Görüş Bildir
Haberler
Bayanlarda Bulunması Gereken 10 Uygulama

Bayanlarda Bulunması Gereken 10 Uygulama

Orhan Akman
19.11.2014 - 04:26 Son Güncelleme: 19.11.2014 - 15:55

Kadınların cep telefonları ve tabletlerinde mutlaka kurulu olması gereken uygulamaları bir bir sıralıyoruz. İşte kadınların hayatını daha da kolaylaştıracak 10 bedava uygulama,

Expense

Özellikle aşırı harcama yaptığı için bir türlü ayın sonunu getiremeyen bayanlar için apılmış bir uygulamadır. Aylık gelirinizi girecesiniz ve harcama yaptıkça uygulamaya işleyeceksiniz ve neden ayın sonunu bir türlü getiremediğnizi öğreneceksiniz.

Android - iOS

Clue

Aybaşı dönemleri için hazırlanmış ve de bayanlar için çok şık bir arayüze sahip bu program, bir sonraki regl dönemi peryodunu hatasız olarak sizlere çıkarmakta.

Android - iOS

Daily Workouts

10,20 ve 30 dakikalık spor egzersizi seçerek hazırlanmış videolarla antreman yapabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde ister vücudunuzun bir bölümü isterseni tüm vücudunuzu çalıştırabilirsiniz.

Android - iOS

Hair Color Booth

Bu program sayesinde saç renginizi telefondan değiştirerek hoşunuza giden rengi seçip, kuaförünüzün yolunu tutuyorsunuz.

Android - iOS

Beuty Plus

Bu program sizi daha da güzelleştirecek, teninizi pürüzleştirip, botoks le yanaklarınızı kaldırabilir ve isterseniz çenenizi törpüleyebilirsiniz.

Android - iOS

Vsco Cam

Bir düğer güzellik programı, bunu da güzel kullanırsanız instagramda bol miktarda takipçiniz olacaktır.

Android - iOS

Epi

10 numara yemek tarifi uygulamasıdır. yemeklerin ne kadar sürede pişeceğine kadar tüm ayrıntılar düşünülmüş.

Android - iOS

BiTaksi

En lazım anlarda taksiye ihtiyacınız varsa mutlaka bu program cihazınızda kurulu olmalı. Size en yakın taksiciyi size yönlendirir ayrıca taksiye bindiğinizde kredi kartınızla ödeme yapabilme imkanı sunar. Acil durumlarda sonuçta insanın yanında para olmaması gayet doğal, 10 numara düşünülerekhazrlanmış bir program.

Android - iOS

İndirim

Hangi markanın ne kadar ve ne zamana kadar indirimde olacağını bize gösteren uygulama. Olmazsa olmazlar arasına girmeyi bu uygulama da başardı

Android

Kaynak: http://nasilyapalim.com/tum-kadinlard...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
2
2
2
1
1