Görüş Bildir
Haberler
Beats'in Yeni Kulaklıkları Yakında

Beats'in Yeni Kulaklıkları Yakında

Pchocasi
30.05.2014 - 21:18 Son Güncelleme: 31.05.2014 - 15:08

Apple’ın marka uğruna satın aldığı Beats Electronics’in Solo serisi kulaklıkları yeni ürünleri ile piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Uzun zamandır teknoloji dünyasında Apple ve Beats arasındaki ilişkiler dün gece netliğe kavuştu. Apple ekibi, Beats Electronics firmasını 3 milyar dolar gibi iyi bir fiyata satın aldığını açıklaması ile birlikte gündeme çıkacak olan yeni ürünler geldi. Beats Electronics’in çıkartmış olduğu kulaklıkların kalitesinde üstüne yok, fakat fiyat olarak bizim insanlarımızın bütçesini çok zorlayacak şekilde.

Yeni çıkacak olan kulaklıklar da Beats ekibi sürpriz bir gelişme yaparak Solo kulaklıklarının yeni sürümlerini tanıttı. Eski kulaklıklar ile karşılaştırdığımızda tasarım açısından pek fark göremediğimiz Beats Solo 2 serisinin yeni sürümlerinde müzik keyfi çok daha fazla olduğu kesin.

“KULAKLIK MI, PARA TUZAĞI MI ?”

Bundan yaklaşık 10 ay önce Studio modelinin tasarımını yenileyen Beats ekibi, şimdi de Solo modelinin tasarımını yenileyerek “ Solo V2 ” ismini vermiş oldu. Kulaklıklar daha konforlu bir yapıya sahip olduğu aşikar ve toplamda 6 renk seçeneğine sahip. Kulaklıkların çıkış tarihi Amerika’da 1 Haziran olarak belirlend ve 199.99 $ etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Kulaklıkları tester olarak denediğinizde gerçek müzik keyfini yaşayabiliyorsunuz ve verdiğiniz paraya ucu ucuna değen bir performansa sahip.

Kulaklıkların ülkemize gelmesi 1 seneyi bulacağı gibi, diğer kulaklıklardan çok çok üstün bir içerik göremediğimizi belirtmemizde fayda var. Ayrıca daha dinamik bir yapıya sahip olan Beats Solo 2′nin tanıtılmasının hemen ardından, Solo HD Matte Edition serisi ise 169.99 $ etiket fiyatına düşürüldü. Kullanıcı olarak eğer Beats marka kulaklık almayı düşünüyorsanız hemen karar vermemenizi ve biraz beklemenizi öneriyoruz. Bunun en belirgin sebebi ise yakın zamanda Beats firması Pro ve Mixr modellerini yenileceği konusunda söylentileri mevcut.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/beatsin-yeni-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın