Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Taraftarı TFF'ye Yürüyecek

Beşiktaş Taraftarı TFF'ye Yürüyecek

ATKN
03.11.2014 - 19:03

Yazılı bir açıklama yapan Beşiktaş taraftarları, önümüzdeki cumartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki binasına yürüme kararı aldı.

Derbi öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Fenerbahçe Başkanı arasında yaşanan polemiğin ardından derbi maçtaki hakem kararları da camiayı ayağa kaldırdı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Beşiktaş’ın engellenmek istediğini savunan siyah-beyazlılar “Adalet Yürüyüşü” kararı aldı. Gökhan Töre ve Olcay Şahan’a gösterilen kırmızı kartlar ile Fenerbahçeli futbolcuların kameralara yansıyan küfürleri siyah-beyazlılar oldukça öfkelendirmişti.

TFF’yi protesto yürüyüşüyle ilgili “Büyük Beşiktaş Taraftarları” imzalı yazılı açıklama şöyle:

“Hak için, Adalet için, Beşiktaş için,

TFF’YE YÜRÜYORUZ !

Beşiktaş’a karşı adaleti yok sayanlara “DUR!” demenin vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Her sene değişik senaryolar eşliğinde aynı amaçlarla yürütülen bu düzen bir derbi sonrası daha açıkca gözler önüne serilmektedir. Geçtiğimiz yıllarda akıllarda kalan en büyük soru işaretleri Galatasaray-Ankaragücü maçıyla başlamış, 101.yılımızda Samsunspor maçıyla, geçtiğimiz sezon ise Galatasaray maçıyla sürdürülmüştür. Bu sezon ise bazı tv kanallarında “Beşiktaş’ı şampiyon yapmak istiyorlar!” sözleriyle ilgili yerlere mesaj verilmiş, derbi öncesi rakip takımın sözde başkanı çıkıp tehtitler savurmuş ve sezonun en formda, Avrupa’da kök söktüren bir takım tepe taklak edilmiştir. Bu olanlar sadece örneklerin genellemesidir. Futbol ahlakı ile hiç bir bütünlüğü olmayan E.B. isimli şahısın teknik ekibimiz ve oyunlarımıza yaptığı hakaretleri dile dahi getirmeyeceğiz. Saygıdan, sevgiden, haktan, adaletten bahsedilerek Efsane Başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın adının bu kahpe düzene alet edilmesini de kati surette istemiyoruz.

Bizler hiçbir zaman Beşiktaşımıza ayrımcılık veya kayrılma gibi beklentiler içine girmedik. ŞEREF’imizle çıktığımız yeşil sahalardan HAKKI’mız ne ise onu alabilmeyi istedik. Fakat ne bir hak verildi ne de adalet yerini buldu. Bu düzen böyle gittiği sürece de Beşiktaş ne zaman fırtına gibi esip gürlese hak ve adalet çanları Beşiktaş için çalmamaya devam edecek. Fakat bizler bu düzeni bozacağız, bozmak için elimizden geleni yapacağız.

8 sene boyunca Beşiktaş’ı türlü dertlere sokan bir adamın TFF Başkanı olduğu ve çanakcılarının TFF Yönetim Kurulu, MHK gibi makamlarda yer aldığı bir oluşumda Beşiktaş’a düşmanlık aramamak elde değil. Beşiktaş için kenetlenme vaktini şimdi şimdi başlatıyor, 7’den 70’e Siyah Beyaz renklere gönül vermiş herkesi, Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman’ı ve yönetim kurulunu bizimle birlikte 8 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da İTÜ-Maslak Metro İstasyonunda buluşarak İstinye’de ki TFF Binasına kol kola, omuz omuza adalet için yürümeye davet ediyoruz. Bilin ki, öfkemizin ve nefretimiz aşkımız kadar derin. Bu sebeple yürüyüş genelinde abi egomanyasıyla gelerek basın açıklması yaparak dönecek bir kişiyi dahi istemiyor ve hiç bir mikrofona veya kameraya konuşmayacağımızın altını çiziyoruz.”

Amk Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/03/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0