Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Saç Modellerine Göre Sana Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Saç Modellerine Göre Sana Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

14.09.2017 - 13:35

Beğendiğin saç modelleri yaşın hakkında oldukça fazla bilgi veriyor. Biz de ruhunun yaşını tahmin ediyoruz! Yapman gereken çok basit; şıklarda en beğendiğin saç modelini seçmen yeterli!

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#8

#9

İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruhunun yaşı 18!

Senin ruhunun yaşı 18!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 18 yaşında. Gerçekten kaç yaşında olursan ol, ruhun son derece genç ve için kıpır kıpır! Bu yüzden hayattan zevk almayı ve hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsun. Ne diyelim, mutlaka kendini dinle!

Senin ruhunun yaşı 25!

Senin ruhunun yaşı 25!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 25 yaşında. Kaç yaşında olursan ol, ömrünün en güzel çağındasın! Popülerliğin merkezindesin, ancak ayakların yere sağlam basıyor. Özgüvenin yerinde ve girdiğin ortamda 'Ben buradayım!' diyorsun. Ruhun yaşlanmana izin vermeyecek desek yalan olmaz!

Senin ruhunun yaşı 37!

Senin ruhunun yaşı 37!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 37 yaşında. Yaşın kaç olursa olsun, belli bir olgunluğa ulaşmışsın. İnsanlar seni mumla arıyor, onlara akıl hocalığı yapacak kadar da bilgilisin. Kendini hem yeterince genç hissediyorsun, hem de hayattan yeterince ders aldığına inanıyorsun!

Senin ruhunun yaşı 46!

Senin ruhunun yaşı 46!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 46 yaşında. 50'li yaşlara merdiven dayamış ruhuna bakacak olursak, kaç yaşında olursan ol yaşadıkların seni belli bir olgunluğa taşımış. Verdiğin cevaplara göre kolay memnun olmayan, mükemmelliyetçi birisin. Sana önerimiz, biraz olsun hayatı akışına bırak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1239
452
275
237
133
130
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gldemirkol1

18 :):)

selin ksc

Senin ruhunun yaşı 46! :(

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 18 yaşında. Gerçekten kaç yaşında olursan ol, ruhun son derece genç ve için kıpır kıpır! Bu yüzden hayattan zevk almayı v... Devamını Gör