Görüş Bildir
Haberler
Birbirinden Yeni İzlenesi 10 Yabancı Dizi

Birbirinden Yeni İzlenesi 10 Yabancı Dizi

Mecru
01.08.2014 - 00:34 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 14:05

1.The Strain

The Strain
thehollywoodobserverdotcom.files.wordpress.com

Biri Vampir mi dedi? The Strain, bir vampir salgını konusunu ele alıyor. Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşacak. Yapımcılar, Guillermo Del Toro ve Lost'un yapımcıları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizide vampirler aşağı yukarı böyle

Dizide vampirler aşağı yukarı böyle

Amerika da dizi tanıtımı olarak bu resim çok dikkat çekmiş ve tepki almıştı, reklam panolarından kaldırtılmıştı.

Amerika da dizi tanıtımı olarak bu resim çok dikkat çekmiş ve tepki almıştı, reklam panolarından kaldırtılmıştı.

Şöyle de etkileyici tanıtım fragmanı var

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle

David Bradley, Mia Maestro, Sean Astin, Corey Stoll, Kevin Durand, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Robert Maillet, Francis Capra 

Oyuncular arasından tanıdık bir isim var, Frodo'nun bahçıvanı Sam Weiss Gamgee yani Sean Astin.

2.Penny Dreadful

2.Penny Dreadful

Biri fantastik ve gerilim dolu dizi mi dedi?

Dr. Frankenstein, Dracula, Dorian Gray ve bunun gibi korku ile beslenmiş hikayelerin canavarlarını bir araya getirecek olan dizinin kadrosu da ses getirecek cinsten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizinin kadrosundaki isimler

Doctor Who dizisinden tanıdığımız Billie Piper

Camelot dizisinden Eva Green

Birçok mükemmel yapımla karşımıza çıkan Josh Hartnett , Rory Kinnear ve Timothy Dalton.

Penny Dreadful Fragmanı

3.True Detective

3.True Detective

Louisiana Cinayet Masası'nda görev yapan dedektif Rust Cohle (McConaughey) ve Martin Hart (Harrelson) bir seri katilin peşine düşerler. Beraber çalışan ikilinin, takip derinleştikçe kendi hayatlarının da içinden çıkılmaz bir duruma gelmesi kaçınılmaz olacaktır.

4.Black Sails

4.Black Sails

Yıl 1715. Karayiplerde korsanlığın altın yılı. İngiliz kolonisine ait New Providence adası, artık azılı korsanların kontrolünde ve tam bir kanunsuz terör ortamına dönüşmüş durumda. Buradaki korsanların en ünlüsü ve en korkulanı da Kaptan Flint.

Fakat şimdi İngiliz donanması yılar sonra bu sulara geri dönmeye karar verir ve korsanları buradan temizleme niyetindedirler. Kaptan Flint’in ise elbette buna niyeti yoktur. Bunun için büyük bir mücadele başlatacak, imparatorluğu korumaya çalışacak, bir yandan rakip kaptanlarla mücadele edecek, bir yandan derin, karmaşık ve hatta romantik iç dünyasıyla boğuşacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Sails Fragman

5.Outlander (9 Ağustosa Çıkacak)

5.Outlander (9 Ağustosa Çıkacak)

Dizi henüz çıkmadı. 9 Ağustos günü yayınlanacak.

1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.

Aşk, bilim kurgu, tarih ve maceranın tek bir hikayede buluşması olarak tanımlanan Outlander; Diana Gabaldon’ın aynı isimli çoksatan kitabından uyarlandı.

Outlander Fragmanı

6.Scorpion (22 Eylül)

6.Scorpion (22 Eylül)

Üstün zekaya sahip bir grup insanın etrafında şekillenecek. Bu üstün zekaya sahip eksantirik insanlar, çağımızın getirdiği tehditleri ve dünyanın sorunlarını birlikte çözmeye çalışacaklar. Sitedeki diğer bir tanımla Sheldon’lar ile Leonard’lardan oluşan bir grup adamın üzerine drama. Gerçek bir hikayeden ilham alınarak televizyona uyarlanan dizi bir dahiler draması olarak nitelendiriliyor.

Scorpion İlk Bakış

İçeriğin Devamı Aşağıda

7.Stalker (1 Ekim)

7.Stalker (1 Ekim)

Los Angeles Polis Teşkilatı’nda görevli iki dedektifi merkezine alan bu psikolojik gerilim dizisinde, gizlice izlenen, takip edilen ve tehdit edilen insanlarla ilgili vakalar ön planda olacak. Dedektiflerimiz bu vakalarla igilenerek onları bölüm içinde sonlandırmaya çalışacaklar. Yani yine klasik bir CBS polisiyesi bizleri bekliyor. Fakat dizi başrol oyuncularıyla dikkat çekiyor. Başrollerinden birinde Nikita ile yakından tanıdığımız Maggie Q, diğerinde ise The Practice ile ünlenen, en son tek sezonluk Hostages ve öncesinde American Horror Story‘de rol almış olan Dylan McDermott yer alıyor.

Stalker Fragman

8.Extant

8.Extant

Teknolojinin epey ilerlediği bir dünyada Molly Woods’un yapay zekaya sahip oğlu Ethan ve kocası John ile güzel bir hayatı vardır. Astronot Molly 13 ay süren tek kişilik görevinden döndükten sonra beklenmedik şekilde hamile olduğunu öğrenir. Bir yıldır dünyada olmayan Molly öğrenir ki hamilelik başlangıcı görevde olduğu dönemi göstermektedir.

Extant Fragman

9.Constantine

9.Constantine

Korku çizgi romanı olan Hellblazer'dan uyarlanacak dizide; dünyada insan görünümünde dolaşan melekleri ve iblisleri tanıma becerisine sahip, Londra’da yaşayan ve karanlık sanatlarda uzman olan John Constantine’in öyküsünü izleyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Constantine trailer

10.Gotham (22 Eylül)

10.Gotham (22 Eylül)

DC Comics’in ünlü kahramanı Batman’in şehri olarak bildiğimiz Gotham’ın, Batman'den öncesini anlatacak dizi; Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon’ı merkezine alacak. Bruce’un Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele edecek. Ayrıca Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ve Zehirli Sarmaşık gibi Batman evreninin birçok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham’da arz-ı endam edecek!

Gotham Fragman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
0
0
0