Görüş Bildir
Haberler
Beier Cümle Tamamlama Testine Göre Senin Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Beier Cümle Tamamlama Testine Göre Senin Bilinçaltın Neye Saplantılı?

BEİER cümle tamamlama testi, insan algısını ve hayata bakış açısını ortaya çıkaran psikometrik bir testtir. 

Teste tabi tutulanlar, zihnindeki çalkantıları adeta cümlelerin sonlarına getirdiği şeylerle doldurur; akış enerjisini oraya akıtır. Yaşama dair tavırlarını ortaya serer.

Bu nedenle cümleler özenle tamamlanmalıdır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin için ölüm kesin, hayatsa ihtimal!

Sen, ölüm denilen kavram üzerine düşünmeyi sadece filozoflar ya da derinlemesine düşünen kişiler üzerine yıkmamış, dirayetli her insan gibi bu gerçekle yaşamayı öğrenmişsin. Bir gün ölüp gideceğimiz olgusunu klişe bir cümle gibi kabul etmemiş, aksine bu şeyi bilinçaltına düzgünce yerleştirmişsin. Ölümden gayrı bir şey yokken, bu gerçeğe direnip de ufak tefek detaylara takılan insanlar gibi zayıf karakterli değilsin. Bunun gerekliliği olarak da olaylara bir adım geriden bakabilme, asıl olanı görebilme yetisine sahipsin. Varsın diğerleri düşünmesinler ölümü, varsın onlar gündelik şeylerle uğraşsınlar; sen ölümü kabullenmeye, yaşamın bize en büyük hediye olduğunu bilerek her anına teşekkür etmeye devam et.

Yalnızlığın senfonisi her an kulaklarında!

Sen hayatına aldığın, değer verdiğin insanlara karşı sonsuz bir sevgi duyuyorsun. Ancak bu yoğun sevgi beraberinde onların bir gün ölecekleri, hastalanacakları, seni terk edecekleri gibi korkuları da getiriyor. Zihninin bir yerinde hep, onlar gidecek ve ben yalnız kalacağım düşüncesi var. Evet, terk edilebiliriz, sevdiklerimizi kaybedebiliriz ama her an bu düşünce ile yaşarsan insanlara hatta kendine karşı bile güvenini kaybedebilirsin. Unutma, kafanda onların gideceği zamanı düşünüp kendini o ana hazırlamaya çalışırken, sevdiklerinle içinde bulunduğun o güzel anları kaçırıyorsun.

Kaybetmekten korkma, kaybedince geçiyor!

Sen yaşadığın anın ve sahip olduklarının değerini fazlasıyla bilen birisin. Bunun sonucu olarak da zihninde bunları, her an kaybedebileceğin korkusu var. Bu farkındalığın sayesinde yaşadığın en ufak bir mutluluğun ne kadar kıymetli olduğunu, sevdiklerinin ne kadar değerli olduğunu biliyor ve hayatını da buna göre yaşıyorsun. Yaşam denen kavramın en büyük hediye olduğunu bildiğin için oldukça enerjik ve ilişkilerine daha motivesin. Ancak bu duygunun aşırıya kaçmasına izin verirsen hayatını zindana çevirebilir, farkındalığını olumlu yönlere çevirmekte zorlanabilirsin. Hatta bu daha da ileri gidip anksiyete bozukluğuna bile yol açabilir. Bu nedenle, bu duygunun seni ele geçirmesine izin vermeden sahip olduklarına şükran duyarak yaşamaya devam et!

Seks, senin için tabu değil!

Sen zihninin içinde seksle alakalı durumlara cevap arayan, seks denilen eylemin, eylemden öte bir şey olduğunun farkında olan bir bireysin. Eylemsel olarak, varlığımızı sürdürmemiz için zaruri bir şey olduğunu bilsen de, bu eylem derin anlamlar ifade ediyor. Senin için seks, sevgilini usulca öperek uyandırmak için yanında olmaktır, tenseldir. Saatin kaç olduğunu bilmek ve umursamamaktır. İçinde var olup da seni rahatsız etmeyendir, kabullenmektir. Ve son olarak, yavaş bir iyi geceler öpücüğüdür, şefkattir.

Bugünü, dünle harcama!

Bugünü, dünle harcama!

Sen geçmişi tamamen arkanda bırakmamış, şimdi ile harman etmişsin. Bu durum ara ara sana mental anlamda sıkıntılar yaratıyor sanki, fakat unutma geçmişe takılıp kalmanın esas nedeni değiştirememektir. Bugünü ve geleceği de var eden geçmiş olduğundan; değiştirilemeyen bir geçmiş değiştirilemeyecek bir geleceği gösterir belki de, ondandır takılıp kalmalar. Fakat şunu unutma, hayat bile durmuyor yerinde. Yeni yerler, yeni insanlar, yeni heyecanlar. Eskiden değer veripte kaybettiğin şeyleri de sana geri veriyor hayat. Bundandır ki asla geçmişe takılmayacaksın, bugünü dünle harcamayacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2971
912
594
241
222
134
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melisa Yılmaz

Bence bu testi hazırlayan kişi hayatını düzene oturtamamış, o bahsettiği rüzgarlarla oradan oraya savrulup duran, intihara meyilli bir tip.

Pasif Kullanıcı

Yalnızlığın senfonisi her an kulaklarında! =>> Sen hayatına aldığın, değer verdiğin insanlara karşı sonsuz bir sevgi duyuyorsun. Ancak bu yoğun sevgi ... Devamını Gör

Uğur Birik

Saçma sapan bir test yine