeyin güvenli olmadığının farkına varın ve yolun bazı kısımlarında ilerlemeye devam edebilmek için risk almak gerektiğini birbirinize öğretin.

3. BOĞA BURCU ERKEĞİ

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğa Kadını İkizler Erkeğinin Zekası Cezbeder...

Sizden daha heyecanlı ve oldukça da tatlı dilli biriyle birliktesiniz. Keskin zekasıyla sizi cezbedebilir. Peşinden hareketin tam kalbine sürüklenebilirsiniz. Onun yenilik ve değişiklik isteğini kendi güvenlik kaygılarınız nedeniyle tatmin edilmemiş şekilde bırakmaktan kaçının.

Tutucu yönünüzü köreltip İkizler ile birlikte yeni şeylere uzanmayı öğrenmeniz gerekiyor. O sizin hayatınızı daha renklendirecek, rahatlığı ve güvenliği çok çeşitli şeylerde bulmanızı sağlayacaktır. Direnmeyin. Bırakın yapsın.

4. İKİZLER BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını Yengeç Erkeği ile Kendini Güvende Hisseder...

İkiniz de evinize değer verir, güvenliği öncelikleriniz arasına alırsınız. Birçok bakımdan uyumlusunuz. Ancak, karakterlerinizin benzer yönleri, yaklaşımlarda aşırıya kaçmanıza neden olmamalıdır. Eve kapanıp hiç dışarıya çıkmamanız, güvenlik kaygılarıyla girişim yapmamanız uzak ihtimaller değildir. Zaman zaman onu evden ve alışılmış düzenden çıkarmaya çalışan kişi siz olmalısınız.

Siz çok sabırlısınız ama Yengeç’in düşkünlüğü ve sizin için endişelenip durması sabrınızı zorlayabilir. Bunu onun sevgisine ve sizin için hep iyi şeyleri istemesine bağlamanız gerektiğini unutmayın.

5. YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını Aslan Erkeğinin Gücünü ve Cömertliğini Takdir eder...

Her ne kadar sessiz, sakin ve güvenli bir yaşam arzulasanız da, Aslan erkeğinin gücü ve kudreti sizi cezbeder. Engel tanımadan yoluna kararlılıkla devam etmesi sizi her geçen gün kendisine daha hayran bırakacaktır. Ayrıca sizin gibi rahatına düşkün olduğu için, lüks ortamlarda bulunmanızı da sağlayabilir. Sizin toleranslı yapınız sayesinde, benmerkezci yönü fazla sorun çıkarmayacaktır.

Gerektiği zaman Aslan’la birlikte mücadeleye atılmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Ayrıca onu asla övgüden yoksun bırakmayın. Önüne yemek koymamanız, emin olun ki başarılarını övmemenizden daha az sorun çıkaracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ASLAN BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını Başak Erkeğinin tedbirli doğasına güvenir... Para konusunda anlaşırlar...

Başak hep tedirgindir. Siz ise güvenlik arayışındasınız. Güvenliği bulduğunuz zaman onu da rahat ettirirsiniz. Onun sivri dili, sizin tolerans kalkanınızı delemeyebilir ve uyumlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Onun becerikliliği ve titizliği sayesinde rahat ortamlarda bulunacaksınız.

Güvenlik arayışında olduğunuzu ona hissettirmeyin. Endişeli tarafı, bunu bir tehlikenin yaklaşmakta olduğu şeklinde algılamasına yol açarsa ortada birşey yokken paniğe kapılabilir.

7. BAŞAK BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını Terazi Erkeğinin zerafetine bayılır...

İkiniz de güzellik ve estetik aşığısınız. Bu nedenle birbirinize çok uyarsınız. En büyük sorununuz, siz biraz içinize kapanmak isterken Terazi’nin sürekli birşey anlatmak veya paylaşmak istemesi olabilir. Onun değişmesini beklemeden siz kendinizde değişiklikler yapın. O da zaten bunların karşılığını vermek için değişime girecektir.

Onun bitmek bilmez gibi gözüken karar süreçlerinde, sabırlı olmaktan vazgeçmemeyi öğrenmeniz gerekiyor. Onun bu karar verememe sorunu, yaşamınızın sonuna kadar devam edebilir.

8. TERAZİ BURCU ERKEĞİ

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğa Kadını Akrep Erkeği İlişkisi Vazgeçilmezdir... Ne onunla ne onsuz...

