Görüş Bildir
Haberler
Bir Miktar Özendik: Gözlerimizden Kalpler Çıkaran Birbirleriyle Aşırı Uyumlu 10 İkili

etiket Bir Miktar Özendik: Gözlerimizden Kalpler Çıkaran Birbirleriyle Aşırı Uyumlu 10 İkili

Mia Zona
02.09.2021 - 22:15

Herkesin gördüğünde 'Ah be!' dediği ve aşka inancını kuvvetlendiren çiftler vardır. O çiftleri görmek için kocaman maşallah diyerek aşağı kaydırın bakalım! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Blake Lively ve Ryan Reynolds

2011'de Green Lantern filminin çekimlerinde tanışan ikili, Hollywood'un en komik ve birbirine yakışan çiftlerinden biri. İkili tanıştıktan 1 sene sonra evlendi ve dünya tatlısı 3 çocukları oldu.

2. Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi

2. Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi

Gündüz kuşağının en sevilen isimlerinden biri olan Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi, 2008 yılında evlenerek hayatlarını birleştirmişti. Evlerinde bol kahkahanın eksik olmadığına şüphe yok!

3. Beyonce ve Jay-Z

3. Beyonce ve Jay-Z

Müzik sektörünün en güçlü çiftlerinden biri olan Beyonce ve Jay-Z, 20 yılı aşkın bir süredir birlikte. 1999'da tanışan çift, bir sene sonrasında birlikte olmaya başlamıştı. Aldatma olaylarıyla bir dönem evlilikleri sallantıya uğrasa da her zamankinden daha güçlü bir şekilde devam etmeye karar verdiler!

4. Jada Pinkett Smith ve Will Smith

4. Jada Pinkett Smith ve Will Smith

20 seneye aşkın bir süredir evli olmalarına rağmen aşkları ilk günkü gibi süren Jada ve Will, Hollywood'un gözde çiftlerinden!

5. Michelle Obama ve Barack Obama

5. Michelle Obama ve Barack Obama

Tüm dünyanın hayranlıkla izlediği bir aşka sahip olan Michelle ve Barack Obama çifti, yoğun iş temposuna rağmen birbirlerine vakit ayırıp mükemmel bir evliliği yürütmeyi başardı. Onlara özenmemek elde değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elton John ve David Furnish

6. Elton John ve David Furnish

1993 yılında bir partide tanıştıktan sonra aşkları başlayan ikili, birlikteliklerinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen her Cumartesi günü birbirlerine olan aşklarını anlatan kartlar yolluyormuş. Ne kadar da tatlılar!

7. Hailey Baldwin ve Justin Bieber

Selena Gomez'le oldukça çalkantılı bir ilişki yaşayan Justin Bieber, ayrılıklarının ardından sürpriz bir şekilde Hailey ile ilişki yaşamaya başlamış ve 2018'de ikili bir anda evlenmişti. Tartışmalı bir ilişki olsa da birlikte güzel göründüklerine şüphe yok!

8. Victoria Beckham ve David Beckham

8. Victoria Beckham ve David Beckham

20 yılı aşkın bir süredir evli olan Victoria ve David Beckham çifti, gerçek anlamda herkesin imrendiği bir ilişki yaşıyor. İkili birbirinden başarılı kariyerlere sahip olmalarının yanı sıra ayrıca çok güzel bir aileye sahip!

9. Rosie Huntington-Whiteley ve Jason Statham

9. Rosie Huntington-Whiteley ve Jason Statham

Seksi bir model ile karizmatik bir oyuncunun birlikteliğine nasıl hayran kalınmaz ki? Hele de ikisi de işlerinde oldukça başarılıyken! Evlenmek için acele etmediklerini söyleyen çift, yaklaşık 5 senedir nişanlı.

10. Amal Clooney ve George Clooney

10. Amal Clooney ve George Clooney

2014 yılında evlenme kararı alan çift, sektörün en şık ve güçlü görünen çiftlerinden biri. Birlikte o kadar tamamlanmış görünüyorlar ki!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
31
7
6
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ortalık karışık

smith cıftını sevıyorum ulen justin denen zıpır bıle evlendı ya hayretlerdeyım bız kafamızda fazla buyutmusuz bu evlılık denen olayı basıte ındırgemek laz... Devamını Gör

favilla favilla

amal coloney ne güzel bir kadin

Gizem Yenikler

Mutlulukları daimi olsun.