Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin İnsanlara Göre Ne Kadar Çekicisin?

etiket Beğendiğin İnsanlara Göre Ne Kadar Çekicisin?

Captain Price
26.05.2019 - 12:46 Son Güncelleme: 09.05.2020 - 16:09

Merak ediyorsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Bu ünlülerimizden hangisinin fiziği senin için daha çekici?

4. Bu Victoria's Secret meleklerinden hangisinin alev alev olduğunu seç bakalım.

5. Bunlardan hangisi daha yakışıklı sana göre?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki bunlardan??

7. Son olarak bu kadınlardan hangisi daha güzel?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen dünyanın en çekici insanısın!

Sen dünyanın en çekici insanısın!

Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Gülen yüzünle, tatlı gülüşünle her zaman imrenilen bir yapın var. Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere insanlar hayranlıkla bakıyor. Konuşmanın sonu gelmesin istiyorlar. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için neler yapıyor neler... İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu çekici insanı unutması mümkün değil.

Mıknatıs gibisin! Çekicilik senin kanında var!

Mıknatıs gibisin! Çekicilik senin kanında var!

Çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en çekici insanı değilsin belki, ama çekicilik senin kanında var. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. Ve bunun da farkındasın. Hoşuna gitmiyor değil. Çekici olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine çekicilik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senin gibi insanların özlemiyle yanıp tutuşuyor bu dünya.

Kararında çekicisin!

Kararında çekicisin!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çekicilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun.  Her zaman hafif bir çekiciliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni tanıyan sendeki çekiciliği daha raat görüyor. Dışarıya karşı kendini biraz koruyorsun diyebiliriz. Hiçbir ortamda göze batmaz, kimsenin kötü yorumlarına maruz kalmazsın. Bu yüzden de insanlar seni severler. Bu yapmacıksız doğal halin seni zirveye taşıyacak. E o zaman da bizim hakkımızı verirsin :)

Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekicisin!

Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekicisin!

Senin kanında bir gram bile çekicilik yok. İnsan az gülümser azıcık eşe dosta tatlılık yapar. Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte çekici. O suratsızlık, o ciddiyet, insanın içini karartıyor valla! Kırk yılda bir gülümsesen incilerin dökülür sanki. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Çekici olup olmadığını merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa çekici olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
433
323
216
119
45
43
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Mıknatıs gibisin!Çekicilik senin kanında var!

ebru_ebruss

dünyanın en çekicisi vs. doğrudur dünyanın yükünü çekiyoruz😅

Uygar Aytun

Yine çekici , yakışıklı, güzel ve mıknatısız hepimiz. Kıçlar kafdağına yola çıktı :D