Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Kurabiyeleri Seç Dikkat Etmen Gereken Özelliğini Söyleyelim!

Beğendiğin Kurabiyeleri Seç Dikkat Etmen Gereken Özelliğini Söyleyelim!

Penny
06.06.2023 - 12:47 Son Güncelleme: 06.06.2023 - 17:48

Bazın bazı özelliklerimiz takıntı boyutuna gelerek sinyal verir ama biz bu sinyalleri alamayabiliriz. Bu kurabiye testiyle dikkat etmen gereken özelliğini ortaya çıkarıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gözüne hoş görünen, beğendiğin kurabiyeleri seç bakalım;

2. Klasik bir kurabiye mi, çilek soslu mu?

3. Havuçlu, cevizli mi, beyaz çikolata ve fıstık parçacıklı mı?

4. Oreolu mu, vişnesi cupcake tadında mı?

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu rengarenk kurabiyelerden hangisi?

7. 👇

8. İkisi de muazzam görünüyor;

9. Bunlardan hangisi daha lezzetli görünüyor;

10. Son olarak tatlı kurabiyeleri mi daha çok seversin tuzlu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güven problemi yaşıyorsun!

Güven problemi yaşıyorsun!

Sen zamanında büyük problemler yaşamış, büyük haksızlıklara uğramışsın. Bu yüzden kendine duvarlar örmüşsün. Her ne kadar istesen de kimsenin bu duvarları aşmasına izin vermiyorsun. Bir noktada mutlaka kendi içine kapanıyor, karşındaki kişiye güvenmediğini belli ediyorsun. Kötü tecrübelerden sonra bu yaptığın oldukça normal olsa da kendini aşmalı, insanlara yeniden güvenmelisin. Çevrende her zaman iyi insanlar, kötü insanlardan daha kalabalık olacak.

İnsanları aşırı ilginle boğuyorsun!

İnsanları aşırı ilginle boğuyorsun!

Sen son derece anaç bir yapıya sahipsin. Çevrendeki herkesi kanatların altına alıp hepsini korumak istiyorsun. Her birinin ihtiyaçlarına ayrı ayrı koşuyor, kendinden önce hep onları düşünüyorsun. Çoğunlukla onların mutluluğu için kendi mutluluğunu hiçe sayıyorsun. Bu onlara çoğunlukla güven verse de ilgin bazen boğucu olabiliyor. Hem kendine hem de çevrendekilere daha özgür bir alan bırakamalısın!

İletişim becerin biraz zayıf!

İletişim becerin biraz zayıf!

İnsanlarla konuşmaktan, onlara kendini açmaktan mümkün olduğunca kaçınıyorsun. Kendi içinde, kendi halinde yaşamak istiyorsun. Konuştuğunda söylediklerin üzerine çok düşünüyor, yanlış bir şey söyleyip söylemediğini saatlerce sorguluyorsun. Bu seni son derece içine kapanık biri yapıyor. Rahat olmalı ve içinden geldiği gibi davranmalısın!

Sürekli onaylanma ihtiyacı hissediyorsun!

Sürekli onaylanma ihtiyacı hissediyorsun!

Her ne karar alırsan al, her ne adım atarsan at öncelikle çevrendekilerin senin hakkında neler söyleyebileceğini düşünüyorsun. Herkes tarafından onaylanmak, toplumun istediği gibi yaşamak senin artık neredeyse normalin olmuş. Artık isteklerin, senin isteklerin mi çevrendekilerin istedikleri mi ayırt edemiyorsun. Biraz daha rahatlamalı ve kendine daha fazla odaklanmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
20
17
6
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

İnsanları aşırı ilginle boğuyorsun! Ayy g*tüm sanki ben bayılıyom insanlara daha nah ilgi 😅😅😅😅

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Güven problemi yaşıyorsun! Sen zamanında büyük problemler yaşamış, büyük haksızlıklara uğramışsın. Bu yüzden kendine duvarlar örmüşsün. Her ne kadar istesen ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İletişim becerin biraz zayıf! İnsanlarla konuşmaktan, onlara kendini açmaktan mümkün olduğunca kaçınıyorsun. Kendi içinde, kendi halinde yaşamak istiyorsun. ... Devamını Gör