Görüş Bildir
Haberler
Bize Nefret Ettiğin Şeyleri Söyle, Sana Hangi Game of Thrones Kötüsü Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Nefret Ettiğin Şeyleri Söyle, Sana Hangi Game of Thrones Kötüsü Olduğunu Söyleyelim!

Nsycl
27.08.2017 - 18:44

Nefret nefreti doğurur derler zaten. Bakalım hangi kötüsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek teste başla!

2. Hangisi seni daha çok huzursuz eder?

3. Seni en sinir eden insan tipi hangisi peki?

4. Dayanamadığın müzik türü ne desek?

5. Bir de çizgi film kötüsü seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi daha külfet geliyor?

7. Bir abur cubur seç!

8. Bu yemeklerin içinden hangisini seçersin son olarak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cersei Lannister

Ailenden daha önemli hiçbir şey yok. Onlar içi her şeyi yaparsın. HER ŞEYİ! Güçlü aile bağların yanında seni tanıyan kişileri her zaman etkilemekle kalmaz, seni tanımayanlar da gerekirse korku gerekirse de saygı duymak konusunda hemen bir adım atarlar.

Ramsay Bolton

Senin için şöyle diyebiliriz. Taktik maktik yok, bam bam bam! Ne istiyorsan, ne zaman istiyorsan veya kimi istiyosan onu alırsın. Kurallar sana işlemez, hedefini ele geçirene kadar aklın başka şeylere kaymaz. Yerine göre çok iyi bir özellik aslında...

Joffrey Baratheon

Biraz şımartılmış mısın ne? Çocukken ailenin tavrı yüzünden büyüdüğünde birazcık rahat bi tip olman kaçınılmaz olmuş zaten. Seni tanımayanlar biraz kaprisli olduğunu düşünebilir, ama seni tanıyanlar sıcacık bir kalbin olduğunu savunur.

Petyr Belish

Olayları lehine çevirmek için elinden geleni yapar, sonucunda da istediğin olmasa da ona yakın bir şeyi elde etmeyi her zaman başarırsın. Ne zaman ne yapacağını her zaman bilir, planlı ve programlı olmanın meyvesini her zaman yersin. Manipülasyon konusunda Allah vergisi bir yeteneğin mi var ne?

Nigh King çıktı!

Pek konuşkan bir tip olmasan da, attığın adımlar ve gerçekleştirdiğin eylemlerinle ne kadar net ve güçlü bir karakterin olduğunu gösteriyorsun. Bir hedefe giderken başına gelen şanssızlıklara takılmak yerine, ne olursa olsun önüne bakıyor ve her problemden bir ders çıkarmayı çıkarıyorsun!

High Sparrow çıktı!

Ruhani yapın ve maneviyata olan yatkınlığın ortada olsa da bazen güçlü olmak ve güç kazanmaya olan arzunu da çevrendekilere yansıtıyorsun. Aranın iyi olmadığı kişilerle de pozitif bir köprü kurmaya çalışsan da, sana yanlış yapılmaması gerektiğini sana bir kez yanlış yapanlar bilir.

Ellaria Sand çıktı!

Seninle ilk defa tanışan biri etkilemeyi başarıyorsun. Çekici, ne istediği bilen ve güçlü bir duruşun var. Sadakati her şeyin üstünde tutuyorsun. Kanatlarının altına girildiği takdirde sevdiklerin için yapamayacağın şey olmadığını yakının olanlar çok iyi biliyor.

The Mountain çıktı!

İki net özelliğini söyleyebiliriz. Güç ve kararlılık. Kelimenin tam anlamıyla sevdiklerin için dağ gibi bir dayanak, düşmanların için de dağ kadar ürkütücü olabiliyorsun. Olayları kaba kuvvetle çözmek her zaman işine gelse de ilk tercihin değil...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
222
116
90
42
36
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın