Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Taraftarından Büyük Şölen

Beşiktaş Taraftarından Büyük Şölen

Enver K.
14.03.2015 - 11:14

Beşiktaş, Club Brugge ile perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş mücadelesinde çok farklı bir motivasyonla sahada olacak. Çeyrek final biletinin alınması halinde kulübün kuruluş gününde çifte kutlama yapılacak...

Gözünü Varşova’da oynanacak UEFA Avrupa Ligi finaline diken Beşiktaş, artık Club Brugge ile oynanacak rövanşı düşünüyor. Deplasmanda 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyaman ve sahadan 2-1 yenik ayrılan siyah-beyazlılar, perşembe günü oynanacak rövanş maçı öncesi bir hayli umutlu. Beşiktaş, Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleye farklı bir motivasyonla çıkacak.

ORMAN DUYURMUŞTU

Perşembe günü 19 Mart. Yani, 1903 yılında kurulan Beşiktaş için kuruluş yıl dönümü anlamı taşıyor. Siyah-beyazlı camia ise bu tarihi adeta turun parolası olarak görüyor. Zaten kura çekimi sonrasında Başkan Fikret Orman, “Beşiktaş’ın kuruluş yıl dönümleri 19.03’te kutlanır. Rövanşı da bu tarihte evimizde oynayacağız, çifte kutlama yapacağız” diyerek tur paraolasını günler öncesinden vermişti. Kulübün 112. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde gün boyu bir dizi etkinlik yapacak olan siyah-beyazlılar, kutlamaları Club Brugge zaferiyle taçlandırmayı hedefliyor.

MEŞALE ŞOV YAPILACAK

Beşiktaş taraftarı kutlamalar için şimdiden hazırlıklara başladı bile… Saat 22:05 başlayacak maç öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar Olimpiyat Stadı civarında büyük bir gösteriye hazırlanıyor. Perşembe günü saatler 19:03’ü gösterdiğinde taraftarlar 5 bin meşale yakarak görsel şölen sunacak. Turun geçilmesi halinde Beşiktaş belki de tarihinin en unutulmaz 19 Mart’ını yaşayacak.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın