Görüş Bildir
Haberler
Bize Kendini Anlat Nasıl Bir İnsanla Evlenmen Gerektiğini Söyleyelim!

Bize Kendini Anlat Nasıl Bir İnsanla Evlenmen Gerektiğini Söyleyelim!

Easterling
12.05.2022 - 16:15

Nasıl bir insanla evlenmen gerektiğini öğrenmek ister misin? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni biraz tanıyalım: Cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim hadi!

3. Bir de yükselen burcunu öğrenelim mi?

4. Bu hafta sonu planlarından hangisi tam senlik?

5. Ömrünün geri kalanını yaşamak isteyeceğin ülkeyi sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini bu hayvanlardan hangisi ile ruh ikizi olarak görüyorsun?

7. Bir insanın bu özelliklerden hangisini taşıması senin için daha önemli?

8. Son olarak sen hangi mevsimin insanısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Evcimen" biriyle evlenmelisin!

"Evcimen" biriyle evlenmelisin!

Sen yemek yapan, eve temizlikçi kadın almak yerine birlikte temizlik yapacağın, ses çıkarmadan perdeleri takan, alışverişe beraber gittiğin, evin eksiklerini senin kadar iyi bilen, evde vakit geçirmeyi dışarıda vakit geçirmeye tercih eden biriyle evlenmelisin. Yapacağın yanlış bir evlilik evde mutsuz olmana sebep olacaktır. Çünkü siz evcimen birisiniz ve eşinizin de böyle olması gerekiyor. Beraber ikea'dan alışveriş yapmalı, evi birlikte dekore etmeli, evde keyifli vakit geçirebilmelisin. Senin için ev çok önemli.

"Neşeli" biriyle evlenmelisin!

"Neşeli" biriyle evlenmelisin!

Senin gülmeye ihtiyacın var. Hayatını paylaşacağın kişi seni güldürmeli, pozitif enerjisiyle seni şarj etmeli, onunla geçirdiğin her dakikadan keyif almalısın. Negatif durumlar, olumsuzluklar, kötü giden şeyler zaten seni yeterince yıpratıyor, bu etkileri neşeli bir hayat arkadaşı ile kolaylıkla atlatabilirsin. Kazara somurtkan, donuk, neşesiz biriyle evlenirsen mutlu olman çok zor. Sana sürekli hayatın güzelliklerini, keyfini gösterecek birine ihtiyacın var, o kişi neşe dolu, pozitif biri olmalı.

"Gezip tozmasını seven" biriyle evlenmelisin!

"Gezip tozmasını seven" biriyle evlenmelisin!

Bugüne kadar zaten yeterince oturdun. Senin, seni kolundan tutup oraya buraya götürecek birine ihtiyacın var. Yıllardır gitmek istediğin ama bir türlü gidemediğin yerlere seni gerekirse zorla götürecek, yerinde duramayan biriyle evlenmelisin. En azından çocuk yapana kadar Türkiye'nin tamamını, Avrupa'nın da büyük kısmını gezmelisin. Bunu sana yaptıracak olan gezmeyi bilen ve seven bir hayat arkadaşı olmalıdır. Evde oturan, 'off kim gidecek şimdi oralara' diyen birisi senin hayat enerjini emer unutma.

"Her an sürprizlerle dolu" biriyle evlenmelisin!

"Her an sürprizlerle dolu" biriyle evlenmelisin!

Monotonluk sana göre değil, her gün yeni bir heyecan, sürpriz yaşamaya seven birisin. Bu sebeple seni hayatta mutlu edecek kişi, sürpriz yapmayı bilen, seni şımartan biri olmalıdır. Eve elinde bir demet çiçekle gelmekten bahsetmiyoruz. Seni çiçek bahçesine götürecek biri lazım sana. Akla hayale gelmedik sürprizlerle aklını başından alan biri. Hayatın tekdüzeliğinde bir vaha gibi, yorulduğun anlarda 'ben varım' diyen biri lazım sana.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
58
20
18
8
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın