Görüş Bildir
Haberler
Başarının Doruk Noktasına Ne Zaman Ulaşacaksın?

Başarının Doruk Noktasına Ne Zaman Ulaşacaksın?

A. Ece
18.11.2019 - 18:00

Başarının ne zaman son noktasına ulaşacağını merak ediyorsan bu testi çözmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. Zor bir soruyla devam edelim... Ailenin seninle gurur duyduğunu düşünüyor musun?

4. Bu özelliklerden hangisi sende daha baskın?

5. Hangisi senin için daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl bir çocukluk geçirdin?

7. Lisede popüler miydin?

8. Mantık mı, duygu mu?

9. Gidecek çok yolun olduğunu hissettiğin oluyor mu?

10. Son olarak... Başarı senin için ne demek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu an başarının doruğundasın!

İş yerinde, okulda, girdiğin ortamlarda yüzler sana dönüyor, çünkü başarının namı çevreni bile aşmış! Sen bu zamana kadar emin adımlarla gelmiş, doğru kararlar almış, belki bir şeylerden vazgeçmiş, kimi insanları da kırmışsın ama hedefin başarıymış, ödülün de başarı olmuş. Başarıya giden her yol mübah mıdır? Sen öyle olduğuna inanarak ilerlemiş ve hedefine ulaşmışsın gibi duruyor. Ne diyelim, umarız mutlusundur! Hepimiz sana az da olsa özenmiyor değiliz...

Senin başarının doruğu geçmişte kalmış!

Belki küçükken gözde bir çocuktun, belki lisede çok popülerdin, belki de başarılı bir çocuk sporcuydun... Her ne idiysen, senin başarının doruğu maalesef geçmişte kalmış. Olabileceğinin en iyisini geçmişte olmuşsun ve bunun ekmeğini de yemiş, başarının doruğuna ulaşmışsın. Hatta o günleri çokça da özlüyor olabilirsin. Fakat bundan sonra tıpkı çoğumuz gibi ortalama başarılarla dolu bir hayat geçireceksin gibi duruyor. Fakat bu seni korkutmasın. Çünkü insan denemekten asla vazgeçmemeli. Hem, ortalama olmanın nesi kötü ki? 😉

11. 10 yıl içinde başarının doruğuna ulaşacaksın!

Başarının doruğuna giden yolda seninki bol çalışmalı, meşakkatli, zorlayıcı bir yol olacak. Kimi zaman yorulacak, kimi zaman motivasyon dolacaksın fakat gözünü hedefinde ayırmadığın sürece o başarı gelecek! Bu engebeli yolda sana sabır ve mantık diliyoruz. Lütfen kim olduğunu da unutma!

Çok yakında!

Anladığımız kadarıyla bu zamana kadar adımlarını mantıklı ve kararlı şekilde atmış, doğru kararlar almışsın. Bu istikrarın çevren tarafından da fark edilmiş ve kapılar bir bir açılmaya başlamış. Yakında uğruna çalıştığın, çabaladığın, belki de fedakarlıklar ettiğin başarının doruğuna kavuşacaksın gibi görünüyor! Şimdiden tebrik ederiz!

Daha çoook yolun var!

Başarıya giden yolda daha uzun yıllar yürüyeceksin gibi duruyor. Bunun nedeni belki kararlı olmaman, belki dağınık aklın, belki de sadece bir şeylerin ancak zamanı gelince olacak olması... Ama bu durum seni hemen üzmesin! Çünkü uzun süre kovaladığın o başarıya ulaştığında her şey anlam kazanacak, çok mutlu olacaksın. Şimdilik sadece kararlı, mantıklı ve sabırlı olmayı öğrenmen gerekiyor. Gün gelecek, başarının doruğuna sen de ulaşacaksın.

Bu testler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
41
33
18
15
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yeşim Denli

Uçağın yakıtı bittiği anda...

Orhan Ulusoy

Senin başarının doruğu geçmişte kalmış! Ben gibi..

Gizem Yenikler

Şu an başarının doruğundasın!