Görüş Bildir
Haberler
Bir Neslin İdolü Haline Gelen 22 Yaşındaki Justin Bieber'ın Hayatına Giren 22 Kadın

etiket Bir Neslin İdolü Haline Gelen 22 Yaşındaki Justin Bieber'ın Hayatına Giren 22 Kadın

Borgen
26.05.2016 - 16:44

22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, 2008’den beri özellikle 18 yaşın altındaki gençlerin hayatında büyük yer kaplıyor. Bieber’ın kadınlarla olan ilişkileri deyince akla gelen ilk isim şüphesiz Selena Gomez. Ancak henüz 22 yaşında olan Justin’in çoğu kısa süreli olsa da birçok ünlü-ünsüz kadınla adı geçiyor. Popüler kültürün en büyük ikonlarından biri haline gelmiş olan Justin’in bugüne kadar yaşadığı ilişklere bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Caitlin Beadles

1. Caitlin Beadles

14 yaşında hayatımıza giren Kanadalı ufaklık Bieber, henüz 15’indeyken en yakın arkadaşının ablası ile iki senelik bir ilişki yaşadı.

2. Mandy Rain

2. Mandy Rain

Justin, bildiğimiz ilk ilişkisinin bitmesinin ardından School Gyrls setinde tanıştığı 93 doğumlu ABD’li Mandy Rain’le kısa süreli bir beraberlik yaşadı.

3. Jessica Jarrell

3. Jessica Jarrell

Genç kızların sevgilisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bieber, yaklaşık bir sene boyunca ABD’li R&B şarkıcısı Jarell’la beraberdi.

4. Kristen Rodeheaver

4. Kristen Rodeheaver

Bieber’ın ilk single’ı ‘One Time’ın video klip çekimlerinde oyunculuk yapan Rodeheaver’ın çok kısa bir süreliğine de olsa adı Justin’le aşk dedikodularına karıştı.

5. Selena Gomez

5. Selena Gomez

2010’dan geçen seneye kadar birkaç kez ara verip tökezleseler de süregelen bir büyük aşk. Medyanın büyük ilgi odağı olan ikili, 2012’de ilk ayrılıklarını yaşadılar. 2013’de kısa süreliğine tekrar bir araya geldiler. Bu iş yine olmuyor, reklam kokan hareketler bunlar derken yeniden beraber olan ikili, altı ay önce son kez ayrıldılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Milyn Jensen

6. Milyn Jensen

Selena olan ilişkisinin bitmesine sebep olduğu söylenen Jensen’le Justin’in ilişkisine tek gecelik deniyor. Biz demiyoruz, onlar söylüyor.

7. Miranda Kerr

7. Miranda Kerr

Justin, kendisinden 11 yaş büyük olan Avustralyalı manken Miranda Kerr’le bir Victoria’s Secret defilesinin ardından yakınlaştı. Bu söylentilerin ardından Kerr’in oyuncu eşi Orlando Bloom’dan ayrılması iddiaları güçlendirdi.

8. Jordan Ozuna

8. Jordan Ozuna

Bieber’ın görüntülenen tek gecelik ilişkilerinden biri de model Jordan Ozuna’yla. İkili 2013’ün Haziran’ında birlikte görüntülenmişti.

9. Tati Neves

9. Tati Neves

Brezilyalı model Tati Neves, 19 yaşındaki Kanadalı Justin’in üstü çıplak şekilde yataktaki görüntüsünü sosyal medyada paylaştı ve bize susmak düştü. Neves’in Bieber hakkında oldukça müspet açıklamalarda bulunduğunu da ekleyelim.

10. Rita Ora

10. Rita Ora

Calvin Harris - Rita Ora ilişkisinin bitmesine sebep olan ismin Justin Bieber olduğu söylentileri bir dönem medyada oldukça yer tutmuştu. Kendisinden 4 yaş büyük olan İngiliz şarkıcı Rita Ora ile kayıt stüdyosunda yaşadıklarıyla ilgili ortaya atılan iddialar bir ilişkiyi bitirdi ama bir ilişki başlatmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Chantel Jeffries

11. Chantel Jeffries

2014’de 20 yaşına giren Bieber, Instagram fenomeni Chantel Jeffries ile üç aylık bir ilişki yaşadı. İkili Mart 2014’de yollarını ayırdı.

