Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadını Kadın Yapan Şeyin Vücudu Olmadığının 18 Mutlak Kanıtı

etiket Bir Kadını Kadın Yapan Şeyin Vücudu Olmadığının 18 Mutlak Kanıtı

Ebru Kaybeden
19.10.2017 - 16:11

Bunun gibi onlarca yazı okuduğunuzdan eminiz, ancak ne kadar yazsak az çünkü kafalara kazımak istiyoruz bunu. Yıllardır kadınların söylediği şeyleri buradan defalarca, sürekli haykırmak boynumuzun borcu. Kadınlar kimsenin dayattığı güzellik standartlarına uymak zorunda değil, kimse bir kadına meme ölçüsü, kalça büyüklüğü, göbeği, kolu, bacağı, vs. konusunda ahkam kesecek durumda değil. Bir kadını kadın yapan şeyin kalçadan, memeden, bacaktan, vs. çok daha fazlası olduğunu her fırsat bulduğumuzda dile getireceğiz. Eğer siz hala bu gerçeği öğrenemediyseniz bu içeriği hiç okumayın.

Bu içerik beyniyle düşünebilen insanlar için hazırlanmıştır. Yuvarlak kalçalar, kocaman memeler, kılsız, tüysüz vajinalar görmek isteyenler için internette çok sayıda site var oralara gidebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kadın her yaşta güzeldir, çekicidir, kadındır; kırışıklıklar sadece bir kadının yıllara meydan okumasının altını çizer.

2. Ne olursa olsun bir kadın asla “eksik” değildir, onun güzelliği her zaman kafasındaki fazlalıklarındadır.

3. Bir kadını, kadın olmaktan alıkoyan tek şey düşünme biçimidir, kadın gibi düşünüyorsanız kadınsınız.

4. Başkalarının koyduğu standartlar sadece kendileri içindir, bir kadın vücudundan mutluysa başka hiçbir şeye gerek duymaz, duymamalıdır.

5. Hiçbir yara izi, kıl, tüy, oran, vs. bir kadını çirkin yapmaya yetmez, güzellik algısı kadının kendi beynindekinden başkası değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadın, kadın olmanın getirdiği hiçbir şeyden utanmamalıdır, emzirmek, regl olmak, vs. utanılacak, hastalıklı şeyler değildir.

7. Kadın hayattan keyif aldığı ölçüde kadındır, standartlara hapsolduğu ölçüde değil.

8. Kadının kimse için seksi, çekici, cazibeli olmak gibi bir kaygısı olmamalıdır, kadında sadece buna değer verenler eksik kimselerdir.

9. Kadın vücudunun her hali güzeldir, deformasyonlar kişinin beynindedir.

10. Kadın mücadeleci, savaşçı ve inatçıdır, bunu vücudunun her halinden görmek mümkündür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mutluluğu vücudunun şeklinde, ölçülerinde, biçiminde arayan insanlar evrimin geri basamaklarında kalmaya mahkumdur.

12. Kendi hayatlarını başkalarının yargılarına göre şekillendirmeye çalışan insanlar asla ileri gidemezler.

13. Aynayla barışık olmamak, vücudundan utanmak insanın kendine hayatı zehir etmek için bulduğu yollardan sadece biridir.

14. Bir kadın vücudunun doğal halinden tiksinmek, onu yargılamak kendini sevmeyen insanların diğer insanlar üzerinden kendini yansıtmasından başka bir şey değildir.

15. Kadınlık asla salt vücuda indirgenebilecek bir olgu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Asla dar kalıplara, güdük standartlara, saçma algılara teslim edilemez.

17. Bir kadının kendini sevmesinin önündeki tek engel, başkalarının yargılarına teslim olmasıdır.

18. Kadınlar! Teslim olmayın, hepiniz olduğunuz gibi güzel, olduğunuz gibi harikasınız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1019
453
95
47
26
24
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Canberk Işık

Kadın : Benim fazla kilolarım var ama bu beni çirkin yapmaz. Tüm kadınlar : Çok haklı kadını kadın yapan vücut değildir. Erkek : Şişmanım ve boyum uzun... Devamını Gör

Leman Sadıqova

Çok haklısınız fakat 'Kadınlar' diyerek genel bir algı yaratmamalısınız bence.Bu devirde 'sadece kaslı erkek istiyorum' diyen kaç dar görüşlü kadın kaldı ki.... Devamını Gör

Serenat Athena

Bu içeriktekilerin hepsine katılıyorum. Ama sadece kadınlara haksızlık yapılmıyor bu konuda. Erkekler için de belirli kalıplar dayatılmış durumda. Uzun boylu... Devamını Gör

haralagurele

Aynı şey erkekler için de geçerli. İnsana geçerli yani. Kadınlara yapılan zulüm erkeklere de yapılıyor. Hep güçlü olmalısın, hep korumalısın, kavga etmelisi... Devamını Gör