Görüş Bildir
Haberler
Bir Ankara Kulisi: 'Abdullah Gül 55 Milletvekiliyle Yeni Parti Kuracak' İddiası

Bir Ankara Kulisi: 'Abdullah Gül 55 Milletvekiliyle Yeni Parti Kuracak' İddiası

FreiGeist
17.12.2018 - 13:33 Son Güncelleme: 17.12.2018 - 16:40

Türkiye'nin 11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün dört ay içinde yeni bir parti kuracağı iddia edildi.

Milliyet’ten Talat Atilla, 'Gül ‘Beni partiye almıyorlar!’ dip dalgasıyla 55 vekili işaretledi!' başlıklı yazısında 'Ankara’nın gizli mahfillerinde Gül’e atfedilen bir senaryo daha dolaşıyor. Ocakta başlayacağı test sürüşünü, nisanda bir dizi eylemlerle tamamlamayı hedeflediği öne sürülüyor' ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

'Daha açık yazayım...  

Abdullah Gül’ün, önemli bir siyasetçinin lojistik desteği, bir medya patronunun yol göstericiliği, tanınmış iki STK başkanının mıntıka temizliği ve bakanlık yapmış vekillerin de olduğu grupla Erdoğan’a siyasi operasyonlara hazırlandığı... 4 ay içinde çeşitli partilerden kopa(rıla)cak, isimleri işaretlenmiş 55 milletvekiline Gül’ün liderlik yapacağına dair güçlü bilgilerim var. Bazılarına görünür gerçeklikle bu bilgileri realize etmek kolay olmayabilir ama... Herakleitos’un “Beklenmeyeni bekle!” sözlerini arka fon yaparak kayıtlara geçiriyorum...'

İddia sosyal medyanın da gündeminde 👇

İddia sosyal medyanın da gündeminde 👇
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
24
23
8
7
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sae

Sonunu bildiğimiz hâlde izlediğimiz filmleri tekrar, tekrar ve tekrar izleyen bir millet olduğumuz için korkma sana da oy verenler olacaktır için rahat olsun..

Mr Logical

"Yerli savaş uçağımız göklerde" bir, "Abdullah Gül parti kuruyor" iki...

Salim Çınarcı

Kuramaz, kursa bile %1'den fazla oy alamaz