Görüş Bildir
Haberler
Bize Normal Hayatını Anlat, Sana Ne Kadar Anormal Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Normal Hayatını Anlat, Sana Ne Kadar Anormal Olduğunu Söyleyelim!

Osman Avcı
30.09.2016 - 15:48

Bu testte bize normal alışkanlıklarından falan bahsediyorsun; biz de senin içinde ne kadar anormal, ne kadar çılgın, ne kadar gizli bir manyak olduğunu tahmin ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenmekle başlayalım teste...

2. Kaç yaşındasın sen?

2. Kaç yaşındasın sen?

3. En sevdiğin boş zaman aktivitesi şunlardan hangisi ola ki?!

4. Arkadaşlarınla genelde şu yerlerden hangisinde buluşursunuz?

5. Spor yapıyorsan veya spora başlamak istiyorsan, şunlardan hangisi senin sporun olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki telefonunda şu app'lerden hangisine elin daha çok gidiyor? Yani en çok hangisini kullanıyorsun?

7. Son olarak... 10 yıl sonra, sen şunlardan hangisi olacaksın?

%100 Anormalsin!

%100 Anormalsin!

Verdiğin cevaplara göre sen %100 anormalsin güzel kardeşimiz. Ve bu halinle Yıldız Tilbe'nin ruh eşisin. Ruhun isterse gezinirsin, ıssız uçurumlarda ve dahi aşkı da düzlükte yaşarsın: Seninkisi öyle bir parelel senkronize rastgelelik. Bu anlamsız laflarımızı da ancak bir sen anlarsın deli kardeş! Ama olsun be, akıllıdan ne hayır geldi ki deliden şikayet edelim. Keşke herkes senin gibi deli olsa, eminiz ki dünya daha yaşanabilir bir yer olurdu :)

%80 Anormal, %20 Normalsin!

%80 Anormal, %20 Normalsin!

Delisin, anormalsin ve az biraz da çatlaksın. İçinde bir yerlerde normal bir vatandaş varsa da, artık sesi çıkmamaya başlamış ayrıca da. Sen böyle değildin bir yandan da: Yaşarken oldun, o normal tarafını bastırmak zorunda kaldın haliyle de! Çıldırttılar seni, çıldırttılar... Ama sen çıldırıp anormallik seviyen yükselince daha bi çekici, daha bi ilginç insan oldun biliyor musun?! Çok özgünsün, kimse sana benzemiyor. Bence bu halin güzel, hll spr dvm!..

%50 Anormal, %50 Normalsin!

%50 Anormal, %50 Normalsin!

Ooo merhaba denge kardeş; nasılsın, iyisindir umarız :) Evet evet sende normallikle anormallik muhteşem bir dengede. İstediğin yerde, anda ve ortamda istediğin şekilde normal ya da anormal olabiliyorsun: İşine nasıl gelirse hesabı! Yani seni bir anda dünyanın en ciddi konularından bahseden biri halinde görebilirken bir anda kendini deliliğe vururken de görmemiz pek mümkün. Kısaca sendeki bu halleri sen yönetiyorsun, onlar seni değil ;)

%20 Anormal, %80 Normalsin!

%20 Anormal, %80 Normalsin!

Verdiğin cevaplara göre, sende anormallik seviyesi çok az. Ve biliyor musun, bizce en güzel karışım. Sen ciddisindir; düzenli, çalışkan ve pek tabii gerçekçi. Öyle hayallere dalmalar, sırf laf olsun diye boş boş konuşmalar yoktur sende; az konuşup öz konuşanlar familyasından nesli tükenmekte olan canlılardansın yani. Çok nadir çatlaklık var, bunu ise ara ara çıkarıyorsun ve o da senin eğlenmeni sağlıyor. Kısaca sen tam karışık kuruyemiş gibisin; ama leblebi yok, kaju ve antep fıstığı bol :)

%100 Normalsin!

%100 Normalsin!

Sana bir sır verelim mi? Bu sonuç, bu testte en az çıkan sonuç. Neden biliyor musun; çünkü herkes anormal, yani farklı olduğunu iddia ediyor. Ama senin onlardan farkın, senin farklı olman. Yani aslında sensin anormal olan, bakma %100 normal çıktığına. Bu söylediklerimizi bir düşün, sayın %100 normal olup da aslında %100 anormal olan kişi!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1233
870
354
266
124
96
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
minikedi

Herkes anormalse nerde kaldı anormallik

michael-wazowski

Şıklarda ilginç bir eylem var mı ki?

şeyşey

neden insanlar anormal çıkınca seviniyor ki. sürekli bir farklı olma çabaları. ben manyağım ben çatlağım diyen değişikler stephen king abimiz şöyle bişi demi... Devamını Gör