Görüş Bildir
Haberler
Beyler Toplanın, Nude Atıyoruz! Dick Pic'i Çok Daha Estetik Gösterecek 9 Detay

etiket Beyler Toplanın, Nude Atıyoruz! Dick Pic'i Çok Daha Estetik Gösterecek 9 Detay

Ma Belle
18.03.2023 - 23:49

Birine cinsel organının fotoğrafını çekip göndermek de çoğu zaman büyük bir cesaret ister. Ya kötü çıkmışsa ya da yolladığın kişi komik bir görüntüyle karşı karşıya kalıp gülüyorsa? Bu senaryolardan kaçınmak ve daha kaliteli fotoğraflar çekebilmenin sırlarını bu içeriğimizde anlattık. Hazırsan ipuçları için içeriğe geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak karşı tarafın rızasını almalısın.

1. İlk olarak karşı tarafın rızasını almalısın.

Eğer mahrem bölgenin fotoğrafını çekip karşı tarafa atmak istiyorsan önce onun rızasını almalısın. Çünkü karşındaki kişinin rızası olmadan ona bu tür fotoğraflar yollamak tacize girer.

2. Galerinde birkaç fotoğraf bulundurmanın bir sakıncası olmadığını düşünüyoruz.

Libidonun yükseldiği zamanlarda kendini iyi hissediyorsan hemen eline telefonu alıp cinsel organının fotoğrafını çekebilirsin. Böylelikle fotoğraf göndermeye niyetlendiğin zaman bir şeylerin kabarmasını beklemek zorunda kalmazsın.

3. Yüzünü dahil etmemelisin.

3. Yüzünü dahil etmemelisin.

Eğer etkileyici bir 'dick pic' çekmek istiyorsan yüzünün dahil olmadığı fotoğraflar çekmelisin. Banyo selfie'leri çok eskide kaldı ve boydan fotoğraf çekmek pek etkili bir yöntem değil.

4. Ama yüzün dışında birkaç yeri dahil etsen hiç de fena olmaz!

4. Ama yüzün dışında birkaç yeri dahil etsen hiç de fena olmaz!
cdn-www.mandatory.com

Çektiğin fotoğrafta odak noktası sadece cinsel organın olmamalı. Karnın, bacakların hatta popon bile olabilir! Odak noktası sadece penisin olursa fotoğrafın büyüsü kaçabilir ve pek bir albenisi olmaz.

5. Penisinin temiz olması daha iştah açıcı fotoğraflar çekmeni sağlar.

Kişisel bakım arasında etek tıraşının olduğunu inkar edemeyiz. Kışkırtıcı ve etkileyici bir dick pic için temizliğine önem göstermelisin. Aksi takdirde karşı tarafın çok da etkileneceğini düşünmüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aydınlatma konusuna değinmesek olmazdı.

Eğer yatak odasında bir dick pic çekiyorsan odanın aydınlatmasına dikkat etmelisin. Sonuç olarak kimse loş ışıkta çekilmiş bir fotoğrafı daha iyi görebilmek için telefonunun ekran parlaklığını sonuna kadar açmak istemez.

7. Banyoda fotoğraf çekip yollamak pek iç açıcı olmayabilir.

Banyonun ışıklandırmaları genellikle pek romantik ve iştah kabartıcı görünmez. Ayrıca banyo dolabının önündeki tıraş köpüğü veya nemlendirici kutusunu görmek libidoyu düşürebilir.

8. Yatak odan temiz ve düzenli olsun.

Karşı taraf yatak odandaki kirli çamaşırlarına, dağınık nevresimlerine ve üstünde ne olduğu belirsiz olan masana bakmaktan yolladığın fotoğrafa odaklanamaz. Karşı taraf penisinden etkilense bile birden bire 'Ben böyle bir yatak odasında seks yapmak istemem!' diye düşünebilir.

9. Zamanlamayı unutma.

Kimse alakasız zamanlarda telefonuna gelen bildirime bakınca dick pic görmek istemez. Fotoğrafı gönderdiğin kişi otobüsteyken telefonu dikizleniyor olabilir, aile yemeğinde keyifli vakit geçiriyor olabilir veya o an dick pic görmek istemiyor olabilir. Karşılıklı iletişim her alanda etkilidir, özellikle böyle bir durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
11
9
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın