Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Hangi Hayvanın Karakterine Sahipsin?

etiket Beğenilerine Göre Hangi Hayvanın Karakterine Sahipsin?

15.03.2018 - 17:15

Güzel dostlarımızdan hangisiyle aynı karaktere sahip olduğunu merak ediyor musun?

Cevabın evet ise, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsanız başlıyoruz! Bu tabaklardan hangisini görmek ağzının sulanmasına sebep olur?

2. Hangi mevsim tam senlik?

3. Peki, bir hayvan olsan nerede yaşamak isterdin?

4. Sevimli dostlarımızdan en beğendiğin gif hangisi?

5. Şimdi de, en beğendiğin film türünü seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da seni tanıyalım: Canın sıkıldığında ne yapmaktan keyif alırsın?

7. Telefonun için bir duvar kağıdı seçeceksin diyelim. En çok hangisini beğendin?

8. Son olarak, aynı ruha sahip olduğunu düşündüğün hayvan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aslan karakterine sahipsin!

Aslan karakterine sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen aslanla aynı karaktere sahipsin! Daima kendinden eminsin, girdiğin herhangi bir ortamda anında fark ediliyorsun! Okulda ya da işinde oldukça başarılısın, lider ruhuna sahip olduğun için ekip çalışmalarında daima başı çekiyorsun. Başarısız olmak hiç sana göre değil! Tek kusurun, bazen dozunu aşan egon. Ama ona da biz karışamayız tabii, belki de sen çevrende fazla insan sevmiyorsundur. Sen nasıl bir kralsın ya :)

Kedi karakterine sahipsin!

Kedi karakterine sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen kediyle aynı karaktere sahipsin! Sakın aklına nankörlük gelmesin! Kediler nankördür yalanı çoktan unutuldu bile. Senin kalbin pamuk gibi, eğer sevgi görüyorsan sen de fazlasıyla karşılığını veriyorsun. İnatçısın, istediğini elde edene kadar diretiyorsun ama sonunda kazanan sen oluyorsun. Kıskançlık huyun da olmasa, kanatsız melek derdik senin için. Ama ne olacak, dozunda olduktan sonra kıskançlık da bir sevgi göstergesi değil mi zaten?

Köpek karakterine sahipsin!

Köpek karakterine sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen köpekle aynı karaktere sahipsin! Sen insanlar için bulunmaz bir dostsun. Sana sevgi gösteren ve güvenini kazanan herkes, senin için dünyadaki her şeyden daha değerli hale geliyor. Onları kaybetmemek için yapamayacağın şey yok! Ayrıca bilgiye ve öğrenmeye açsın. Kaç yaşında olursan ol, kendini geliştirmekten mutluluk duyuyorsun. İyi ki varsın!

Baykuş karakterine sahipsin!

Baykuş karakterine sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen baykuşla aynı karaktere sahipsin! Son derece hassas bir yapıya sahipsin. Ama bu duygusallıktan ziyade sezgisel bir özellik senin için. Eğer bu zamana kadar yapmadıysan, bundan sonra sezgilerine güvenebilirsin! Bilgeliğin konusunda konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Öğrenmek, bilginle çevreni aydınlatmak tam da sana göre! Kısacası, harikasın!

Karınca karakterine sahipsin!

Karınca karakterine sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen karıncayla aynı karaktere sahipsin! Sen zekan ve çalışkanlığınla çevrende oldukça dikkat çekiyorsun. Çalışmak senin için adeta bir yaşam tarzı. İşleyen demir pas tutmaz inancına sahipsin tam anlamıyla! Ayrıca çok güçlüsün, ama bunu fiziksel olarak düşünme. Yaşadıkların karşısında daima akılcı çözümler buluyorsun.

Yunus karakterine sahipsin!

Yunus karakterine sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen yunusla aynı karaktere sahipsin! En bilinen özelliğinle başlayalım, sen zekanla ışıl ışıl parıldıyorsun! Birileriyle iletişim kurmak hiç de zor değil senin için. İletişim sıkıntısı çekecek son insan sen olabilirsin hatta. Ayrıca tamamen sevgi dolusun. Seni tanıyıp da sevmeyen varsa, onda sorun vardır :) Ne kadar özel biri olduğunu anlatmaya hiç gerek yok. Dünyanın senin gibi insanlara ihtiyacı var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
886
464
256
117
63
42
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nienna Lossehelin

burnu boktan ayrılmayanlar domuz karakterine sahip testte yok ama ek bilgi olarak geçeyim dedim

Pasif Kullanıcı

aslan. evet çevremde fazla insan sevmiyorum

Feyza Acar

Verdiğin cevaplara göre sen kediyle aynı karaktere sahipsin! <3 <3