Görüş Bildir
Haberler
Bize Menemen Hazırla, Sana Seni Anlatalım!

Bize Menemen Hazırla, Sana Seni Anlatalım!

Her yiğidin bir menemen hazırlama ve yeme şekli vardır! Seninki nasıl? 

Bize bir menemen hazırla, biz de sana seni anlatalım!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, menemen sever misin?

2. Malum soruyla devam! Menemen soğanlı mı, soğansız mı?

3. Peki senin menemeninde domates var mı?

4. Domatesin kabuklarını soydun mu?

5. Menemende hangi biberi tercih edersin?

5. Menemende hangi biberi tercih edersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yumurtaları çırparak mı eklersin?

7. Üzerine biraz da peynir ekleyelim mi?

8. Neredeyse unutuyorduk! Menemende şarküteri ürünleri olsun mu?

9. Menemenin yanına içecek ne alırdın?

9. Menemenin yanına içecek ne alırdın?

10. Son olarak söyle bakalım, menemeni nasıl yersin?

10. Son olarak söyle bakalım, menemeni nasıl yersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nasıl bu kadar alçakgönüllü olabilirsin?

Sen görüp görebileceğimiz en alçakgönüllü insanlardan birisin! Senin fazlasında gözün yok, elindekilerle mutlu olmayı öğrenmişsin. Haliyle yaşadığın hayattan da zevk alıyorsun aslında. Fakat bugünlere gelmen hiç de kolay olmamış. Sen tabiri caizse hayatın sillesini yemişsin! Hayat seni düşürmüş, sen silkelenip yoluna devam etmişsin. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demişsin. Ah sen neler biriktirmişsin içinde! Neyse ki bu yaşadıkların seni korkusuz, özgüvenli bir insana çevirmiş. Elindekilerle mutlu olmayı, daha doğrusu hayatın kıymetini bilmeyi öğrenmişsin. Biliyor musun, aslında en doğrusunu sen yapıyorsun! Şu üç günlük dünyada ne gerek var ki kendimizi üzüp paralamaya?

Senin bütün bu özelliklerin çevrendeki insanların da gözünden kaçmamış. Her zaman imrenerek bakmışlar sana. Yaşadığın olumsuzluklar karşısında nasıl bu kadar olgun davranabildiğini sorgulamışlar. Sahip olduğun özelliklerin sayesinde elde ettiğin başarıların, kimilerinin de zoruna gitmiş tabii. Boşver sen onları, aldırma. Kim ne dersin menemeni sen böyle seviyorsun sonuçta!

Bu arada ellerine sağlık, menemen nefisti!

Her şeyi planlamaktan yorulmadın mı? Gel şöyle bir dinlen!

Verdiğin cevaplarda senin hayatını adım adım planladığını gözlemledik. Detaylara bu kadar önem veren birisi olman senin bu hayatta başarılı olmanı sağlıyor. Başkaları senin hayatını monoton, sıkıcı olarak değerlendirse de aslında sen kurduğun bu düzenle çok mutlusun! Zamanını verimli bir şekilde kullanan, gerektiğinde ise cesur adımlar atmaktan çekinmeyen bir insansın. Fakat gel gör ki bu cesur adımlar sadece iş/okul hayatında kalmış. Biraz da sosyal hayatta cesur olmaya, konfor alanının dışına çıkıp yeni insanlarla tanışmaya ne dersin? Sahi, en son ne zaman bir buluşmaya gitmiştin? İlişkinde gerçekten mutlu musun? Uzun zamandır seni yoran bazı sıkıntılar olduğunu gözlemliyoruz. İnan her insanın bazen durup dinlenmeye ihtiyacı var. Hele ki senin gibi hayatının her adımına bir menemen yaparcasına harfiyen dikkat eden birisinin! Sana önerimiz, biraz kendine zaman ayırman, sevdiklerinle biraz daha fazla zaman geçirmen olacak. Kontrol edemediğin olaylar hakkında endişelenmeyi de bırak olur mu? 

Bu arada ellerine sağlık, menemen nefisti!

Karizmanın öz evladı, hoş geldin!

Bir insanın hazırladığı menemen bile karizmatik olabilir mi? Konu sen olunca oluyormuş demek ki! Bize de anlatır mısın biraz, nasıl başarıyorsun bu kadar cool olmayı? Dur dur en iyisi biz sana anlatalım. Zamanında çektiğin acılar hiçbir zaman sana geri adım attırmamış. Sen acılardan kaçmayı değil de onları sindirip gülüp geçmeyi tercih etmişsin. Sahi, sen biraz da eğlenceli bir tip olabilir misin? Hani şu girdiği ortamı bir stand-up gösterisine çevirenlerden? Sen bu hayata gülüp eğlenmeye, insanlara neşe dağıtmaya gelmişsin. İçindeki mutluluk, sevgi o denli büyük ki sadece sana değil, bütün çevrene yetiyor. Haliyle çevrende de sana yakın olmak isteyen birçok insan var. Oldukça popüler bir tipsin sen. Sende ne ararsan var; eğlence, başarı, para, aşk... Seninle tanışmak gerçekten büyük bir ayrıcalık. Gel gör ki bazı insanlar bunun farkına varamıyor. Senin her şeyi dalgaya vuran bir tip olduğunu sanıyorlar. Halbuki bir tanısalar, görecekler senin ruhundaki o inceliği, naifliği. Sen her ne kadar karizmatik, adeta burnundan kıl aldırmayan bir tip olsan da aslında kalbinin derinliklerde büyük bir şefkat yatıyor. Sakın ou kaybetme olur mu? Senin 'menemenini' özel yapan şey tam da bu! 

Bu arada ellerine sağlık, menemen nefisti!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
28
23
6
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

menemen catalla yenir mi hocam... yapma aq💀

Fibunacci

Değil mi şöyle sıcak bazlamayla yada taze taş fırın ekmeğiyle ufff.. Canım çekti.

maestro__maestro

Nasıl bu kadar alçakgönüllü olabilirsin? ☺️☺️☺️ hiç beceremedim ama olmak isterdim🤣

KumdanKum

Alçak gönüllüymüşüm efenim teveccühünüz ☺️ menemenden buraya gelmek enteresan hakikaten :)

maestro__maestro

🤣 bende yorum yazdıktan sonra senin gibi düşündüm