Görüş Bildir
Haberler
Bize İlk Buluşmanı Anlat Bilinçaltının Neye Takıntılı Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize İlk Buluşmanı Anlat Bilinçaltının Neye Takıntılı Olduğunu Söyleyelim!

Begüm
18.08.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bakalım senin bilinçaltın neye takıntılı çıkacak?

1. Öncelikle ilk buluşmandaki partnerin ile nereden tanıştın?

2. Peki ilk buluşma için ne kadar süre bekledin?

3. Nerede buluştunuz?

4. Ne tarz giyinmiştin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. İletişiminiz nasıldı?

6. Peki ne içmiştiniz?

7. Geldik o büyülü ana... Göz teması kurup el ele tutuştunuz mu?

8. Peki gecenin sonu nerede bitti?

Tabii ki seks, seks ve seks!

Senin bilinçaltında sadece seks ve şehvet var. Bu ikisi seni oluşturuyor! İlk buluşmada da zaten bunu karşı tarafa hissettirmişsin ve her iki taraf da oldukça mutlu ayrılmış gibi görünüyor. Sen ten uyumunun önemini anlamışsın, bu yüzden de ister istemez en güzel buluşmalarda bile gecenin sonunu evde bitiriyorsun. Senin içindeki bu şehvet, ateş ve libido seni bugünlere kadar getirmiş. Gerçekten bilinçaltına hayran kaldık! Partnerin çok ama çok şanslı!

Her şeyin en mükemmelli!

Sen gerçekten mükemmeliyetçi birisin, bilinçaltında her şeyin en mükemmelini yapmaya çalışıyor. Ne yaparsan yap her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyorsun. Bu tavrın ister istemez buluşmalarına ve ilişkilerine de yansıyor. Zaman zaman yorucu olsan da yine de mükemmel etkiler bıraktığını söyleyelim. Resmen mükemmelliğin vücut bulmuş halisin ama biraz esnetmenin zamanı geldi mi ne?

Sen kafayı başarısızlık ile bozmuşsun...

Maalesef üzülerek söylüyoruz ki senin bilinçaltın başarısızlığa takılmış durumda. Buluşmaya gitmeden önce kendini en kötüsüne hazırlıyorsun, ee hal böyle olunca da ister istemez bazı şeyler bozuluyor. Biraz sakinleyip kendine güvensen aslında neler neler başaracaksın da! Başarısızlıktan korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok, şöyle derin bir nefes al ve kendine bak. Sen her şeyi yapabilirsin!

Aşk, aşk ve aşk!

Senin bilinçaltın gerçek aşka takılmış durumda, herkeste gerçek aşkı arıyorsun. İçin dışın sevgi ve aşk ile dolup taşmış. Senin kadar romantik, duygusal ve düşünceli birini görmedik. Seninle birlikte olacak herkes çok şanslı. Sadece acaba bu kadar aşka kendini kaptırmasan mı diye düşünmüyor değiliz. Romantikliğini biraz azaltsan yeter gibi. Gözlerinden kalpler çıkıyor, biz bile etkilendik! Sen gerçek aşkın vücut bulmuş halisin, sevmesini çok ama çok iyi biliyorsun. Bilinçaltın da tıpkı senin gibi seven birini aramaya takılmış. Hadi bakalım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
21
14
12
7
5
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın