Görüş Bildir
Haberler
Başınızı Koyup Derin Bir Uyku Çekmek İsteyeceğiniz 11 İlginç Yatak

Başınızı Koyup Derin Bir Uyku Çekmek İsteyeceğiniz 11 İlginç Yatak

Begüm
25.08.2023 - 10:12

Uyumayı sevenler, tüm hayatını yatakta geçirmek isteyenler buraya! Bu içeriğimizde kafanızı koyar koymaz derin uykulara dalacağınız ama sizi de bir hayli şaşırtacak birbirinden ilginç yatakları derledik. #8 oldukça ilginç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yumurta şeklinde yatak

1. Yumurta şeklinde yatak

Kendinizi yumurtanın içinde uyuyan bir civciv gibi hissetmek isterseniz bu yatak tam sizlik. Şakası bir yana yıldız detayları ve baş kısmının kapalı olması oldukça keyifli bir uyku vaat ediyor gibi!

2. Canopy yatak

2. Canopy yatak

Teknoloji ile tasarımın birleştiği bu yatak uyumadan önce bir şey izlemek isteyenler için tasarlanmış. Bir şeyler izlerken uyuyayım, yatakta keyif yapayım diyorsanız çok iyi gelecek!

3. Fermuarlı yatak

3. Fermuarlı yatak

Yatak toplama derdine son verecek olan fermuarlı yatak sanırım herkes için en iyisi. Hem düzeni sevenler hem de toplamaya üşenenler için hem temiz hem de farklı bir çözüm sunuyor.

4. İstiridye yatak

4. İstiridye yatak

Denize aşık olanlar buraya! Kendinizi bir inci tanesi gibi hissetmek istiyorsanız istiridye yatak gerçekten hepinize çok iyi gelecek. Yine de klostrofobisi olanlar için ya kapağı kapanırsa korkusu var...

5. Salıncak yatak

5. Salıncak yatak

Yatarken hafif sallanmak isteyenler için ideal olan salıncak yatak hem farklı tarzı hem de sallanması ile size mışıl mışıl bir uyku vaat ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sallanan yatak

6. Sallanan yatak

Çocukluğunuzda annenizin sizi sallamasını özlediyseniz sallanan yatak ile mışıl mışıl uyuyabilirsiniz. Yine de insan yatarken ya düşersem diye tereddüt edebilir...

7. Tekne yatak

7. Tekne yatak

Uykunuzda engin denizleri aşmak, dalgalarla mücadele etmek ve yeni kıtalar keşfetmek istiyorsanız tekne şeklindeki yatak ile yepyeni maceralara da atılabilirsiniz tabii!

8. Karavan yatak

8. Karavan yatak

Karavan hayali olanların içini rahatlatacak bu yatak farklı bir tarz sunuyor. Karavanı seven ama karavanda yaşamak istemeyenler için uykudan uykuya karavan fırsatı sunuyor.

9. Fıçı yatak

9. Fıçı yatak

Bir fıçının içinde uyuduğunuzu düşünebiliyor musunuz? Hobbit evini andıran aynı zamanda da fıçıda bekletilen bir içki gibi hissetmenizi sağlayacak bu yatak da farklı bir tarz sunuyor.

10. Yuvarlak yatak

10. Yuvarlak yatak

Tek kişi için oldukça keyifli olan ama iki kişinin nasıl sığacağını bir türlü oturtamadığımız yuvarlak yataklar da ayrı güzel değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kuş yuvası yatak

11. Kuş yuvası yatak

Yumurtalarla birlikte bir kuş yuvasında yatmayı çok istiyorsanız bu yatak sizi farklı bir hayal dünyasına ışınlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
12
8
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Derin bi uyku çekmenin yatakla bağlantısı sıfır be.., Düşünceler….

Sigurd

#2, 8 ve 9 tam benlik, kapalı kutumsu, ben kedi misali :)

Melis

Ahahah bir ben böyleyim sanıyordum :)

Derin

Millionluk yatakta yediği haramlarla yatabilen arsiz yurdum hortumcuları...umarim uykusuzsunuzdur.