Görüş Bildir
Haberler
Beyaz Melek Filminin Nazlı'sı Zeynep Tokuş Kimdir? Zeynep Tokuş Kaç Yaşında ve Nereli?

Beyaz Melek Filminin Nazlı'sı Zeynep Tokuş Kimdir? Zeynep Tokuş Kaç Yaşında ve Nereli?

2007 yılında vizyona giren Beyaz Melek filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği film, oyuncu kadrosu ile gündeme geldi. Duygulu hikayesiyle herkesi hüzünlendiren Beyaz Melek filminin Nazlı'sı Zeynep Tokuş'un hayatına dair detaylar izleyicilerin ilgisini çekti. Peki Beyaz Melek'in Nazlı'sı Zeynep Tokuş kimdir? Zeynep Tokuş kaç yaşında ve nereli? Zeynep Tokuş evli mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz Melek filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisi ile yeniden buluştu. Yıldız Kenter, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Mahsun Kırmızıgül ve Sarp Apak'ın başrolünde yer aldığı filmin Nazlı'sı Zeynep Tokuş'un kim olduğu izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zeynep Tokuş kimdir? İşte detaylar...

Zeynep Tokuş Kimdir?

Zeynep Tokuş Kimdir?

Zeynep Tokuş, 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 1998 Star TV Güzellik Yarışması’nda birinci olan Tokuş, 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide Zeynep rolünü canlandırarak oyunculuğa adım atmıştır. Yazgı (2001) filmindeki rolüyle 13. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterini bir süre Pınar Altuğ yerine canlandırmıştır.

2007 yılında katıldığı Buzda Dans adlı yarışmada birinci olmuştur. İlk evliliğini 2000-2004 yılları arasında iş adamı Bülent Helvacı ile yapan Tokuş’un bu evliliğinden oğlu Alp dünyaya gelmiştir. 2005 yılında Jinekolog Alp Nuhoğlu ile evliliğinden ise oğlu Ali dünyaya gelmiştir.

Zeynep Tokuş Evli mi?

Zeynep Tokuş Evli mi?

Üçüncü evliliğini Ağustos 2011’de Erdem Yılmaztürk'le yaptı. Bu evlilikten de bir kız çocuğu olan Tokuş, üç evliliğinden toplam üç çocuk annesidir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın