Görüş Bildir
Haberler
Birce Akalay'ın Yeni Dizisi Mezarlık'a Yeni Oyuncular Dahil Oldu! Kadroda Kimler Var?

Birce Akalay'ın Yeni Dizisi Mezarlık'a Yeni Oyuncular Dahil Oldu! Kadroda Kimler Var?

Birce Akalay ile Olgun Toker’in başrolünü oynayacağı Abdullah Oğuz imzalı “Mezarlık” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Kadın cinayetlerini anlatan Mezarlık dizisine Sezgin Uzunbekiroğlu ve Berna Öztürk katıldı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan dijital dizide emniyet müdürlüğü bünyesinde kadın cinayetlerini araştırmak için kurulan özel birimin maceraları anlatılacak. Dizinin kadrosu netleşirken dizinin meraklıları sonradan dahil olan iki ismi araştırıyor. Peki Sezgin Uzunbekiroğlu ve Berna Öztürk kimdir? İşte detaylar...

Kaynak: https://www.tv100.com/birce-akalay-ile-olgun-tokerin-basrolunu-oynayacagi-mezarlik-dizisinin-kadrosuna-flas-oyuncular-haber-582417

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan dizide Birce Akalay polis Önem’e, Olgun Toker ise Serdar karakterine hayat verecek. Dizinin kadrosuna dahil olan diğer iki isim hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Berna Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Berna Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

İlk sezonu 4 bölümden oluşan dizinin oyuncularından biri de Berna Öztürk… Öztürk dizide özel birime katılan Sofia adlı hacker’ı canlandıracak. Peki Berna Öztürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 

28 Mart 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bilge Öztürk (d.1978) ve Belda Öztürk (d.1979) adlarında iki ablası vardır. Liseyi Özel Ayazağa Işık lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. 

Televizyon, sinema ve tiyatro çlışmalarını beraber yürütürken kendini ifade edeceği yolu müzik olarak belirlemiş ve 1999 yılında başladığı DJ’lik hayatına 2001‘den itibaren profesyonel olarak devam etmiştir. Berna Öztürk, AlmanyaHollandaİngiltereFilipinlerMısırTaylandİsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde sayısız performanslar gerçekleştiren, Türkiye’nin en tanınmış DJ’lerindendir.

Berna Öztürk'ün Rol Aldığı Yapımlar

Berna Öztürk'ün Rol Aldığı Yapımlar

Filmleri ve Dizileri : 

2004 - Saçsaça Başbaşa (Feryal) (TV Dizisi) 

2004 - Görünmez Adam (Ayşe) (TV Dizisi) 

2004 - Balans ve Manevra (Barmeid) (Sinema Filmi) 

2004 - Kuzenlerim 3. Sezon (Sibel ) (TV Dizisi)

2000 - Karlar Eriyince (Sinema Filmi) 

Sanat Yönetmeni 

2014 - Asayiş Berkkemal (Sanat Yönetmeni) (TV Dizisi) 

2010 - Umut Yolcuları (Sanat Yönetmeni) (TV Dizisi) 

2009 - Ayrılık (Sanat Yönetmeni) (TV Dizisi)

Sezgin Uzunbekiroğlu Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Sezgin Uzunbekiroğlu Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Belçika'nın Limburg bölgesi, Heusden-Zolder eyaletinde doğmuştur. Tiyatroya 1992 yılında 'De Standbeeld' (Heykel') isimli müzikalle başlamıştır. İlkokulu 'Musica' adlı sanat okulunda okurken, okuldan arta kalan zamanlarda 'Kindervreugd Jeugdtheater' isimli amatör tiyatro topluluğu bünyesinde 1998 yılına kadar tiyatro yapmaya devam etmiştir. Annesinin de desteğiyle sanat yolunda ilerlemeye karar vermiş ve oyunculuk eğitimine Güzel Sanatlar Lisesi tiyatro bölümüyle başlamış, ardından Kraliyet Konservatuvarı Tiyatro bölümüyle devam etmiştir. Aspe, De Ridder, De Bunker, Söz, Mehmetçik Kutülamare, Babam vs. gibi yapımlarla televizyonda ve beyazperdede boy göstermiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın