Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı ile Yollar Ayrıldı

Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı ile Yollar Ayrıldı

Beşiktaş Kulübü, sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki milli futbolcu İsmail Köybaşı'yla yolların ayrıldığını duyurdu. İsmail Köybaşı'nın boşta kalmasının ardından Fenerbahçe'nin, 27 yaşındaki futbolcuyla transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 21 Temmuz 2009'dan bu yana siyah-beyazlı formayı giyen İsmail'in sözleşmesinin 31 Mayıs'ta bittiği hatırlatılarak, 'Kendisine Beşiktaş'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' denildi.

Beşiktaş'a 2009 yılında Gaziantepspor'dan transfer olan İsmail, siyah-beyazlı forma altında 6 sezonda 2 şampiyonluk yaşadı. Geçen sezon teknik direktör Şenol Güneş'in önemli isimlerinden biri olan İsmail, 27 Spor Toto Süper Lig maçında forma giydi.

Fenerbahçe iddiası

Fenerbahçe iddiası

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş'ın açıklamasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile anlaştı. İsmail Köybaşı'nı, Fenerbahçe'nin 1-2 gün içinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

UEFA ile yaptığı anlaşma doğrultusunda mali konulara dikkat eden Fenerbahçe yönetimi, serbest oyuncu konumundaki İsmail Köybaşı için bonservis bedeli ödemeyecek.

İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'ye transfer olması iddiası sosyal medyada da yankı buldu

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

AA, NTV Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın