Görüş Bildir
Haberler
Bu Ailelerden Hangisinin Sahte Olduğunu Söyleyin, Size Nasıl Bir Aileden Geldiğinizi Söyleyelim!

etiket Bu Ailelerden Hangisinin Sahte Olduğunu Söyleyin, Size Nasıl Bir Aileden Geldiğinizi Söyleyelim!

Rinascita
17.04.2018 - 12:12

İlişkilerin de beslenme ve spor kadar sağlık açısından önemli olduğunu biliyor muydunuz? Yapılan bir araştırmaya göre, sosyal anlamda kendini soyutlamış bireyler fiziksel olarak aktif olmayan bireyler gibi sağlık sorunları yaşıyorlar. İlk ilişkilerimiz genellikle ailede şekillenir ve dünyaya olan bakış açımızı da bu ilişki formu şekillendirir. 

Sizler için derlediğimiz bu içerikte hangi fotoğrafta gerçek bir aile gösterilmediğini soruyoruz. Hazırsanız, başlayalım!

Kaynak: https://aaj.tv/2018/04/guess-which-on...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki sizce bunlardan hangisi bir aile değil?

Peki sizce bunlardan hangisi bir aile değil?

1.

1.

Bu fotoğraftaki bireylerin aile olduğunu düşünüyorsanız, çok fazla aile odaklı olmama olasılığınız yüksek. En azından bizim bildiğimiz geleneksel aile kalıbı bakımından. Genellikle arkadaşlarınıza ailenizmiş gibi davranırsınız ve onlara yardımcı olmak sizi mutlu eder. Çoğu zaman insanların hayatına iyi bir şeyler katmak için çaba harcarsınız. Güçlü bir baba figürü olmadan büyümüş olabilirsiniz, bu nedenle de insanların ihtiyacı olduğu zamanlarda elinizden geleni yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Tıpkı annenizin yaptığı gibi...

Bu aile en mutlu aile olmayabilir ama yine de gerçek bir aile. Anne görüldüğü üzere çocuğu babanın ilgisiz tavırlarından korumak için elini tutarak, onunla ilgileniyor. Siz başkalarının da sizin gibi büyümesini istemezsiniz. Belki de bu nedenle sahte aile olarak bu fotoğrafı seçtiniz.

2.

2.

Eğer bu fotoğrafı seçiyorsanız, büyük olasılıkla aile odaklı birisiniz. Sizin için bu hayatta ailenizden daha önemlisi yoktur. Sadakat ve güvene dayalı, uzun süreli ve düzenli ilişkilere inanırsınız. Ailenizin ihtiyaçlarını her şeyden önce tutarsınız. Hatta bazen ailenizi mutlu etmek için kendi ihtiyaçlarınızı bile göz ardı edersiniz. 

Fotoğraftaki ailenin gerçek bir aile olmadığını ilk bakışta anlamışsınızdır. Çocuğun yanındakiler çocuğa gereken ilgiyi göstermiyorlar ve çocuk da annesinin veya babasının elini tutma ihtiyacı hissetmiyor. Bir arada yürüyen, bir grup yabancı olabilirler. Belki de gerçek bir aile içinde büyüdüğünüz için sahte aileyi ayırt etmeniz daha kolay olmuştur.

3.

3.

Eğer bu aileyi seçiyorsanız, büyük olasılıkla sıkıntılı bir aile düzeninden geliyorsunuzdur. Travmatik bir çocukluktan ötürü insanlara güven konusunda sıkıntılar yaşarsınız. Endişelisinizdir ve başkalarıyla iletişime girmek sizin için büyük bir sorundur. Gelecek hakkında çok fazla endişe duyduğunuz için sürekli düşünmek zorunda kalırsınız. 

Fotoğraftaki insanlar sevgi dolu ve mutlu bir aile gibi görünüyorlar. Evet, fotoğraftaki gerçek bir aile. Ebeveynler birbirlerine sarılıyorlar ve baba da çocuğun elini tutuyor. Sıkıntılı bir ailede büyümek bakış açınızı belli bir doğrultuda şekillendirmiştir ve sağlıklı ilişkilere karşı şüpheli yaklaşmanıza sebep olmuştur. Böyle bir şeyin gerçekten var olacağına inanmazsınız bu nedenle de sahte aile olarak da bu fotoğrafı seçmiş olabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
62
20
16
13
10
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TheCottonCandyHeart

Üçü de gerçek bir aile. Hiç kimse çocuğunun elini tutmadı diye sahte ebeveyn olmaz. Ayrıca çocuklar bazen tek başlarına da yürümek ister.

Melike İnce

El tutma olayı bir metafordur, tabii ki yüzeysel bakarsan çocuğunun elini tutmadı diye aile sahte niteliği taşımaz. Ki bu fotoğraflardan birini seçtiğimizde ... Devamını Gör

witch

Türkiye de kaç aile gerçek aile ki ya :D Bu ülkedeki ailelerin %90 nında babalar sorunlu.

kanchibar

İlk fotoğrafta yerden yükselmiş bir cüce var. Tabii ki gerçek aile o olamaz :)