Görüş Bildir
Haberler
Beyazıt Meydanı'nda Ağaç Devrildi: 2 Ağır Yaralı

Beyazıt Meydanı'nda Ağaç Devrildi: 2 Ağır Yaralı

Fatih UZUN
08.08.2014 - 00:08 Son Güncelleme: 08.08.2014 - 09:24

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış sırasında, Beyazıt Meydanı'nda üzerine yaklaşık 20 metrelik Akasya ağacı devrilen 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

İstanbul'da bu akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış sırasında, Beyazıt Meydanı'nda üzerine yaklaşık 20 metrelik Akasya ağacı devrilen 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, Beyazıt Meydanı'nda saat 16.40 sıralarında meydana geldi. Sağanak yağışın bastırdığı dakikalarda, işten çıkıp evine gitmek üzere olan 2 kişinin üzerine, yaklaşık 20 metre uzunluğundaki Akasya ağacı kökünden koparak devrildi. Ağacın altında kalan Saadettin Bayram ve Yıldırım Bilge ağır yaralandı. Kanlar içerisinde yerde kalan Saadettin Bayram, yakınları tarafından ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına dikiş atıldığı öğrenilen Bayram tedavi altına alındı. Durumu daha ağır olduğu öğrenilen Yıldırım Bilge ise olay yerine gelen ambulansla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Servis Travma Ünitesi'ne götürüldü.

'BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE DEVRİLDİ'

İşten çıkıp eve doğru gitmek istedikleri sırada Beyazıt Meydanı'nda bir ağacın büyük bir gürültüyle devrildiğini söyleyen Yıldırım Bilge'nin arkadaşı Metin Özden, 'İki adım önümde yürüyordu, büyük ağaç üstüne devrildi. Şu an ameliyathanede, tahlil yaptırıyoruz, sonuçları bekliyoruz. Şu an belli olan bir şey yok' dedi.

'YARALIYI TAKSİYLE YOLLADIK'

Saadettin Bayram'ın bir yakını olan Kadir Bulut ise “16.40 civarlarında birden ağaç devrildi, 2 arkadaş altında kaldı. Ambulans çağırdık, 1,5 saat bekledik. İlk bizim akrabayı hemen normal ticari taksiyle gönderdik hastaneye. Diğer kalan arkadaşın da boynuna geldi. Onun durumu biraz daha ağırdı. Ambulansı bekledik. Taksiyle gönderdiğimiz Bayram kendinde değildi' diye konuştu.

'AĞAÇ SANİYELER İÇİNDE DEVRİLDİ'

Olay yerinde seyyar satıcılık yapan Emniyettin Kezer de, 'Aniden ağaç düştü, saniyede. 2 kişi kaçtı, 2 kişi kaldı. Biri yaralı olarak kaçtı gitti. Kafadan kan geliyordu. Birisi altta kaldı. O da ambulansla götürüldü. Rüzgar geldi, yağmur durdu, sonra düştü. İtfaiye geldi. Yıldırım düşmedi, kendi kendine ağaç düştü' şeklinde konuştu.

Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0