Görüş Bildir
Haberler
Ben Bağlanamıyorum Diyenlere: Tek Gecelik İlişkilerde Her İki Tarafın Mutluluğu İçin Bilmeniz Gereken 11 Şey

etiket Ben Bağlanamıyorum Diyenlere: Tek Gecelik İlişkilerde Her İki Tarafın Mutluluğu İçin Bilmeniz Gereken 11 Şey

Lisa Campton
06.07.2021 - 22:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Genel olarak çoğu kişi süreklilik getiren ilişkilerde bulunmayı daha risksiz buluyor. Ancak tek gecelik ilişki yaşayan ve bundan mutlu olanların da sayısı azımsanamayacak kadar fazla. Alınan sorumluluğun diğer ilişki türlerine göre daha az olması cazip görünmesine sebep oluyor. Sorumluluk az olsa da hiç yok değil! Hatta dikkat edilmesi gereken durumlar da oldukça fazla. İşte tek gecelik ilişkiler de her iki tarafın da mutlu ayrılmasını sağlayacak öneriler...

1. İlk olarak karşınızdaki kişi her kim olursa olsun utanmadan sıkılmadan korunmanız gerektiğini belirtin. Konunun temelini oluşturuyor bunu sakın unutmayın.

Bir anlık zevk pişmanlığa sebebiyet vermesin.

2. Temiz olduğunuzdan emin olun. Hiç tanımadığınız veyahut çok az tanıdığınız biri olduğu için sizin nasıl biri olduğunuzu bilemez. Seks öncesi kısa bir hazırlanma süresini yaratın.

Kokan biriyle birlikte olmak ister misiniz hiç bir düşünün?

3. Ön sevişmeyi es geçmeyin hatta tutabildiğiniz kadar uzun tutun. Zira birbirinizi tanımadığınız için nasıl tepki verebileceğinizi ve nelerden hoşlandığınızı bilmiyorsunuz.

Bunu deneyerek öğrenmek en güzeli.

4. Kadehlerinizin sınırını bilin. Fazla alkol tüketimi istemediğiniz sonuçlar doğurabilir.

Normalde söylemeyeceğiniz sözcükler ağzınızdan dökülmemeli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Abartılı duygusal tepkilerden kaçının.

Partnerinizi sıkıntılı bir durum içerisine sokmayın.

6. Açık iletişim halinde olun. Tek gecelik ilişkilerde her iki tarafın da birbirini anlıyor olması oldukça önemli. Ne istediğinizi düzgün bir şekilde ifade ederseniz sorunsuz bir gece geçirebilirsiniz.

7. Bir ilişki içerisinde olup olmadığını sormayı unutmayın. Bu sonrasında her iki tarafı da etkileyecek olan önemli bir detay çünkü.

8. Sonrasında tutamayacağınız sözler vermeyin. Çünkü bunun gerçek olması düşük bir ihtimal. İlişki esnasında yükselmişken verilen sözler sonrasında partnerinizin üzülmesine sebep olabilir.

9. "Pişman mısın?" gibi sorular sormayın. Bu karşınızdaki kişi için pek hoş olmayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. "Birlikte uyumasak olur mu?" gibi bir söylemi asla aklınızdan bile geçirmeyin. Bu oldukça incitici bir durumdur. Madem tek gecelik bir ilişki olacak bir gecelik konforunuzdan ödün verin.

11. Kaçarcasına gitmeyin. Düzgün bir şekilde ayrılmak herkesin hakkı neticede. Güzel bir gece güzel bir şekilde bitmeli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
25
9
9
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın