Görüş Bildir
Haberler
Ben Bakmıyorumcular Buraya! Ethereum Mayıs Ayından Beri İlk Defa 3000 Doların Üzerine Çıktı

etiket Ben Bakmıyorumcular Buraya! Ethereum Mayıs Ayından Beri İlk Defa 3000 Doların Üzerine Çıktı

Ali Aydemir
08.08.2021 - 10:30

Müjdemizi isteriz! Londra Hard Fork güncellemesinden sonra ETH fiyatı yükselmeye devam etti. Yaklaşık 3 aydır görmediği bir seviyeyi yakalayan ETH, bu seviyeyi yeniden yakaladı. İşte ETH yatırımcıları için önemli haber.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ethereum, uzun zamandır beklenen London Hard Fork’unu başarıyla gerçekleştirdi.

Ethereum, uzun zamandır beklenen  London Hard Fork’unu başarıyla gerçekleştirdi.

İki numaralı kripto para biriminin en son büyük güncellemesi 12.965.000 blokta aktif oldu. Güncelleme ile EIP-3198, EIP-3529, EIP-3541 ve EIP-3554 dahil olmak üzere Ethereum İyileştirme Önerileri adı verilen ve blok zincirde çeşitli değişiklikleri amaçlayan EIP’ler de uygulandı. En önemlisi ise, topluluktan en fazla desteği alan EIP-1559 güncellemesidir. Ethereum'un son Londra Hard Fork yükseltmesi, daha geniş kripto piyasası da yükselişte olmasına rağmen yükselişin önemli bir nedeni olarak gösteriliyor.

3000 Dolar seviyesini geçti.

3000 Dolar seviyesini geçti.

Ethereum'un fiyatı, yakın zamanda büyük bir ağ yükseltmesinin başlatılmasının ardından yükselmeye devam ediyor ve Mayıs ortasındaki serbest düşüşten bu yana ilk kez 3.000 dolar seviyesini geçti . Bu yazı itibariyle, Okex verilerine göre ETH'nin fiyatı 3.073 dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto baskısı yüksek oranda aşılmış oldu.

Kripto baskısı yüksek oranda aşılmış oldu.

Tesla'nın Bitcoin'i kabul etmeyi bırakma kararı ve Çin'in kripto baskısı konusundaki belirsizliği düşüşlerin temel nedenlerinden. Bitcoin ve Ethereum benzer şekilde, Nisan veya Mayıs'ta belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyelerinden son zamanlardaki düşük işaretlere kadar değerlerinin %50'sinden fazlasını kaybetti ve neredeyse tüm kripto para piyasası, yılın başında elde edilen kazanımların büyük ölçüde silinmesiyle birlikte bir yaz düşüşü izledi.

Birkaç haftada %50'den fazla değer topladı.

Birkaç haftada %50'den fazla değer topladı.

Özellikle Ethereum, en son 22 Temmuz'da olmak üzere birçok kez 2.000 doların altına düştü. Bununla birlikte, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan ETH, birkaç hafta içinde %50'den fazla değer toplayarak, o zamandan beri istikrarlı bir şekilde büyüyor. Fiyat ise içerik oluşturulduğu esnada bugün 3.073 dolar seyrinde.

2018'de önerilmişti.

2018'de önerilmişti.

Topluluktan en fazla desteği alan EIP-1559 yükseltmesi, bir temel ücret getirerek Ethereum’un gas ücreti pazarını iyileştirmeyi amaçlıyor. Artan gas ücretleri, Ethereum’da birçok sıkıntıya neden oldu. En yaygın yanılgı, güncellemenin gas ücretlerini azaltacağı yönünde olsa da, bu fork’un ancak gas ücretlerindeki volatiliteyi azalttığını söylemek daha doğru olur.  EIP-1559, Ethereum’un açık artırmaya dayalı ücret modelini geliştirmek için ilk olarak 2018’de önerilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın