Görüş Bildir
Haberler
Bir Dizi Daha Ekranlara Veda Ediyor! Baraj Final Mi Yapacak?

Bir Dizi Daha Ekranlara Veda Ediyor! Baraj Final Mi Yapacak?

Müge Kakşi
03.04.2021 - 22:47

FOX TV'nin sevilen dizisinden üzücü bir haber geldi. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Gizem Karaca'nın bulunduğu sevilen dizi Baraj'dan final haberi geldi. Haberi duyan dizinin takipçileri oldukça üzülürken haberin doğru olup olmadığını ise araştırmaya başladı. Peki Baraj dizisi ekranlara veda mı ediyor? Baraj final kararının detaylarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baraj Final Mi Yapıyor?

Baraj Final Mi Yapıyor?

Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Gizem Karaca'nın başrollerini paylaştığı Baraj dizisinin final tarihi belli oldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, FOX TV'de yayınlanan ve başrollerini Türkan Şoray ile Tarık Akan'ın oynadığı aynı isimli sinema filminden yola çıkılarak çekilen Baraj 39. bölümde final yapacak. 

Yapımcılığını MED Yapım ve No: 9 Productions’ın, senaryosunu ve yönetmenliğini ise Hasan Tolga Pulat’ın üstlendiği Baraj'da üç farklı insanın kendi yalanları ile duyguları arasında sıkışıp kaldıkları bir ilişki anlatılıyor.

Son 6 Bölüm Kalan Dizinin 33. Bölümünde Neler Olmuştu?

Son 6 Bölüm Kalan Dizinin 33. Bölümünde Neler Olmuştu?

Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur. Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır.

Tarık, Zahra ve İbrahim bir yandan Halit ve Hayriye’nin evlilik teklifi, bir yandan Meryem’in cesedi ve bir yandan da Bahar’ın onları Halil’in cinayetiyle suçlaması üzerine iyice köşeye sıkışmışlardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın