Görüş Bildir
Haberler
Başarılı Bir İngiltere Yerleşim Vizesi Başvurusu İçin 5 İpucu

Başarılı Bir İngiltere Yerleşim Vizesi Başvurusu İçin 5 İpucu

TraVisEdu® Tercüme | Vize | Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
18.03.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 15:29

Başarılı Bir İngiltere Yerleşim Vizesi Başvurusu İçin 5 İpucu

1) Çok, azdan iyidir! Başvuru dosyanızda mümkün olduğunca çok destekleyici belge sunun. Zira, başvurunuzu yaptıktan sonra ek belge sunma şansınız olmayabilir.

2) Sponsorunuzun (İngiliz vatandaşı veya Birleşik Krallık’ta yerleşik olan eşiniz) sizi maddi olarak destekleyebileceğine ilişkin pek çok net kanıt sunun.

3) Nerede evleneceğinizi düşünüyorsanız, yurtdışında (Birleşik Krallık dışında) evlenip daha sonra bir Eş Vizesine başvurmanız daha ucuz ve kolaydır. Birleşik Krallık’ta evlenmeye karar verirseniz önce Nişanlı Vizesine ve evlenmenizden itibaren 6 ay içerisinde bir Eş Vizesine başvurmanız gerekir. Bu, stresli olmasının yanında pahalı ve zaman alıcı bir süreç olacaktır.

4) İnternette tanıştıysanız, eş/hemcins partner/nişanlı olarak Birleşik Krallık’a yerleşim başvurunuzun olumlu olabilmesi için yerleşim başvurusundan önce yüz yüze görüşmeniz gerekir.

5) Destekleyici belgelerin mümkün olduğunca asıllarını sunmaya çalışın. Özellikle evlilik cüzdanınızın/hemcins birlikteliği belgenizin aslını sunun.

1) More is better than less! Provide as much supporting documentation with your application as you can – you may not be given a chance to provide it after you have submitted your application.

2) Provide plenty of clear evidence that your sponsor (the partner who is British/settled in the UK) can support you financially.

3) If you are wondering where to marry, it is cheaper and easier to marry overseas and then to apply for a Spouse Visa post-marriage. If you decide to marry in the UK instead you have to make two applications – first a Fiancé(e) Visa application then, within 6 months, a Spouse Visa application. This is expensive and time-consuming, not to mention stressful.

4) If you met over the internet, you must meet in person before you will qualify for a visa to settle in the UK as a spouse/civil partner/fiancé.

5) Try to provide originals of all your documentation wherever possible – in particular your marriage/civil partnership certificate.

Etiketler: 5 tips for uk settlement visa, ingiltere aile birleşimi vizesi, ingiltere yerleşim vizesi, ingiltere yerleşim vizesi için 5 ipucu, uk settlement visa

Kaynak: https://www.ingiltereyevize.net/yerle...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın