Görüş Bildir
Haberler
Bilic'ten Atınç İtirafı

Bilic'ten Atınç İtirafı

Fatih
14.12.2014 - 21:53

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Değerli bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Hırvat hoca, 'Tüm koşulları dikkate alınca, sakatları ve yorgunluğumuzu daha iyisi olabilirdi ama kazandık. Zor bir deplasman maçıydı. Tüm takımların puana ihiyacı var. Kazanmayı hak ettik' dedi.

İlk 15 dakikadaki futbolu beğendiğini dile getiren Bilic, 'Maça çok iyi başladık. İlk 15 dakika iyiydik ama daha sonra ilk yarı bitene kadar oynanan futboldan memnun değilim. Rakip bizi aşağı çekti. Üstün görünsek de o bölümde futbol oynanmadı' ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda üstün oynadıklarını söyleyen başarılı hoca, 'İkinci yarıda çok daha iyiydik. 1-0 tehlikeli bir skordur ama takım savunmasını çok iyi yaptık. Tüm bu koşullar içinde değerli bir galibiyet aldık' şeklinde konuştu.

Öte yandan Gaziantepspor maçın ilk 11'de forma giyen Atınç'ı değerlendiren Bilic, 'Atınç genç bir oyuncu. Gösterdiği performans bizim için sürpriz değil. Onunla sürekli konuşuyopruz, öğrenmeye çok açık. Bu sezon başında Türk stoper transfer etmek istiyorduk ama Atınç'ın gösterdiği performanstan sonra bunu rafa kaldırdık. Ve böyle devam ederse onu parlak bir gelecek bekliyor. Ayaklarını yere sağlam basarsa hem Beşiktaş, hem de Türk futbolu için çok iyi olacak' yorumunda bulundu.

Başarılı hoca sözlerini şöyle noktaladı; 'Bazen büyük takımlar işler yolunda gitmeyince gençleri oynatır. Bu da gençler için iyi karar değildir. Üzerlerinde baskı vardır. Ama bizim içinde bulunduğumuz durum genç oyuncular için ideal bir durum. Takımda özgüven var ve bu da onların gelişiminde fayda sağlayacak bir durum.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0