Siz sakinsinizdir. Akrep ise sakin görünmesine rağmen iç dünyasında fırtınalar kopar. Sizi, kendisini bu fırtınalardan koruyabileceği bir sığınak olarak görürse, onunla çok mutlu olursunuz. İstediği zaman kendisini yalnız bırakın ve yorgun veya üzgün olduğunda da ona anne şefkati verin. Karşılığında o da sizi güvende hissettirecek, aşkın var olduğunu düşünemeyeceğiniz derinliklerine çekecektir.

Akrep derin bir burçtur ve sizin de onun gibi derinlere dalabilmenizi bekler. Dalgıç takımınızı hazırlayın ve beklentisini karşılayın. Eğer ona sığ gibi görünürseniz, ilişkinizin bir şansı olmayacaktır. Ayrıca unutmayın ki Akrep duygularını ve beklentilerini açıkça söylemez. Ne zaman ne istediğini sezmeyi de öğrenmeniz gerekebilir.

9. AKREP BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını ve Yay Erkeği farklı tellerden çalabilir... Yükselen burçlara da bakmayı unutmayın...

Siz güvenli evinizde leziz yemeklerin tadını çıkarmak isterken, Yay dağlara gidip kamp kurmak konusunda ısrar edebilir. Siz ona evde dinlenmesini söylerseniz, olasılıkla özgürlüğünün kısıtlandığını düşünecektir. Onun gezme ve öğrenme isteğine karşı çıkmayın ve istediğini yapmasına izin verin. 

Aşırı ısrar, Yay’ın hiç dayanamayacağı şeydir, bunu da unutmayın.

Onu olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Onu değiştirmeye çalışmak, elinizden kaçırmakla eşanlamlıdır. Ayrıca hislerinizi anlamasını beklemeyin. Doğrudan iletişim kurun.

10. YAY BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını ve Oğlak Erkeği Mükemmel Bir Çift Olabilir...

İkiniz de güvenlik düşkünü olduğunuzdan, gereğinden uzun bir güvenlik arayışına girebilirsiniz. Güvenliğin birbirinizde olduğunu fark edebilirseniz, büyük bir uyum içinde olursunuz. Sahiplenici yönünüzü öne çıkarmaktan kaçınmayın. Oğlak için sahiplenilmek, duyulan sevginin göstergesidir. Ancak aynı şeyi o da size yapacaktır.

Kendinizi sürekli bir güvenlik arayışı ile meşgul etmek yerine rahatlayın ve birlikteliğinizin tadını çıkarmayı öğrenin. Sizin sakinliğinizi ve onun da ciddiyetini arada bir ortadan kaldırmak gerekebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. OĞLAK BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını Kova Erkeğinin Özgürlüğünü Kısıtlamaya Kalkmamalı...

Kova’nın marjinal doğası sizi çekecektir. Ancak, yaklaşımlarınızda da bu özelliği göz önünde bulundurun. Tutucu fikirler öne sürer ve Kova’nın tam bir “alışılmış şeyler düşmanı” olmaktan sadece bir adım uzakta durduğunu unutursanız problem yaşarsınız. Kova’nın gücü, ne kadar yerleşmiş olursa olsun, aklına koyduğu kavramları değiştirmesinden gelir. Bildiğiniz ilişki kavramının çok farklı boyutlara taşınmasına hazırlanın.

Kova istediğiniz gibi duygusal gösteriler yapmayabilir. Bu durumda, onun sizi sevmediği veya ilgi göstermediği hissine kapılmaktan kaçınmayı öğrenmelisiniz. Size olan sevgisini getireceği yenilikler ve gelişimlerle gösterecektir.

12. KOVA BURCU ERKEĞİ

Boğa Kadını ile Balık Erkeği Rüya Gibi Bir İlişki Olabilir...

Balık çok iyi niyetlidir. Sizin gibi huzurlu ve sadık bir yaşam isteyen biri için ideal eş olabilir. Ancak, dış dünyadan etkilenmeye, kötü niyete maruz kalmaya da açıktır. Onu korumanız gerekebilir. Kafalarınızın farklı şekilde çalıştığını göz ardı etmeyin. Sizin dünyanız fiziksel dünyadır. O ise hayallerde yaşar. Gerektiğinde onu geri getirmek de sizin üstünüze düşebilir.

Kendinizden nasıl daha çok vereceğinizi öğrenmeniz gerekebilir. Balık’ın size vereceği o kadar çok şey var ki, sağanağa yakalanmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak Balık, karşılığında hiçbir şey alamazsa mutsuz olacaktır.

Demet BALTACI

www.bilincakademisi@gmail.com

13. BALIK BURCU ERKEĞİ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
59
24
22
19
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?