Görüş Bildir
Haberler
İsrail'de Gözaltına Alınan BBP Heyeti Serbest

İsrail'de Gözaltına Alınan BBP Heyeti Serbest

Onedio Medya
05.05.2016 - 09:37 Son Güncelleme: 05.05.2016 - 10:52

Kudüs ve Mescidi Aksa'ya ziyarette bulunduğu belirtilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyetin bir süre İsrail'de gözaltına alındığı duyuruldu. BBP Genel Başkan Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti getirecek uçağın bugün saat 13.30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanında olacağı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Destici ve beraberindeki heyetin 4 gün önce Miraç Kandili için Kudüs'e gittiği ve Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından dönüş yolunda gözaltına alındığı öğrenildi.

Büyük Birlik Partisi'nin sosyal medya hesabından '1,5 saat sorgulama' açıklaması

BBP'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'den yaptığı açıklamada, İsrail polisinin Genel Başkan Yardımcısı İlker Kayalıoğlu ve partilileri 1.5 saat sorguladığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Açıklamada bunun üzerine Genel Başkan Mustafa Destici'nin pasaport kontrolüne gitmeyi reddettiği ifade edildi.

BBP Genel Başkan Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti getirecek uçağın bugün saat 13.30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanında olacağı belirtildi.

"Sorgu nedenleri 'Filistin toprakları' yazmaları"

"Sorgu nedenleri 'Filistin toprakları' yazmaları"

CNN Türk yayınına katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır'a göre, sorgu nedeni BBP'lilerin Twitter hesaplarında, İsrail'in kendi toprağı olarak kabul ettiği bazı bölgelerden 'Filistin toprakları'' diyerek bahsetmeleri.

DHA ve CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
13
8
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mühendis Beğ

Haysiyetsizler. Aynı şeyi onların vatandaşı için Türkiye'de yapsak dünyayı ayağa kaldırır pezevenkler. Sağ salim dönsünler inşallah.

cimbombom

@YunusErdel, objektif olmanı tavsiye ederim. Şu bir gerçek ki, Filistin topraklarının bir kısmı İsrail devletine para ile satıldı. Dolayısı ile Filistin halk... Devamını Gör