Görüş Bildir
Haberler
Birbirimizi Kandırmayalım! Herkesin İzlediğini Söyleyip Aslında İzlemediği Diziler

Birbirimizi Kandırmayalım! Herkesin İzlediğini Söyleyip Aslında İzlemediği Diziler

Dale Cooper
11.01.2021 - 07:45

Bir dönem nasıl ki herkesin okuduğunu söyleyip asla ama asla okumadığı kitaplar vardı, artık o kitaplar yerlerini dizilere bıraktılar. Herkes tarafından bir şekilde izlenmiş olan bu dizilerin ne kadar iyi ya da sürükleyici olup olmadıklarının hiçbir önemi yok. 

Öyle ya da böyle herkes bir şekilde bu dizileri izlemiş ve herkesin bu dizilere dair ciddi fikirleri var. 🤔

Herkesin izlediğini söyleyip aslında izlemediği dizileri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Game of Thrones

1. Game of Thrones

Herkesin izlediğini söylediği ama aslında ya çok azıcık izlediği ya hiç izlemediği ya da yalnızca etraftan kulak dolgunluğu olduğu dizilerin başında hiç kuşkusuz Game of Thrones geliyor. Belki bir dönem insanlara yapılan 'NASIL GOT İZLEMEZSİN' mahalle baskısından mıdır nedir herkes bir şekilde 8 sezonluk bu diziyi izlemiş.

Ne diyelim, hey maşallah o gözlerinize.

2. Friends

2. Friends

Bu dizilerden bir diğeri de komedi klasiklerinden biri olan Friends. Her arkadaş grubunda Friends dizisindekiler gibi olmak isteyen ve sürekli diziden referanslar veren biri olur. Geri kalanlar da yüksek ihtimalle bu arkadaşla arkadaşlık ettikleri için kendilerini diziyi izlemiş sayıyorlar.

Friends, 10 sezon olduğu için insan sallasa bile dizide olmuş bir şeyi tutturabilme ihtimali oldukça yüksek...

3. Seinfeld

3. Seinfeld

Seinfeld olmazsa olmaz tabii ki! Ama bunu izlemediği halde izledim diyenleri artık mazur görmek lazım zira klasikler arasında başı çeken bu diziyi de izlememiş olmak artık insan içinde cıkcıklanacak türden ayıplardan sayılıyor. O yüzden izledim diyin gitsin, canınız sağ olsun!

4. The X-Files

4. The X-Files

Bunca dizi arasında belki de herkesin nasıl izlediğini en anlayamadığımız dizi elbette The X-Files! Bir defa tür olarak herkese hitap etmesi mümkün değil, onca bölüm onca sezon... 

Gerçi Gillian Anderson'ın gibi afet-i devranın varlığını düşününce... belki de herkes izlemiştir, ne dersiniz? 🤔

5. Shameless

5. Shameless

Bu dizideki en çetrefilli madde Shameless (ama ABD versiyonu!). Çetrefilli olmasının sebebi ise böylesine çok karaktere ve kaotik hikâye akışına sahip bir diziyi öyle kolayca 'Ya abi Shamelesss, nasıl aile ama, izliyorum tabii ben de' deyip geçebilmek cesaret ister. Biri soru sorduğu an insanın rezil olması çok olası bir ihtimal. Boşverin bu diziyi de izlememiş olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Office

6. The Office

Görüldüğü üzere bu listede komedi klasikleri ağırlıkta. Dediğimiz gibi bunun altında ayıplanma korkusu yatıyor olabilir. Yine de, izlemedikleri halde izledim diyenlerin bile diğer dizilere oranla The Office hakkında daha çok fikir sahibi olduğunu düşünüyoruz.

7. Black Mirror

7. Black Mirror

Ve eveeeet! George Orwell'in 1984 kitabının dizi versiyonu Black Mirror! Hepimiz sohbet arasında 'ABİİİİİ AYNI BLACK MIRROR'DAKİ GİBİ' lafını muhakkak ama muhakkak duymuşuzdur. Black Mirror'daki gibi ama hangi bölümdeki, hangi hikâyedeki gibi mesela?

8. House M.D.

8. House M.D.

Bu biraz Hugh Laurie etkisi olabilir herkes, onca sezonluk bir başka dizi olan House M.D.'yi izlemiş. Ya da belki de Doktorlar tüm sezonları izleyenler bir şekilde kendini House izlemiş de sayıyordur..?

9. Fleabag

9. Fleabag

Bu listeyi kronolojik olarak oluştursaydık şu günlerde en çok duyduğumuz kısmında hiç kuşkusuz Fleabag yer alırdı. Herkes bir şekilde yakışıklı rahibi biliyor, Fleabag'in Obama sahnesine dair bir fikri var. İnşallah bu kadar az bölüme sahip diziyi de herkes gerçekten izlemiştir. Yani, III, ayıp çünkü.

10. Dark

10. Dark

2017 yılından bu yana bilhassa sosyal medyada herkesin izlediğinden bahsettiği bir diğer dizi de Dark! Zaman kavramı bu kadar kompleks, hikâyesinin nereye gittiği bu kadar belli olmayan bu diziyi herkesin izlediğine inanmıyoruz açıkçası. Birbirimizi kandıramayalım şimdi şurada biz bizeyiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. La casa de papel

11. La casa de papel

La case de papel furyası malum. Dizi yayınlandığı günden bu yana gerçekten ama gerçekten her yerde! Adına kafeler mi açmadılar, her yerde delicesine tişörtlerini mi satmadılar! Bu listedeki çoğu diziye oranla sanki daha çok izlenmiştir ama herkes de izlemiş midir gerçekten?

12. Sherlock

12. Sherlock

Biricik yüksek işlevli sosyopat dedektifimiz Sherlock'u herkesin bildiği hiç kuşkusuz. Edebiyat tarihinin en çok tanınan en çok bilinen figürlerinden. Ancak herkes Benedict Cumberbatchli diziyi izlediğinden emin mi? Belki senin izlediğin Robert Downey Jr.'lı film versiyonudur? 🙄

13. Breaking Bad

13. Breaking Bad

Tüm Zamanların En Çok İzledim Denilip İzlenmeyen Dizisi Breaking Bad'le bu listeyi kapatıyoruz. Teşekkür Heisenberg, bir şekilde senin adını yıllarca her yerde duyduk, duymaya devam ediyoruz. Bu insanlardan birçoğunun senin akıbetine dair bir fikri bile yok. Olsun...

Peki sizlerin sürekli etrafta 'izledim' olarak karşınıza çıkan ama izlenmediğine emin olduğunu diziler hangileri? Yorumlara bekliyoruz! 😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
24
10
10
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilim Bilimi

Niye bir insan bu konuda yalan söyleme ihtiyacı duyar ki? Hayatlarınız bu kadar mı boş amk?

the-wizard

Şekilcilik, bir toplulukta kabul görme isteği, uyduruk kompleksler.

EASTKING

bu dünyada boşuna yaşıyorsun götünü kaşıyorsun Onedio bey. Nasıl bir liste bu. Ne kolpacı bir çevren varmış senin. yazık sana

Neset Erdogan

Bence editör kandırmış yıllarca izledim diye bizlere mal ediyor yalancılığını..