Görüş Bildir
Haberler
Bitcoin Düşüşte, Solana ve HUH Token Alım Fırsatı Sunuyor

Bitcoin Düşüşte, Solana ve HUH Token Alım Fırsatı Sunuyor

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Bitcoin Ocak ayının ilk haftasında %10'dan fazla düşerken, yeni yılda mücadele eden tek kripto para değil. Hatta 2021'in yıldız oyuncularından Solana da zor zamanlar geçiriyor gibi görünüyordu. HUH Token da piyasadaki düşüşü takip ediyor. Pazara genişçe bakmak gerekirse Solana'nın ve HUH Token'ın fiyatları düşse de bu bir alım fırsatı yaratıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Solana Dibi Gördü

Solana Dibi Gördü

Solana ağı, önceki hafta ağ performansında düşüş gördü. Bu, kapasitesini azaltan yüksek hacimli hesaplama işlemlerindeki artıştan sonra meydana geldi. Mühendisler problem üzerinde çalışırken, ağ birden fazla başarısız işlem gözlemledi. Ağın genellikle saniyede yaklaşık 50.000 işlem (TPS) olan kapasitesi, yüksek hesaplama işlemlerindeki artıştan önemli ölçüde etkilendi. Solana'nın fiyatı, bunun ve daha geniş pazar düşüşünün bir sonucu olarak düştü. Kripto para birimi bir önceki ayda yaklaşık %40 değer kaybetti.

Solana Ağustos ve Eylül aylarında bir artış görürken, kripto paranın piyasaya karşı kırılganlığı zamanla arttı, bu da Bitcoin (BTC) düştüğünde SOL'un fiyatının düştüğü anlamına geliyor. İlk olarak, 15 Kasım'da Solana'nın fiyatı %17 düştü. Ardından, 4 Aralık'ta bir ani çöküş, değerini yaklaşık %28 daha düşürdü. Şaşırtıcı bir şekilde, SOL Aralık ayının sonuna ve Ocak ayının ilk haftasına doğru sırasıyla %21 daha düştü. Böylece, 7 Kasım'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 258$'a ulaştıktan sonra SOL, fiyatı ATH'sinden %45'ten fazla düştüğü için daha düşük dipler ve daha düşük zirveler yaptı. Ayrıca, fiyatı önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana uzun vadeli bir düşüş yaşıyor gibi görünüyor.

HUH Token Düşüş Yaşadı

HUH Token Düşüş Yaşadı

HUH Token, yalnızca beş gün içinde %4000'in üzerinde inanılmaz bir artışa başladı. O zaman diliminde meteorik yükselişi için yılın en başarılı jetonlarından biriydi. Bu, HUH Token sahiplerinin diğer insanlara satış ücretlerinde düşüş gösteren bir kod vererek tavsiye etmelerine izin veren benzersiz yönlendirme mekanizmasına bağlandı. Ayrıca, portföylerini çeşitlendirdiği için çekici olan başka bir kripto para birimi olarak satın almalarının yüzde onunu verdi.

Etkileyici yükselişi, kısa bir süre sonra, büyük olasılıkla büyük bir kâr elde eden kişilerden oluşan bir ayarlama izledi. HUH, esnek olduğunu kanıtladı, ancak bir geri dönüşte %100'ün üzerine çıktı. O zamandan beri, piyasa kırmızı gösteriyor ve insanlar kripto para biriminden çıkıp istikrarlı fiat para birimlerine geçtikçe diğer tüm altcoinleri de beraberinde getirdi. Bununla birlikte, bu ayın sonunda HUH, yüzlerce tanınmış Instagram ve Twitter etkileyicisinin bu kripto para birimi hakkında sosyal medya platformlarında paylaşım yapacağını duyurdu. Bu belirteç, lansmanda olduğu kadar iyi performans gösterirse, bu gerçek bir ay çekimine dönüşebilir.

Bu sadece bir dip alım fırsatı mı yoksa kripto para birimi kanamak üzere mi? Solana ve HUH'ın fiyat düşüşü, topluluklarında olumsuz bir FUD zihniyeti üretti. Bu sadece, piyasanın altcoin piyasasında çok fazla yükselmediğini gösterir. Ancak, son düşüşün ardından altcoin duyarlılığında önemli bir artış oldu. Bu, kısa vadeli nispi güç endeksinde bir tersine dönüşe karşılık geldi. Tüm zamanların en düşük seviyesinde olan iki kripto para ağırlıklı sosyal duyarlılıkta bir artış, yakın gelecekte ek iyileşmelerin habercisi olabilir.

Şaşırtıcı bir şekilde, şimdilik, SOL ve HUH, uzun vadede daha az aşağı yönlü risk ve daha önemli potansiyel yatırım getirisi ile olumlu bir risk-ödül oranı sağlıyor gibi görünüyor. Bu kriptoların uzun süre böyle bir fiyat görmemesi mümkün.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap: https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın