Görüş Bildir
Haberler
BEYLİKDÜZÜ'NDE EĞİTİME KISA BİR MOLA

BEYLİKDÜZÜ'NDE EĞİTİME KISA BİR MOLA

Beylikdüzü
26.01.2016 - 16:39

BU YARI YIL ÇOK VERİMLİ GEÇECEK

Beylikdüzü Belediyesi bu yarı yılda çocuklar için çok eğlenceli bir program hazırladı. Tiyatrodan sinemaya, yüz boyamadan bir birinden güzel ikramlara kadar her etkinliğin yer aldığı yarı yıl programında çocuklar çok eğlenceli vakit geçirecekler. Düzenlenen atölye programları ile kişisel gelişimlerini geliştirme fırsatı da bulacak olan çocuklar bilime de adım atmış olacaklar.

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kış günlerinde tatilin vazgeçilmezi sinema...

Tarzan, Cesur Tom ve Sihirli Ayna, Köstebekgiller Perili Orman, Yogo ve Lala, Yak Sevimli Dev, Şövalye Rusty, Minik Kuş ve Afacanlar Takımı Büyük Yarış isimli Çocuk Sinemaları ücretsiz olarak Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'de çocukları bekliyor.

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Ve tabi ki Tiyatro... İlk olarak Yaşasın Okulumuz..:)

Evvel zaman içinde, çok uzak bir ülkede kötü bir kral varmış. Zalim kral, okulları kapatmaya karar vermiş. Kralın yardımsever, iyilik dolu oğlu Murik ve arkadaşları, okulları tekrar açtırmak için büyük ve güzel bir maceraya başlarlar.

27 Ocak Çarşamba Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Saat: 14:30

29 Ocak Cuma Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde Saat 14:30'da

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Kış Rüyası

Güzel, neşeli, kahkaha dolu, rengarenk bir yeni yıl, her çocuğun hayali değil midir? Etrafta müzik, gülen insanlar, palyaço ve tabii ki tonton bir noel baba... Artık, tüm çocukların düşleri gerçek oluyor. Oyunumuzda onların tüm düşlerini, büyülü bir dünyada anlatıyoruz. Dans, müzik, kahkaha dolu bir düşte, belki büyüklerimiz bile unuttukları hayallerini yaşayacak. “Bu düş, çocukların düşü... Haydi onları mutlu edelim, düşlerini paylaşalım...”

28 Ocak Perşembe günü Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'de Saat 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Cimri Cino...

Cimri Cino, arkadaşlığı ve paylaşmayı sevmeyen biridir. Bundan dolayı arkadaşlarıyla arası bozulur ve arkadaşları, ona küserler. Cino’nun arkadaşları, Cino’yu yola getirmek için ona büyük bir oyun oynarlar. Cino sevgiyi, arkadaşlığı ve paylaşmayı öğrenirken, bizi de eğlenceli ve komik bir meceraya sürükler. 

28 Ocak Perşembe Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Saat 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Çocuklar En Çok Bunu Sevecek... Caillou

Programın başında sunucu sahne alır ve çocukları Caillou performansına hazırlar. Ardından Caillou’nun arkadaşları Rosie (bateri), Leo (saksafon), Clementine (keman), sahne alırlar. Sahneye en son Caillou çıkar ve konser başlar. Konser şarkıları, karakterlerin orijinal sesleriyle Türkçe olarak söylenir.

27 Ocak Çarşamba Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde Saat 14:30

3 Şubat Çarşamba Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Saat: 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem Eğleniyor Hem Öğreniyoruz... Neşeli Trafik Işıkları

Kahramanımız, ilkokul çağında bir çocuktur. Babası araba kullanırken çok heves eder; ama babası direksiyona oturmasına müsaade etmez. Çünkü henüz yaşı çok küçüktür. Çocuk, bu duruma çok üzülmektedir. Kahramanımız, bir gün, parkta oyuncak arabasıyla otururken kendi kendine söylenmeye ve hayal kurmaya başlar. Hayalinde, babasının arabasının anahtarı almış ve trafiğe çıkmıştır.

1 Şubat Pazartesi Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Saat: 14:30

2 Şubat Salı Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde Saat 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Biraz da hayal gücümüz çalışsın bakalım... Hayalim Masal

Bir zamanlar, koca koca dağların ardında, pırıl pırıl güneşin altında, masmavi bir derenin kenarında, Pisuslar yaşarmış. Pisuslar, sabahtan akşama kadar elma toplayan, şarkılar söyleyen, neşeli, sevimli canlılarmış. Mahi de annesiyle beraber yaşayan küçük, meraklı bir Pisus’muş. Bir gün, derenin ardında neler olabileceğini merak etmiş ve yola koyulmuş. Sonrasında olanlar olmuş... Ne mi olmuş? Haydi, hayal edelim; öğrenelim...

1 Şubat Pazartesi Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde Saat: 14:30

2 Şubat Salı Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Saat: 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Ve bir klasik... Bremen Mızıkacıları

Grimm Kardeşler’in unutulmaz masalı… Dört arkadaşın müzikal hikayesi… Bir eşek, bir köpek, bir kedi ve bir horoz... Karşınızda “Bremen Mızıkacıları...” Dört  kafadar arkadaşın, el ele vererek hayata yeniden başlamaları, yaşadıkları maceralar ve kahramanlıklarının müzikal bir öyküsü... Umudun mutlu sona ulaşması... ”Birlikten Kuvvet Doğar” atasözünün anlam bulması…

3 Şubat Çarşamba Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde Saat: 14:30

4 Şubat Perşembe Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Saat 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Beylikdüzü gibi doğayla iç içe bir semte en uygun oyun bu sanırım... Doğanın Büyüsü

En muhteşem güzellikleri içinde barındıran, hayatımızı yaşanır bir hale getiren harikulade varlıktır, doğa. Elbette ki her zaman onu yok etmek isteyenler ve koruyanlar olacaktır. Kâh bir izci kâh bir uzaylı kâh bir orman perisi koruyacaktır, doğayı. İşte, bunların hepsine şahit olacağız, masal gerçek karışımı bir dünyada. Bakalım, doğa koruyucuları, bizimle beraber kazanabilecek mi bu kavgayı? Yoksa doğa, solup gidecek mi kötülerin avuçlarında?

4 Şubat Perşembe Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde Saat 14:30

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Daha bitmedi...

Her gün saat 14:00'te bir birinden güzel sahne Showları...

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm kahramanlar burada...

Donald Amca, Minnie ve Mickey Mouse, Duffy Duck ve çizgi film kahramanları burada...

Kaynak: http://www.beylikduzu.bel.tr/tr

Yoruldunuz ve acıktınız mı? Sürpriz ikramlar var...

Beylikdüzü'nde yarı yıl boyunca çaylar şirketten :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın