Görüş Bildir
Haberler
Beklenen Test Geldi! Hangi BoJack Horseman Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Beklenen Test Geldi! Hangi BoJack Horseman Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Bojack Horseman dizisi gönüllerde taht kurdu, ayrıca geri de dönüyor! O zaman neden herkesin kendinden bir şeyler bulduğu bu muhteşem dizideki hangi karakter olduğunu öğrenmeyesin ki?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım... Nasıl gidiyor hayat?

2. Hadi biraz sohbeti derinleştirelim... Ailenle aran nasıl?

3. Kendine muhteşem bir sevgili hayal et şimdi... Bu idealindeki sevgilide 'olmazsa olmaz' şey ne?

4. Bu harika sevgiliyle ilgili biraz daha hayal kurduralım sana... Şu an birlikte ne yapıyorsunuz mesela?

5. Boğazın kurumuştur... Mutfağımızdan bir şey ikram edelim. Ne istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki bu dünyaya bir daha geleceksin, ama bu defa kendine bir özellik seçme şansın var! Ne seçerdin?

7. Peki bu özelliği seçtikten sonra, nerede doğmak isterdin?

8. Son sorumuz... Çağımızın en başarılı kalemlerinden alıntılar seçtik. Sen de sana en uygun olanı, en çok hak verdiğini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bojack'in ta kendisi çıktın!

Bojack'in ta kendisi çıktın!

Senin bu hayattaki en büyük sorunun, fazla farkındalık sahibi olmak! Adeta insanların içini görüyor, kendini çok iyi tanıyor ve olayları net bir şekilde analiz edebiliyorsun. Fakat tüm bu içsel bilgeliğine rağmen söz konusu kendi hayatının gidişatı ve kişisel mutluluk olunca tökezliyorsun. Varoluşsal sancılara gark olmuş haldesin. 'Cehalet mutluluktur' lafını en iyi sen anlıyorsun. Ama bu işler böyledir, büyük başın derdi de büyük olur... Yine de etrafına ilham vermeye, anlamlandırma çalışmalarına devam etmelisin. Çünkü çok ama çok seviliyorsun.

Prenses Carolyn çıktın!

Prenses Carolyn çıktın!

Keskin bir zekan, çok da güçlü bir kişiliğin var. Bu hayattan istediğini almayı çok iyi biliyorsun ve kolay pes eden biri de değilsin. Fakaaaat... Baskıladığın bir yanın var ve o yanın son derece kırılgan, sevgi isteyen biri. Güçsüz görünmekten nefret eden biri olarak daima insanlara karşı sert yüzünü takınıyorsun ve zor durumlarda dahi yardım istemiyorsun kimseden. Oysa son derece sevilen ve saygı duyulan bir insansın. Biraz yavaşlamalı, bazen güvensizliklerini göstermekten de korkmamalısın.

Mr. Peanutbutter çıktın!

Mr. Peanutbutter çıktın!

Sen bu hayatı çözmüşsün. Dünyanın ne kadar kıldan tüyden işler etrafında döndüğünü biliyorsun ve bu sebeple ufak sıkıntıları asla kafaya takmıyorsun. Alıngan değilsin, cömert ve açık yüreklisin. Amaa... 'Hep iyi niyetimden kaybediyorum' sözü senin için söylenmiş adeta. Bazen ufak şeyleri büyütmeyeyim derken insanlara fazla taviz verebiliyorsun. Bu huyundan vazgeçmelisin. Herkesi kendin gibi sanma!

Diane Nguyen çıktın!

Diane Nguyen çıktın!

Seni en iyi açıklayan tabir 'aklı başında' olabilir. Zira son derece sağlıklı düşünebilen, mantıklı hareket eden ve empati kurabilen birisin. Çevrendekiler ve sevdiklerinle daima iyi ilişkiler kuruyorsun ve bunu dürüstlüğü de elden bırakmadan yapıyorsun. Senin tek sıkıntın bu hayatta asıl gitmen gereken yolu bulamamak. Yüksek bir potansiyel barındırıyorsun, egonu biraz kabartmalı ve yeteneklerini, zekanı sonuna kadar değerlendirmelisin!

Todd Chavez çıktın!

Todd Chavez çıktın!

Sen şeker gibi bir insansın... Ama bu hayat yolunda başarılı, mutlu ve güvende olmak için şeker gibi olmak yetmiyor maalesef. Senin en büyük sorunun motivasyon ve hırs eksikliği. Ayrıca özgüvenin üzerinde çalışmalı ve seni yetersiz hissettiren insanlardan da uzak durmalısın. Zira çok yetenekli birisin ve tek ihtiyacın olan şey birazcık daha enerji, ateş, hırs! 🔥

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
68
36
15
15
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?