Görüş Bildir
Haberler
Bebeklere Yanlışlıkla Covid Aşısı Mı Yapıldı? İddialarla İlgili Son Gelişmeler

Bebeklere Yanlışlıkla Covid Aşısı Mı Yapıldı? İddialarla İlgili Son Gelişmeler

Gaye Sülün
23.09.2021 - 15:26

Katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Prof. Dr. Zafer Kurugöl, 6 aylık bebeklere kızamık veya hepatit B gibi aşılar yerine Covid-19 aşısı yapıldığını iddia etti. Tartışma yaratan açıklamalar üzerine  Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu’ndan bir açıklama geldi. Peki Bebeklere Covid-19 aşı yapıldı mı? işte gündeme bomba gibi düşen iddialara ilişkin son gelişmeler haberimizde…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Kurugöl, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Kurugöl, yanlışlıkla 6 aylık bebeklere kızamık veya hepatit B gibi aşılar yerine Covid-19 aşısı yapıldığını iddia etti. Bunun üzerine Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 2. Başkanı Yusuf Eryazgan bir açıklama yaptı. Eryazgan, Bebeklere yanlışlıkla Covid aşısı yapıldı açıklaması AHEF olarak kabul edeceğimiz bir açıklama değil. Bu talihsiz açıklamayı kabul etmiyoruz, bu konuda ilgili mercilere başvurumuzu yaptık' diye konuştu.

İDDİALARLA İLGİLİ SON AÇIKLAMALAR

Prof. Dr. Kurugöl, 1 Temmuz tarihinde İzmir dışında bir merkezde, hepatit B aşısı yerine Covid aşısı yapıldığını söyledi. Kurugöl, 'Bu yargıya intikal etmiş, sağlık müdürlüğü tarafından soruşturması yapılan bir durum. Kurumlar tarafından incelenmektedir' dedi.

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 2. Başkanı Yusuf Eryazgan, 'Bebeğe yanlış aşı vurulmuş olması mümkün değil' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın