Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filmlere Göre Senin En Büyük Korkun Ne?

etiket Beğendiğin Filmlere Göre Senin En Büyük Korkun Ne?

Cemal Saffet
16.12.2017 - 14:06

Hazırsan başlayalım! 🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yanlış Anlaşılmak

Film zevkine bakılırsa senin en büyük korkun yanlış anlaşılmak! Birileri tarafından hiç söylemek, anlatmak istemediğin şekilde anlaşılmak ve bu gözle yargılanmak senin gerçeken en büyük korkun. Hele ki o noktadan sonra insanları asıl niyetine inandırmazsan… Ne kadar ince ruhlu biri olduğunu söylememize gerek bile yok diye düşünüyorum. Çünkü her şey gün gibi ortada. Kendini ifade ederken tedirgin olmanın altında da bu sebep yatıyor. Sen ne kadar dikkat edersen et, yine de olur da yanlış anlaşılırım, birilerini istemeden kırar, üzerim diye endişelenmeni engelleyemiyorsun. Gerçekten çok düşüncelisin!

Yalnızlık

Yalnızlık

Film zevkine bakacak olursak, senin en büyük korkun yalnızlık. Bir gün olur da çevrendeki herkes tek tek ortadan kaybolur da tek başına kalırsan ne yaparsın diye düşünüp durmaktan için içini yiyor. bahsettiğimiz yalnızlık sadece çevrende kimsenin olmaması değil. Kalabalıkların arasındaki yalnızlıktan bahsediyoruz. Sen sürekli çevrende insanlar olsun, neşeli, keyifli vakit geçirin istiyorsun. Senin en büyük kabusun bir gün hayatın tüm zorluklarına karşı tek başına kalmak. İnsanlarla bir şeyler paylaşmak, beraber zaman geçirmek sana güven veriyor. Umarım asla ama asla yalnız kalmazsın!

Reddedilmek

Film zevkine bakacak olursak senin en büyük korkun reddedilmek! Karşındaki insanlara gerçekten hak ettikleri değeri verdiğini düşünüyorsun ve bu sebeple kendine güvenin tam. Özgüvenin ve kıymet bilirliğin, senin reddedilme konusunda hissettiğin tedirginliğin, endişenin temelini oluşturuyor. Reddedilmek sana korkunç geliyor. Düşüncesi bile seni endişelendirip, korkutmaya yetiyor. Olumsuz yanıt aldığın zaman dünya senin için duracakmış gibi düşünüyorsun. Bu kadar güzel zevklere sahip biri reddeden biri çok büyük şeyler kaçırmış olacaktır. Hiç endişelenme!

Sevdiğin birini kaybetmek

Film tercihlerine bakacak olursak senin en büyük korkun sevdiğin, değer verdiğin birini kaybetmek. Ortada hiçbir şey olmasa bile bir gün bunun senin başına gelebilecek olma ihtimali seni gerçekten çok rahatsız ediyor ve endişelendiriyor. Hayatına aldığın insanlara oldukça düşkünsün ve onlara gerçekten değer veriyorsun. İlişkilerinde hep emek veren tarafsın ve bu yüzden de birini kaybetme fikri oldukça korkunç geliyor. Kötü bir haber alıp sevdiğin birini yitirmek senin kabuslarının en tepesinde yer alıyor. Umarız böyle kötü haberler kapına hiç uğramaz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
879
231
157
82
64
54
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
replicant

ulan ben lys ingilizce sınavında 2 şık arasında, 5. maddede kaldığım kadar kararsız kalmamıştım birader ya. naptın sen. 2, 3 dakika öyle mal gibi ekrana baka... Devamını Gör

Efe Konuk

inception ve fight club aynı yerde olmamalıydı be

Mr.Sweatshirt

yalnızlık çıktı,çoktan o durumdayım zaten