Görüş Bildir
Haberler
Boğa Burçlarının İdeal Sevgili Olduğunun 17 Kanıtı

etiket Boğa Burçlarının İdeal Sevgili Olduğunun 17 Kanıtı

Evet bütün burçlar özeldir ve kendine has özellikleri vardır.  Ve tüm burçlar taşıdığı özelliklere göre bir konuda diğerlerinden daha çok öne çıkar . Başka burçlardan sevgili olmaz demiyoruz ama işte boğa burçları da bu konuda diğerlerinde biraz daha öne çıkıyor. İşte bir boğayı öne çıkaran bu özelliklerden bazıları ;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Genel olarak erkekleri yakışıklı kadınları ise güzeldir.

1. Genel olarak erkekleri yakışıklı kadınları ise güzeldir.

Enrique Iglesias, Penolope Cruz, Robert Pattinson, Megan Fox, Mehmet Günsür, Demet Evgar, George Clooney, David Beckam, Uma Thurman... Uzayıp giden listedeki isimlere bakınca bu madde hiç de haksız sayılmaz.

2. Kesinlikle birer aşk insanıdırlar.

Bu burcun insanları oldukça duygusaldır. Aşk sevgi gibi duygular onların yaşam kaynağıdır. Sevgisiz hissederlerse susuz kalmış bir ağaca dönebilirler.Bu yüzden de,  aşkı yaşamayı da yaşatmayı da severler.

3. Ve gerçekten aşık olduklarında, tutkulu bir şekilde severler

Bu tutkunun içerisine kıskançlık da dahildir çünkü sevdiklerini kolay kolay paylaşamazlar. :)

4. Aşk için yaratılmış olsalar da, mantıklı hareket ederler.

Her ne kadar duygusal olsalar da günlük hayatlarında mantığı elden bırakmazlar, çünkü hayatın şakaya gelmeyeceğinin bilincindedirler. Eğer ortada mantıksız bir şeyler varsa bu yüzden aşklarından bile vazgeçebilirler.

5. Sıcakkanlı ve samimidirler.

Önce karşıdakini tanımaya çalışıp daha sonra içlerini açarlar. Bu yüzden sık sık mesafeli ve soğuk göründükleri yönünde eleştiri alsalar da aslında oldukça sıcak kanlı ve arkadaş canlısıdırlar. Bir boğaya dikkat edin çevresinde bir sürü arkadaşı olduğunu göreceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevdiklerini sahiplenirler.

Birini sevdikleri zaman onu kendinden bile fazla düşünüp, koruyup kollarlar.

7. Romantizm onlardan sorulur.

Yaratıcı bir ruhları olduğunu da düşünürsek, ilişkinizde aklınıza bile gelmeyecek süprizlere hazılıklı olun. Karşısındaki insandan da aynı oranda bir romantizm bekleyen bu burcun insanlarını ufak süprizlerle mutlu edebilirsiniz.

8. Kafalarına koyduklarını yaparlar.

Boğaların en olumsuz ama aynı zamanda en olumlu özelliğidir: İnatçılık. 

Bu yüzden ters düştüğü bir konuda yer yer zorluk çıkarsa da bu özelliiği sayesinde hayatta isteyipte elde elde edemediği şeyler yok denecek kadar azdır. Yani eğer size aşık bir boğa varsa eninde sonunda sizi tavlayacağına emin olabilirsiniz:)

9. Ve kolay kolay pes etmezler

Kendilerine acı veren durumları sona erdirmek in ellerinden geleni yapar ve her zaman ayakta kalmasını bilirler.Karşılaştıkları zorluklarda olduğu gibi ilişkilerinde de kolay kolay pes etmezler, ortada  bir problem varsa düzeltmek adına ellerinden geleni yaparlar.

10. Sanatçı ruhludurlar.

Çevrenizde boğa burcu olan insanlara baktığınızda hemen hepsinin sanatın bir alanı ile uğraştığını görebilirsiniz.  Yine bu maddeyi kuvvetlendirecek isimlerle örnek vermek gerekirse, Salvador Dali, William Shakespeare Balzac ve daha bir çok ünlü sanatçı birer boğa burcudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Damak zevkleri iyidir.

Genel olarak zaten yemek yemeyi çok seven bu insanlar için damak zevkleri oldukça önemlidir. Tabiri caizse ağızlarının tadını iyi bilirler hatta bir kısmı yemek yapmaktan da çok hoşlanır ve bunda da oldukça başarılıdır. Yani bir boğa burcu ile beraberken mideniz bayram edebilir. :)

12. Sabırlıdırlar

Bir konuya uzun süre tahammül edebilirler, yapılan hataları görmezden gelebilirler,. Ancak haksızlığa uğradıklarını kandırıldıklarını veya üzüldüklerini  hissederlerse de hayal bile edemeyeceğiniz kadar sert olabilirler.

13. Eğlenmeyi de eğlendirmeyi de severler.

Bir boğanın yanında çok zor sıkılırsınız çünkü hayattan zevk almayı severler bu yüzden de hem eğlenip hem de eğlendirebilirler. Emin olun bu burçtaki biri ile tüm çılgınlıkları yapabilirsiniz.

14. Giyimlerine özen gösterirler.

Dikkat çekmeyi severler. Bakımlı ve özenli görünmek onlar için oldukça önemlidir ve çoğunun kendine has bir giyim tarzı vardır. Ve bu konuda gerçekten iyilerdir.

15. İyi birer dinleyicidirler.

Sizinle her zaman dertleşir ve konuşmak istediğinizde dinlerler. Dertlerinize çözüm bulmak için ellerinden geleni yapar,  bir şey için ona danıştığınızda asla geri çevirmezler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Komiktirler.

Cem Yılmaz'ın da bir boğa insanı olması hiç şaşırtmadı. Çünkü bu burcun insanlarının, espri anlayışları yüksektir ve gülmeyi gerçekten çok severler. Hatta yer yer kendileriyle bile dalga geçtiklerini görebilirsiniz. Sürekli gülebildiğiniz birinin yanında değilde başka kimin yanında rahat edebilirsiniz ki?

17. Oldukça düşüncelidirler.

Bu insanlar sadece aşık oldukları kişiye değil çevrelerine karşı da aşırı duyarlı ve ince düşüncelidirler.

Yani özetle, bir boğa burcu gerçekten size aşıksa, oldukça şanslısınız demektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
219
50
15
13
12
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?