Görüş Bildir
Haberler
Beyler Toplanın! 7 Maddede Kadınların Cinsel İlişki Sırasında Beklentileri

etiket Beyler Toplanın! 7 Maddede Kadınların Cinsel İlişki Sırasında Beklentileri

Onedio Content
16.06.2021 - 17:15 Son Güncelleme: 18.06.2021 - 22:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkekler için kadınların cinsel ilişki sırasında ne istediklerini anlamak oldukça zor olabilir. Ancak kadınların yatakta bekledikleri çok da komplike şeyler değil. Anlamak için biraz çaba ve anlayış gösterilmesi yeterli. Kadınların cinsel ilişki sırasında beklentilerini sizler için derledik. İşte kadınların cinsel ilişki sırasında partnerinden beklentileri...

1. İletişim kurmak isterler.

1. İletişim kurmak isterler.

Kadınlar seks sırasında partneriyle iletişim halinde olmayı beklerler. Tabii ki de havadan sudan sohbetlerden değil, cinsel isteklerini arttırıcı konuşmalardan bahsediyoruz. Unutmayın, kadınlar yatakta iltifat ve sevgi sözcüklerini duymaktan haz duyar!

2. Zevk noktalarının bilinmesini isterler.

2. Zevk noktalarının bilinmesini isterler.

Elbette erkekler gibi kadınlar da yatakta kendilerini tatmin edecek bir partner isterler. Kadının vücudunu ve zevk noktalarını iyi bilen bir erkek partnerini cinsel anlamda doruklara çıkarabilir.

3. Uzun ve kaliteli bir ön sevişme isterler.

3. Uzun ve kaliteli bir ön sevişme isterler.

Erkeklerin birçoğu ön sevişmeyi pas geçip bir an önce sonuca varmak isteseler de kadınlar cinsel ilişkiye hazır olabilmek için tutkulu ve uzun bir ön sevişme isterler. Ön sevişme sırasında ise tutkulu öpüşmeler ve nazik dokunuşlar kadınları tahrik eder.

4. Erken boşalmayan erkek isterler.

4. Erken boşalmayan erkek isterler.

Bir kadın için cinsel ilişki sırasında partnerinin erken boşalması onu mutsuz edebilir. Kadınların cinsel ilişkideki en büyük beklentilerinden biri de boşalmayı kontrol edebilen bir erkek... Bazı özel durumlar tolere edilebilir. Ancak erken boşalmak genellikle kadınların ilişkiden aldıkları zevki azaltan bir durumdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Geç boşalmayan erkek isterler.

5. Geç boşalmayan erkek isterler.

Kadınlar için erkeğin erken boşalması ne kadar negatif etki yaratıyorsa geç boşalması da bir o kadar negatif etkiye sahip. Saatlerce boşalamayan erkeklerle birlikte olan kadınlar çoktan orgazma ulaşıyor ve beklemekten de sıkılıyorlar. Sürenin aşırı uzaması kadınların aldığı zevki unutturuyor ve yaşanılan ilişkiden de hiçbir tat alamaz hale geliyorlar.

6. Bakımlı bir partnere sahip olmak isterler.

6. Bakımlı bir partnere sahip olmak isterler.

Ter kokusu veya ağız kokusu gibi kötü kokular kadınlar için işkenceye dönüşür. Sevişmeden önce diş fırçalamak veya duş almak kadınları tahmin edebileceğinizden de fazla tahrik edebilir. Denemenizde fayda var!

7. Kadınlar cinsel ilişkiden sonra da ilgi isterler.

7. Kadınlar cinsel ilişkiden sonra da ilgi isterler.

Kadınlar ilişkiden sonra da kesinlikle ilgi beklerler. Sevişme sonrası uykuya geçmek erkekler için normal bir durum olabilir ancak direkt uyumaya çalışmak kadınların kötü hissetmesine sebep olur. Sırtınızı dönüp uyumak yerine partnerinizi kollarınıza alarak uyumayı deneyin.

Unutmayın, kadının cinsel ilişki sırasında tatmin olması sizin de tatmin olmanızı sağlayacaktır. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
30
13
11
11
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın