Görüş Bildir
Haberler
Bilinenin Aksine, Kadınların Bir Erkekte Olup Olmamasını Umursamadığı 9 Durum!

etiket Bilinenin Aksine, Kadınların Bir Erkekte Olup Olmamasını Umursamadığı 9 Durum!

Merve Karadağ
13.06.2018 - 15:46 Son Güncelleme: 16.06.2018 - 13:24

Yakın zamanlarda Reddit'te çok konuşulan bir konu vardı. Reddit kullanan kadınlara 'Erkeklerin sizi etkileyebileceğini düşündükleri ama aslında sizin umurunuzda olmayan şeyler nelerdir?' gibi bir soru soruldu. Binlerce kadın cevap verdi. Pahalı arabalardan tutun kaslı vücutlara bir sürü cevap geldi. Sizin için menshealth'den derlediğimiz bu içerikte kadınların aslında ilgilenmediği durumlardan bazılarını derledik. Bakalım neler var...

Kaynak: https://www.menshealth.com/sex-women/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pahalı arabalar

'Bu zamana kadar hiçbir kadının 'Çocuk çok cool ama arabası öyle değil.' dediğini duymadım. Bizim için arabanın bir önemi yok çok pahalı bir araba da olabilir, ucuz bir araba da. Kendinizi dünya üzerindeki en havalı arabaya sahip olmak zorundaymışsınız gibi hissetmeyin.' (complexismygame)

'Bir erkeğin sahip olduğu araba umurumda değil. Çok pahalı kıyafetlerden de etkilenmiyorum.' (lauren-zo)

'Arabanın ne olduğu gerçekten önemli değil sadece temiz olsun.' (erusso19)

2. Mükemmel karın kasları

'Yakın zamanlarda konuştuğum bir erkek pazı ve karın kaslarının kadınlar için her şeyden önemli olduğunu düşünüyordu. Spor salonuna gelme sebebi buymuş. Bacaklarının o üst vücudunu nasıl taşıdığıyla ilgili hiçbir fikrim yok gerçekten. 😂Kendisiyle ilgilendiği sürece vücut konusunda seçici değilim.' (gloriousgoat)

3. Büyük penisler

'Bütün kadınlar için aynısını söyleyemem ama benimle aynı fikirde olan çok fazla kadın biliyorum. Minyon bir kadınım ve tercihim ortalama boyutlar hatta mümkünse ortalamanın biraz altı.' (ultimateturkeygravy)

'Büyük penis. Erkekler gerçekten penislerinin boyutlarına takmış durumdalar ama kadınlar için bunun bir önemi yok. Penis boyutu bir erkekte en son ilgileneceğim şey olabilir.' (selkieselk)

'Kocamla tanışmadan önce birlikte olduğum adam gerçekten penisinin boyutundan sürekli şikayet ediyordu hatta küçük olduğunu düşünüp özür diliyordu. Eğlenceli zaman geçirmek için, güzel bir seks için çırılçıplak beklerken bunu dinliyordum ve benim için penisin boyutunda bir sorun yoktu.' (smunchyblue)

4. Çocuklara karşı bir tutku

'Çocuk istemek zorunda değilsiniz. Dışarıda çocuksuz bir sürü kadın var, ben de dahil.' (mystical_flower)

5. Hislerini belli etmemek

'Duygusal duvarlar. Tamam bu mükemmel, çok güçlüsün ama hiç kimse sadece mutluluğunu ya da sinirini gösteren erkekleri sevmez. Erkeklerin ağlaması çok doğal bir tepkidir. Ağladığını gördüğüm her erkek gözümde biraz daha saygı kazandı. Duygularınızı bastırmak yerine açıklamayı öğrenmeniz gerekiyor.' (vivolleyball15)

'Sürekli öz güveni yüksek ve kendinden emin biri yerine duygusal bir erkeği tercih ederim.' (ratherperson)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok iyi bir iş

6. Çok iyi bir iş

'Teknoloji alanında çalışan erkekler gerçekten şeref rozeti takıyormuş gibi davranıyorlar. Sevdiğiniz şeyi yapmanız çok güzel ama sürekli işten konuşulduğu zaman gerçekten buluşursak çok da iyi geçmeyeceğini düşünüyorum. Hem iş hem günlük hayat dengesini sağlayan erkekleri seksi buluyorum.' (ScubaSam3265)

7. Çok zengin olmak

'Erkeklerin kendi hayatları için yaptıkları işlere bağlı olmasını çekici buluyorum. Eğer kendi milyonluk şirketinizi kendiniz kurduysanız bu mükemmel veya sahipsiz köpekler için barınak yapıyorsanız bu da mükemmel. Ama bütün gün kıçınızın üstünde oturup kadınların sadece zengin erkeklerden hoşlandığını düşünüyorsanız bu hiç güzel değil.' (Cracyybus)

'Erkeklerin nasıl böyle düşünebildiğini anlamıyorum. Kadınlara karşı sürekli 'Benim işim var her zaman da olacak, ben sana bakarım. Partnerim ol gerisini ben hallederim.' kafasında olmaları çok saçma.' (whatyouwant22)

8. Saç kaybını kapatmaya çalışmak

8. Saç kaybını kapatmaya çalışmak

'Kel olmak sizin kontrolünüzde değil. Bazı erkeklerin saçı vardır bazılarının yoktur bunu kapatmaya çalışmanıza gerek yok çünkü biz umursamıyoruz. Sürekli şapka takmaya veya saç ektirip garip tarzlar yaratmaya çalışmanıza gerek yok.' (body_by_monsanto)

9. Penis fotoğrafları

9. Penis fotoğrafları

'Penisinizin fotoğrafları gerçekten ilgimizi çekmiyor.' (SewItAlly)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
429
264
103
26
24
22
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Menopoz heyecani.

Altta yorum yapan erkeklere söylüyorum, bi bitemediniz gercekten! Bi defolun gidin allah askiniza. Siz sadece kendinize acimak istiyorsunuz bu fakir oglan hi... Devamını Gör

DoctorWhat

bu söylediklerine kendin bile inanmıyorsun kimseye kandırma

colombian

valla ben bunlara tav olmayan bi kızla karşılaşmadım.elbette vardır da ben karşılaşmadım o da benim şansım galiba.

Berke sanane

zaten boyle kız nerdeyse yok bunlar sosyal medyada bunlarin önüne bi tane yeni model E sınıfi aracla yanaş hatta 50 metre yakınına gel koklayarak bulur djbdbdn

B. Barnes

ordan bakınca kadınlar ruh emici mi görünüyor. Bırakın şu endişeleri

DoctorWhat

ruh emici iltifat kalıyor çoğu için