Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltına Göre Yatakta Hangi Yüzüklerin Efendisi Karakterisin?

etiket Bilinçaltına Göre Yatakta Hangi Yüzüklerin Efendisi Karakterisin?

Bilinçaltın bazı şeyleri diğerlerine göre netlemede daha başarılıdır. Ve bu da bize bazı gizli mesajlar verir. Biz de bu testimizde sana tek bir soru sorduk. Gördüğün ilk Lord Of The Rings karakterinin ismi yataktaki seni gösterecek. Bakalım sen ilk kimi göreceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi aşağıdaki resme dikkatli bak ve ilk gördüğün ismi işaretle.

Şimdi aşağıdaki resme dikkatli bak ve ilk gördüğün ismi işaretle.

İlk gördüğün hangisi oldu?

Tam bir "Bilbo"sun!

Tam bir "Bilbo"sun!

Yatakta genelde tatlı dilli, sakin ve yumuşak olsan da yerine göre kendine hakim olamıyor ve biraz hırçınlaşıyorsun. Macerayı ve yeni şeyler denemeyi her zaman sevdin ve sevmeye devam edeceksin.

Tam bir "Frodo"sun!

Tam bir "Frodo"sun!

Görev aşkıyla yanıp tutuşan, kendinden çok karşı tarafı düşünen bir yapın mı var acaba? Hırsın ve tutkun karşı tarafı tatmin etmeden bitirmemeni sağlıyor! Bunların yanına bir de kıvrak zekanı eklediğimizde ortaya çok ilginç ve iyi bir şey çıkıyor.

Tam bir "Merry"sin!

Tam bir "Merry"sin!

Heyecanlı tavrın, hareketli yapın yatakta da devam ediyor! Merakın her zaman yeni fırsatlara kapı açıyor. Partnerin de sen de bu durumdan memnun olmalısınız. :)

Tam bir "Gimli"sin!

Tam bir "Gimli"sin!

Tuttuğunu koparan! Haşin! Bir taraftan da komik! Yatakta seninle başa çıkmak imkansız! Boyu değil işlevi derken seni mi kastettiler acaba?

Tam bir "Galadriél"sin!

Tam bir "Galadriél"sin!

Senin yataktaki karakterin adeta tanrıça! Kontrol etmeyi istemene gerek bile yok! Karşı taraf istemsizce kontrolü sana veriyor zaten! Yatakta da insanları büyülüyorsun desek yanlış olmaz.

Tam bir "Boromir"sin!

Tam bir "Boromir"sin!

İyi ve kötü günleri olan, yatağa da bunu yansıtan, gerçek bir insan fakat büyük bir kahramansın! Kırmızı çizgilerine dokunulmadığı takdirde mis gibisin!

Tam bir "Pippin"sin!

Tam bir "Pippin"sin!

Pippin gibi duygusal ve komik tarafını her zaman yansıtıyorsun. Duygusal birleşimler sana göre ve bunun üstüne tıpkı Merry gibi merak dürtünü katınca ortaya keyifli bir şey çıktığı ortada...

Tam bir "Arwen"sin!

Tam bir "Arwen"sin!

Senin yatakta sevdiğin şeyler naiflik, sakinlik ve kibarlık. Bu demek değil ki karşı tarafın isteklerini karşılayamıyorsun. Gerektiğinde savaşçı yüzünü ortaya çıkarmayı da iyi bilirsin!

Tam bir "Saruman"sın!

Tam bir "Saruman"sın!

Sen yatakta aynı Saruman gibisin. Kontrolün sende olmasını, direktif vermeyi ve yönetmeyi seviyorsun . Kısacası sen tam bir güç bağımlısısın!

Tam bir "Gandalf"sın!

Tam bir "Gandalf"sın!

Senin yataktaki bilgeliğin dillere destan. Fakat bu bilgeliğinin yanında belirli sınırların da var. 'Buradan geçemezsin' dediysen oradan geçilemez! Ne erken ne geç, zamanında gelmek senin işin!

Tam bir "Eowyn"sin!

Tam bir "Eowyn"sin!

Güzelliğini ve zerafetini bir silah olarak kullanmak en büyük özelliğin. Yatak odasında role play yapmak ise tam senin işin! Gerekirse erkek kılığına girer savaşa bile girersin :)

Tam bir "Legolas"sın!

Tam bir "Legolas"sın!

Dış görünüşünün üstüne bir de keskin elf gözlerin eklendiği zaman senden etkileyicisi, senden güçlüsü olmuyor! Ama en önemlisi de o elf sezgilerin! Yatakta da o sezgilerini kullanmayı ihmal etmiyorsun :)

Tam bir "Aragorn"sun!

Tam bir "Aragorn"sun!

Sen kalbinle oradasın. Ruhsuz ilişkiler sana göre değil! Kalbinle yaptığın hiçbir şey başarısız olamaz ve senin yataktaki ünün de tam olarak buradan geliyor. Beyninle kalbini bu kadar iyi koordine edersen yatakta efsane olman kaçınılmaz.

Tam bir "Gollum"sun!

Tam bir "Gollum"sun!

Yatakta iki kişiliğinin olduğunu söyleyebiliriz. Birisi onulmaz bir romantik ve haşere bir çocuk kadar eğlenceliyken diğeri tam bir yırtıcı hayvan. Sen karşındakine çok değer veriyorsun hatta karşındaki senin için tam bir 'kıymetlimisss'.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
974
138
118
39
34
26
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anonim anonim

Frodoyu seçince Frodo çıkıyorum. Çok acayip değil mi?

Sareya Renda

Hangisini seçersen o çıkıyorsun.

The Devil Within

emeği geçen herkesin amk bu ne

pelin kaya

bu ne lan ? ciddi misiniz ?