Görüş Bildir
Haberler
Baskına Uğrayan IŞİD'li Canlı Bomba Kendini Patlattı

Baskına Uğrayan IŞİD'li Canlı Bomba Kendini Patlattı

Onedio Medya
19.05.2016 - 21:16 Son Güncelleme: 19.05.2016 - 21:58

Gaziantep'te polisin IŞİD'e ait bir hücre evine düzenlediği operasyon sırasında bir terörist üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Terörist olay yerinde hayatını kaybederken Gaziantep Valisi yaralanan polis ya da vatandaşın bulunmadığını, bir teröristin canlı ele geçirildiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre polis ekipleri Çağlayan Mahallesi'ndeki IŞİD'in hücre evi olarak kullandığı bir eve akşam saatlerinde operasyon düzenledi. 

Operasyon sırasında evde bulunan bir terörist polisleri fark ettiği anda vücuduna sarılı bombayı infilak ettirdi. Patlamada teröristin hayatını kaybettiği belirtildi.

İkinci bir patlama iddiası

Operasyon sırasında neden kaynaklandığı belirlenemeyen ikinci bir patlama sesinin de duyulduğu belirtiliyor.

Bir Twitter kullanıcısı o bölgeyi böyle tarif etti: 'IŞİD yuvası'

Vali Yerlikaya: 1 terörist sağ ele geçirildi

Gaziantep Valisi Vali Ali Yerlikaya, 'Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor.' dedi.

Gaziantep vekili Tayyar: Büyük facia önlendi

Gaziantep vekili Tayyar: Büyük facia önlendi
İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Twitter'dan, 'Gaziantep'te kritik Antalya maçı sürerken polis, kenti kana bulamak isteyen canlı bombayı evinde bastı, büyük faciayı önledi, şükürler olsun. Operasyonda canlı bomba dışında ölen kimse yok, herkes rahat olsun. Valimizi ve Emniyet'i bu başarılı operasyondan dolayı tebrik ediyorum' yazdı.

Kendini patlatan canlı bomba Yunus Durmaz mı?

Kendini patlatan canlı bomba Yunus Durmaz mı?

Yeni Şafak ise kendini patlatan canlı bombanın aranan teröristlerle ilgili kırmızı listede yer alan ve başına 4 milyon TL ödül konulan Yunus Durmaz olduğu bilgisini paylaştı. İddiaya göre Durmaz, Suruç ve Ankara'daki saldırıları organize eden isim.

İhlas Haber Ajansı da operasyonlar sırasında bir polis memurunun yaralandığını duyurdu.

Emniyet uyarmıştı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs'ta, IŞİD tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel saldırılara ilişkin 81 ilin emniyet müdürlüklerini 'gizli' ibareli bir yazıyla uyarmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
71
46
38
11
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Aslan

Gta'da daha az olay var lan.

RespectMyAuthoritah

Işid olduğunu belirttiğiniz iyi olmuş..keMAListler pkklı sanıp taziyeye falan giderlerdi..Boşuna yol parası vermesinler..

Heisenberg

Aynen kanki. Teröristlerle megri megri eşliğinde halay çekenlerde Kemalistlerdi zaten. Haklısın(!) :D

Asus

iyi uçuşlar ...