12. Kylie Jenner

12. Kylie Jenner

2014’ün Nisan ayında Selena Gomez’in Taylor Swift, Kendall Jenner ve Kylie Jenner gibi isimleri instagram hesabından unfollow etmesiyle dedikodular ayyuka çıktı. Kardashian ailesinin en küçüğü olan 97 doğumlu Kylie, bu ilişkiyi kabul etmese de aralarında özel bir bağ olduğunu söylemekten de çekinmiyor.

13. Adriana Lima

13. Adriana Lima

Listenin en bomba isimlerinden biri kuşkusuz Adriana Lima. Bieber'dan 13 yaş büyük olan Brezilyalı manken Adriana Lima, bu söylentileri katıldığı bir televizyon programında reddetmiş olsa da ikilinin arasında kuvvetli bir çekim olduğunu düşünüyoruz.

14. Yovanna Ventura

14. Yovanna Ventura

Bieber’ımız artık büyüdü. Justin, bu sefer kendisinden iki yaş küçük olan Ventura ile beraberdi. Bu kısa ilişkinin ardından Bieber tekrar Selena ile ilişkiye başladı. Sonra 2015’de Justin’in 21. Yaş gününde Ventura varken Gomez yoktu. Ortalık karıştı, biz kaçalım.

15. Alyssa Arce

15. Alyssa Arce

Playboy Playmate’i Arce da Bieber’ın -bunu söylemeye mecburuz- oldukça kısa süreli ilişkilerinden biri olarak bu listede yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kendall Jenner

16. Kendall Jenner

Kylie’nin bir büyüğü olan Kendall Jenner, 2010’dan beri Justin ile arkadaş. 2015'in ilk aylarında ikilinin beraber görüntülenmesi iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. Justin'in Kardashian ailesiyle arasının fazla iyi olduğunu düşünenler biraz sabretsin.

17. Lira Galore

17. Lira Galore

Hemşehrisi Drake’in eski sevgilisi diye bildiğimiz Lira Galore’yle de doğum gününde ismi geçen Justin’e burdan kendine dikkat et diyoruz. Zaman geçmiş olsa da Drake bu, tehlikeli bölge.

18. Ashley Moore

18. Ashley Moore

Selena Gomez’den sonra bir türlü uzun süreli ilişki yaşayamayan Bieber, 2015’in Mart-Nisan ayları arasında da Moore ile görüntülendi.

19. Shanina Shaik

19. Shanina Shaik

Avustralyalı manken Shaik’ın, Las Vegas’taki bir parti sonrası Instagram hesabından ‘Bu harika hafta sonu için Vegas’a ve Justin Bieber’a teşekkür ederim’ demesi sonrası ortaya atılan bu iddianın doğruluğu kanıtlanmış değil.

20. Jayde Pierce

20. Jayde Pierce

Justin Bieber, Britanyalı model Jayde Pierce ile geçen sene iki aylık bir birliktelik yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Kourtney Kardashian

21. Kourtney Kardashian

Yeni nesil Kardashianlar ile arasının iyi olduğunu gördüğümüz Justin Bieber'ın ailenin en büyük kadını Kourtney ile de adı aşk dedikodularına karıştı. 37 yaşında, üç çocuk sahibi Kourtney'nin çocuklarının babası Scott Disick ile de ayrıldığı döneme gelen bu görüntülerin değerlendirmesini size bırakıyoruz.

22. Hailey Baldwin

22. Hailey Baldwin

Bieber’ın son sevgilisi 19 yaşındaki model Baldwin. Şu sıralar ortalık karışmış durumda. Bieber’ın tekrar Selena Gomez’e dönme durumları var. Baldwin mi Gomez mi soruları kulislerde yankılanmakta. Bekleyip görelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1620
406
328
185
158
116
98
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Joker

Başlığa takıldım ben.Bir neslin idolü mü? Sıçıyım öyle nesle aq😄

Ali İhsan Öztürk

Çocuğun selam verdiği ilişki diye yazılmış

Blah Blah

Allah'ım bunla çıkanlar ne kadar igrenç nasıl bunla sevgili olmaya mideleri yetmiş anlamadım

Asena Öztoprak

Sen ciddi misin fkghfdjghdfk